Stokları Serelim

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,221
Jant temizleyicisinin ph değeri hakkında bilginiz var mı? İlgili(ürünlerin ph değeri) başlığı inceledim ama cg jant temizleyiciyi görememiştim. Birde bu ürün demir tozu temizleyici olmuyor değil mi?
Ph değeri hakkında tam bir rakam bilgim yok. Karşılaştırma konularında jantın üzerindeki korumayı sökmediği görülüyor, o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum. Hayır bu temir tozu sökücü değil, belli oranda temizler ama iron out kadar iş yapamaz. Bu jant temizleyici sadece

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Guzel gunlerde kullanin hayirli olsun.
Bastan soyleyeyim makineler ve polisaj hakkinda tecrubem sifir ama su olabilir diye dusundum;

Bu kaliteli makinelerde baslangicta unutup guclu baslamasin diye sistemler oluyor. Odur muhtemelen adi aklima gelmiyor simdi oyle bir sistem vardi.

Ustalar net cevabı verirler zaten.
Çok teşekkür ederim.
Aynen başlama sesi kömürlerin fırçaların sürtünme sesiymiş, şimdi ankarada bir uygulamacı arkadaşa sordum öyle dedi. Hızlı başlamayıp yavaş başlamak içinmiş.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

rupes 15 mk3.
Başta arabanın kalması gaz vermesi normalimi elinde olan bilgilendirirse sevinirim, sanırım yavaş başlama için yapılmış bir özellik.
hayırlı olsun güzel seçim. yavaş başlama modu var tüm rupeslerde yavaş yavaş devirleniyor. cutting için 4-5 lere çıkmaktan korkmayın

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Jant temizleyicisinin ph değeri hakkında bilginiz var mı? İlgili(ürünlerin ph değeri) başlığı inceledim ama cg jant temizleyiciyi görememiştim. Birde bu ürün demir tozu temizleyici olmuyor değil mi?
Ph değeri hakkında tam bir rakam bilgim yok. Karşılaştırma konularında jantın üzerindeki korumayı sökmediği görülüyor, o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum. Hayır bu temir tozu sökücü değil, belli oranda temizler ama iron out kadar iş yapamaz. Bu jant temizleyici sadece
Alkalidir muhtemelen. Ph notr degildir, bununla ilgili paylasim yapilmadiysa yarin olcum yapip ilgili postta paylasirim.

Hatta flowey r1 de olcup koyalim. Kendi ölçümümüz olmus olsun forum olarak.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sokağa çıkma yasağına dakikalar kala ürün dolabı ekledim stoğa :D bu zamana kadar pringles reyonu üzerinde duran ürünler böyle gözüme daha Bi hoş göründü :D (dolabı koyup ürünleri dizip aceleyle çıktım, dağınıklık için kusura bakmayın :) )

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke benim olsa.....
Alkalidir muhtemelen. Ph notr degildir, bununla ilgili paylasim yapilmadiysa yarin olcum yapip ilgili postta paylasirim.

Flowey r1 için firma sulandırıldığında Ph-9-10' a düşer demişti.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Süpersiniz
Aşağıdaki dökümanda saf hali alkali (pH 12) verilmiş. Turnusol kağıdıyla ölçtüğümde de yüksek alkaliydi diye hatırlıyorum.
https://www.theultimatefinish.co.uk/documents/MSDS/Signature Series Wheel Cleaner.pdf
Eyvallah hocam.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 yıllık endurance macerası sonrası bir de sonax denemem gerek dedim :D

N11 üzerinden aldım sanırım satıcısı sonax ürünleri getiriyor ağırlık olarak.liqui moly Cam suyu ve bu kokuları da deneyeyim dedim(yeni araç kokusu yerine şu sigara fotoluyu göndermişler gerçi :/ )
Şu black olarak geçen koku baya ferah nefes açan bir koku :D belki little trees e yakın dayanım sergiler diyerek denemek için aldım

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Loading loading loading loading loading

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güle güle kullanın :) 3’lü tabanı kullanırken çok dikkatli olun en ufak bir dengesizlikte cırttan ayrılabiliyor, boşa çıktığınızda ise o baskıyla çizme riskiniz var arabayı belki taban belki makina ile, başıma bir kaç kere geldi şükür çizmedik şansımıza. Düşük devirli yada küçük tabanlarını kullanıyorum şu anda :fisilti: