Stokları Serelim

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #8,181
Bende düşünüyordum 3lü kurulamayla 3lü cam bezini bölüştük hazır alırken 3lü cila bezi de aldım. Bakalım kargoların bu dönemde sağı solu belli olmuyor, ne zamana gelirse artık.
Hayırlı olsun, pişman etmeyecek kalitede bezler :)

Hayırlı olsun hocam :) Yandaki maviler mikromarketteki wax bezi mi? Eğer öyleyse bir yorum alabilir miyim

Düzenleme:Benden önce soran olmuş şimdi okudum :)
Teşekkürler Berkay , üst mesajı düzenledim, gyeon wax bezi ile karşılaştırılmış olan linki ekledim.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
yani vagcom kablosu yine lazım bize öylemi. Sadece laptop değilde telefondan yapıyoruz özellikleri, birde anladığım kadarıyla telefonda da uygulama ücretli veya üyelikli. Ama vagcom kablo ve laptopla ile böyle üyelik ücret yoktu
Vagcom kablosunun yaptığı her şeyi yapıyor, telefon üzerinden Carista uygulamasından. Uygulamanın yıllık abonelik ücreti var, vagcom kablosunda yoktu.
Mini OBD ile bu ürün arasındaki fark nedir ?
mini obd cihazları bt üzerinden bu wifi üzerinden çalışıyor. İOS da kullanmak için wifi olan Android için bt olancihaz almanız gerekli.
Vallahi şahaneymiş o zaman ya. Vagcom kabloyu takıp arabanın içinde uğraşmak ergonomik olmuyor Bi yerden sonra :D videoyu merakla bekliyorum.
Kesinlikle kanka yıllan önce almıştım vagcom ebayden gelmemişti sinirlenip vazgeçmiştim :D şimdi vag'a dönünce edineyim dedim. Benim araç 2012 olduğu için çok fazla oyuncak yok daha yeni bi araçta video çekmek istiyorum o yüzden biraz bekleticem :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İlk önce @MoonDance dostumdan foamlanceyi temin etmiştim şimdi de ona uygun yıkama makinesini @ffsahin dostumdan temin ettim. Teşekkür ederim Faik. Sıkıntısız şekilde geldi makine.

Kızımla beraber incelemesini bile yaptık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İlk önce @MoonDance dostumdan foamlanceyi temin etmiştim şimdi de ona uygun yıkama makinesini @ffsahin dostumdan temin ettim. Teşekkür ederim Faik. Sıkıntısız şekilde geldi makine.

Kızımla beraber incelemesini bile yaptık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle kullanın, kızınız da çok şekermiş maşallah. :)
aynen öyle üstat, flowey, autobrite, kochchemie ürünleri yerini alması lazım. ceviz v2 'im bile yok:kizgin:
Bir daha seneye çıkar herhalde sabırla bekle gari:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Canım çok sıkkın :mad:
Fatura mevcut garanti kapsamında mı?
Yarın müsait zamanda servise götüreceğim.
Bir uygulama yaptım paylaşmak bile canım istemiyor.
Daha sağlam bir makinayı geçmenin zamanı mı? geldi.
Nasıl oldu derseniz hep kendim derim Polisaj sabır işe diye ama oruç bir yandan ve dün gece işteydim uyumadan polisaj işlemine giriştim. Bunlar yan etkenlerdi. Tabi diğer etkenler ufs hybrid aldım bir adet denemek için denedim. eskisi gibi daha dayanıksız flexible (destek tabansız) olandan almıştım. Tüy boyu neredeyse yok tek pasta yapmakla hemen doluyor. Sürekli yıkama kovasında yıkadım. Düzgün işlem yapmak için. Girinti çıkıntılarda bize esneklik tanımıyor ve pasta izlerini yoğun şekilde bırakıyor. Bunlar gözlemlerim. Can sıkıntısından uygulamamı tek bir foto ile bırakıcam.
Makinayla KC M3 pasta yaparken tabanı kaldırdım ve hızlı olduğundan dolayı koptu bu şekilde. Allahtan ne araca nede bana zarar verdi.
Makina kopunca M3 de çoğu yarım kaldı ve işlemi sonlardırmak zorunda kaldım.

Yapılan işlemler.
Detaylı ön yıkama Ceviz ve B33
Demirtozu
Kill
Maskeleme
3D Hdcut Pasta ufs Hybrid keçe, Kc Cut ped kırmızı
Kc M3 finish, Kc Mor ped ile

Bir 50------------50 bırakayım da bari neşemiz yerine gelsin......

@_CaN_, Güle güle kullan abi , böyle yardımcı herkese lazım maşallah :nazar::nazar:
Güle güle kullanın, kızınız da çok şekermiş maşallah. :)

Bir daha seneye çıkar herhalde sabırla bekle gari:)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim dostlar. <3

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@_CaN_, bey hayırlı olsun. bol detaylara vesile olusun inşallah. cimcimeyi benim için öpün yanaklarından. maşallah.

iyi detaylar.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sokağa çıkma yasağına dakikalar kala ürün dolabı ekledim stoğa :D bu zamana kadar pringles reyonu üzerinde duran ürünler böyle gözüme daha Bi hoş göründü :D (dolabı koyup ürünleri dizip aceleyle çıktım, dağınıklık için kusura bakmayın :) )

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi