Mantıklı bir hareket olur

12.5 liralık mağduriyetlerin giderilmesinin dahi ciddi anlamda güç olduğunu bu yaptığım paylaşımda çok net görmüş oldum...
Diğer konuda da paylaşmıştım sanırım, burada da paylaşayım. Sıcak fırsatı gece görür görmez aktardım, denemediğimi, bilmediğimi, testine dair hiçbir video foto vs intentette olmadığını belirttim. Kendim riske girerek 2 adet lastik parlatıcı jeli 25 liraya(YazıylaYalnızYirmiBeşTürkLirası) kargo dahil aldım(hayatımda dönüm noktası olmaya aday bir riskti, anlaşılan o ki alanlar için de bu durum aynıymış). Sayfada defalarca belirttim tek dayanağımın Waxlarına bakarak firmanın bir ürünü üretirken ortaya koyacağı başarı potansiyeli olduğunu. Aynı şekilde daha sonra yine ilgili firmanın demirtozu ürünü paylaşıldı 50 liraya yakın bir fiyata, ürün kötü çıksa bile şişesini kullanırım diyerek aldım ve nitekim ortalama bir performansta çıktı. Sayfada defalarca kez belirtip kendim risk alıyorum dedim ve şahsen bu fiyata jel lastik parlatıcı bulunmaz diyerek alıyorum ibaresini de ekledim. Kimseye bu ürünü zorla aldırmadım, tavsiye etmedim, bunları geçtim bilgi bile vermedim(çünkü internette bu ürünle ilgili ilk bilgi kaynağı bu forumda oluşturuldu).
Anlaşılan o ki birim başı 12.5'ar TL olan ürün baya bir sorun oluşturmuş, şahsım adına "sıcak fırsat" olarak görüp paylaştığım için özür diler ve bir daha asla ve asla sıcak fırsat konulu paylaşım yapmayacağımı belirtmek isterim.
Kendim öğrenciyim, 12.5 liralık riski

alıp forumda sağda solda test konusu olsun diye alır almaz paylaşım yaptım(ki malum şu an böyle bir ürünün fiyatı ortada 49 TL ve konu açılmasaydı intentete test namına bir şey olmayacaktı) ve farklı ürünle de karşılaştırma ve kullanım sonrası fotolarını attım. Evet ürün kötü çıktı, parasının ürünü olmadığı da ortaya çıktı. Ama naçizane kardeş tavsiyesi - görüşü olarak 49 liralık zarardansa 12.5 liralık zararı yeğlerim, çevreme de aynı şekilde olmasını isterim, isterdim... Risk alıp başarısızlığa uğramanın hiç risk almamaktan çok daha iyi olduğunu tekrar görmüş oldum

Benden son tavsiye forumdaki kullanıp memnun kalınan ürünler başlığındaki ürünlerin dışında hiçbir ürünü alıp denememeniz
Herkese keyifli forumlar, keyifli paylaşımlar dilerim.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi