Stokları Serelim

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #8,241
Mikromarket bezler stoğa giriş yaptı.

Pileler sanki biraz daha diğerlerine göre kısa ama deneyip göreceğiz :)

Wax bezleri bilindik yapıda, kalitesi iyi görünüyor

Gördüğüm en değişik cam bezi. Deneyip göreceğiz. Detaylı fotolar pek yakında!

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Hayırlı olsun güle güle kullanın :) 3’lü tabanı kullanırken çok dikkatli olun en ufak bir dengesizlikte cırttan ayrılabiliyor, boşa çıktığınızda ise o baskıyla çizme riskiniz var arabayı belki taban belki makina ile, başıma bir kaç kere geldi şükür çizmedik şansımıza. Düşük devirli yada küçük tabanlarını kullanıyorum şu anda :fisilti:
Hangi markanın tabanlariydi acaba? Bunlar magic

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
El apilatörümde kullanmak üzere bir iki tane daha ped ekledim envantere. Detailforum aplikatörü gelince artık onunla kullanacağız :)

ürünleri n11'den satın aldım, linkleri;

Scholl Concepts S Softouch-waffle Pad 90/30 Mm Black - n11.com
Scholl Concepts S Polishing Pad 85/25 Mm Orange - n11.com

bunlarda elimde ki diğer el aplikatörlerine uygun pedler,hepsini tavsiye ederim güzel ürünler.

üstekiler scholl concepts, sarı ve kırmızı olan auto finesse revitalise spot padler, alttaki turuncu ve siyah olanlar lake country, en altta kide sanırım lake country scrub ped, matkapda çok iş görüyor halı ve koltuk temizliği için.
Üstad merhaba, bende aplikatör gelince uygulama yapacağım da bu padleri wax uygulama da kullanabiliriz değil mi ?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Büyük olan 160 mm ye tam oturmuyor ondan olabilir mi? Küçük olan 145 mm onu kullanin diyor zaten ufs domestic alırken altında o yazıyordu.
Siz büyük olanı mi kullanıyorsunuz o yüzden çıkmış olabilir mi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Mikromarket bezler stoğa giriş yaptı.

Pileler sanki biraz daha diğerlerine göre kısa ama deneyip göreceğiz :)

Wax bezleri bilindik yapıda, kalitesi iyi görünüyor

Gördüğüm en değişik cam bezi. Deneyip göreceğiz. Detaylı fotolar pek yakında!
Wax bezlerine elim 3 defa gitti sonra geri galdi. Arada derede kaldım gerçekten iyi mi yabi değer mi o paraya 3 lu su?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Wax bezlerine elim 3 defa gitti sonra geri galdi. Arada derede kaldım gerçekten iyi mi yabi değer mi o paraya 3 lu su?

Aynı şeyi 2 aydır yaşıyordum en sonunda arkadaşlarla ortak bez alırken hadi alayım dedim aldım. Başka bez kullanmadığımdan karşılaştıramam ancak gerçekten bim bezleriyle falan alakası yok. Kalitesini ben beğendim ancak deneyimleyemedim malesef.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul

Wax bezi olarak gayet iyi bezler, Soft99 bezler gibi çok amaçlı kullanazsın tüy bırakır fakat wax ve cila için kesinlikle iyi seçim olur. Bu arada Bim bezleri bunlarla kıyaslanamaz bile.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Üstad merhaba, bende aplikatör gelince uygulama yapacağım da bu padleri wax uygulama da kullanabiliriz değil mi ?
Merhaba, kusura bakmayın geç oldu cevap. Evet wax uygulama için pedler var içinde. Lake Country Siyah ve Scholl Concepts Softtouch wax için güzel bir pedler. Fiyatları da uygun. Diğer pedler daha ziyade polish için.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, kusura bakmayın geç oldu cevap. Evet wax uygulama için pedler var içinde. Lake Country Siyah ve Scholl Concepts Softtouch wax için güzel bir pedler. Fiyatları da uygun. Diğer pedler daha ziyade polish için.
Finishing pad diye geçiyor softtouch. Sanırım parlatma için filan kullanılan menzerna 3800 vs gibi ürünlerde kullanılıyor. Wax ile kullanılmasında çok keskin bir ayrım yok sanırım ?

Edit: Bir de bu ürün cırtlı değil mi applikatör ile kullanabilir miyim ?

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Finishing pad diye geçiyor softtouch. Sanırım parlatma için filan kullanılan menzerna 3800 vs gibi ürünlerde kullanılıyor. Wax ile kullanılmasında çok keskin bir ayrım yok sanırım ?

Edit: Bir de bu ürün cırtlı değil mi applikatör ile kullanabilir miyim ?
Evet sakınca yok, sizin verdiğiniz örnek üzerinden gidersek 3800 ve sonrası tüm türevlerde kullanılabilir. Mesela ben Fusso için kullanmıştım bir kere. Ürün sarfiyatı konusunda oldukça başarılıydı. Evet cırt cırt li hepsi. İkinci resimde siyah olan cirtlari görebilirsiniz.