Yeni Detay Ürünleri

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
17 dakika su ile iki araba çıkar jantlar dahil. Ben çıkarırım en azından. Bana yeterli gibi geldi
Bana da yeter gibi geldi, benzinlikte 150 saniye miydi? Bana 3 tur yetiyor. Hadi biraz daha detayli girdim 4 tur olsun. 10 dakika yapar. 7 dakika da kopuk sov icin :)

@zizoum

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bana da yeter gibi geldi, benzinlikte 150 saniye miydi? Bana 3 tur yetiyor. Hadi biraz daha detayli girdim 4 tur olsun. 10 dakika yapar. 7 dakika da kopuk sov icin :)

@zizoum

Benzinlikten benzinliğe değişiyor olması lazım.
Önyıkama 1 dakika + Jant davlumbaz tanesine 30 saniyex4 + yıkama 1 dakika+ hadi ıslak cila yaptın 30 saniye = 4.5 dakika su bana yetiyor. Araba çok kirliyse ön yıkamaya 30 saniye daha eklerim etti 5 dakika. Hb C segment araba için. O makine dakikada daha az su vereceği için toplamın üzerine 2 dakika daha ekleriz 7 dakikada çok rahat 1 araba yapılır

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Bataryası ile birlikte 290 euro imiş fiyatı fakat 17 dakika kullanım süresi var tek batarya ile. Tek batarya yeterli olmaz heralde
17 dakika su ile iki araba çıkar jantlar dahil. Ben çıkarırım en azından. Bana yeterli gibi geldi
Geçtiğimiz sene araba yıkarken ne kadar su tüketiyorum acaba diye yıkama makinesinin tetiğine kronometre takip aktif kullandığım zamanı ölçmüştüm. Detaylı jant-lastik-davlumbaz ve tüm araba temizliği için toplam su kullanımım yaklaşık 9 dakika olmuştu ki süreye hiç kasmamıştım :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Geçtiğimiz sene araba yıkarken ne kadar su tüketiyorum acaba diye yıkama makinesinin tetiğine kronometre takip aktif kullandığım zamanı ölçmüştüm. Detaylı jant-lastik-davlumbaz ve tüm araba temizliği için toplam su kullanımım yaklaşık 9 dakika olmuştu ki süreye hiç kasmamıştım :)
Su miktarı belli mi?

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Benim kullandığım model Karcher K2.900. Üretici firmanın sunduğu bilgilerde su tüketimi 330litre/saat olarak verilmis. Bu durumda 9 dakika icin ben 49,5 litre su harcamış oluyorum ki benimkisi biraz da müsrif bir kullanım. Daha dikkat edilse aynı işlemler 35-40 litre civarında tüketimle yapılabilir bence.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Bir kaç tavsiye varda garajda tekrar bakayım ürünlere.

Makina olarakda kablosuz şöyle bir makina var.bunuda wax atmak için alabilirim.

TRY 339.63 45% Off | 12V 2.0Ah Polishing machine with Lithium battery Car polisher 5 level adjustment of speed Sanding Machine Waxing Power Tool Buff
US $51.35 45% OFF|Aletler'ten Parlatıcılar'de 12V 2.0Ah parlatma makinesi lityum akülü araba parlatıcı 5 seviye ayarı hızlı zımpara makinesi ağda güç aracı Buff AliExpress'da
Elim sürekli gidiyor sonra vazgeçiyorum almaktan, N11 de bunun benzerini gördüm (may tools) ama yorumlar pek iyi değil.

csg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok güzel bir cihaza benziyor, benim gibi yer problemi olanlar için ideal, bakalım gelir mi..
Bir saticiya sordum buradan cevap gelmeyince, bu sene basinda gelecekti normalde ama bu olaylar patladi dedi. Sene icerisinde gelmesi bekleniyormus.

Lakin fiyat tahminim 2bin olur gibi. Biraz tuzlu.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

@zizoum

Bence 17 dk tetiğe basılı kaldığı süredir oda bi araba için yeterli olur diye düşünüyorum. Sadece 110 bar basınç biraz zayıf ama hortum yıkamadan kat kat iyidir.

DENİZLİ

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şuan kullandığım makinayı 200 bar civarına ayarladım makina normal şartlarda saatte 950 lt debi.
arıtma suyunu depoladığım için net biliyorum bmw yıkamada 200 lt jeep de 250 lt civarı su harcıyorum.

DENİZLİ
Guzel bir detay oldu bu abi :)

110 bara gelince boyle akülü bir alet icin 110 bar muhtesem, keza akulu alternatif urun bosch fontus 15 bar :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Şuan kullandığım makinayı 200 bar civarına ayarladım makina normal şartlarda saatte 950 lt debi.
arıtma suyunu depoladığım için net biliyorum bmw yıkamada 200 lt jeep de 250 lt civarı su harcıyorum.

DENİZLİ
Yıllardır 200 barda yıkıyordum geçenlerde sonunda ayar vanasını ayarlayıp 140 bar civarında keyifle yıkıyorum işkence çekmişim yıllardır.