Yeni Detay Ürünleri

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
ne demek istiyorsanız anlamıyorum şuan. ben kimseyi alıntı yapmadan ortaya bir yazı yazdım. üstünüze alınacak ne gibi bir durum var bunda.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Flex te bir akü ile 40-45 dakika yani iki akü ile 1,30 saatlik işlem yapabiliyorsunuz. Araç bitirme konusu ise yapacağınız işleme bağlı.
siz bunu yazmışsınız. ve arkanızdan iki ayrı cevap yazılmış

arkasından ben alttaki konuşmamı ortaya yazmışım foruma yani. sonunda yazılan biraz sizi üzdüm vs. bunlar genel yazısma foruma, size değil.

eğer sizi kast etseydım zaten alıntı yapardım burdaki konuşma gibi.
sağlıcakla kalın.

kendi aracına yapacaksan olabilir de yılların çiziklerini almak için alınacaksa biraz yarı yolsa bırakabilir. Cutting Polish ve finish için yetersiz kalabilir :D
çünkü bazen cutting 2 defa atılıyor ve polish o yüzden zor olur tek gün tamamen bir aracı çıkarmak. konuşulduğu gibi panel panel yapılırsa belki. tabi oda aracın pislenmesi tekrar temizlenmesi vs vs. biraz sizi üzdüm ama bunlar gerçekler.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstüme alındığım ne olabilir ki. Kullanmadığınız bir makinanın yarı yolda bırakacağını yazmışsınız bende kullanıcısı olarak düşüncenizin yanlış olduğunu belirttim size ama neyse boşverin ne siz anlamak istiyorsunuz nede ben konuyu uzatmak istiyorum.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kömürsüz yazıyor, nedir bu kömürlü kömürsüz olayı hocam?
En basit haliyle: kömürsüzde bobin sabittir, mıknatıs döner. kömürlüdeyse mıknatıs durur, böbin döner.

Kömürlüde dönen bobine elektriği fırça yada kömür iletir, İletirken de sürtünme ve aşınma olur. Haliyle bir süre sonra kömür bittiği için değiştirmek gerekir. Biraz da sesli çalışır.

Kömürsüzde böyle bir dert yoktur çünkü bobin sabittir, elektrik bobine direkt kabloyla bağlıdır. Kömürlüye göre daha verimli, sessiz ve dertsizdir :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yahu abiler benim arabamda cizik hare bilmem ne yok, derdim cutting degil. Ticari bir is olarak da yapmiyorum bunu, yani sadece kendi arabami parlatmak icin bir makina ariyordum. Bu nedenle de paylastim yine benim gibi kendi arabasina bakim yapan insanlarin ihtiyacina yonelik bir cihaz diye.

Sadece bu tarz kafadakilerin isini gorse yeter.

Oyle ucmasini kacmasini beklemiyorum zaten. Zira ayni speclerde flex 4k iken bu neden 1.5k olsun ki? Yerli uretim falan demesin kimse. Tabi ki vardir kusurlari. Bana 1 saat glaze surecek kadar calissa yeter. 2 aku daha alirim gerekirse 2 saatte finish urunlerini aio lari surer gecerim.

Araciniz cizik icindeyse bu makineyle cizik alacam diye omrunuz gider, tabi arabaya yani vernige gore degisir olay. Ama soyle de bir sey var, kasli olanlarimiz elle bile cizik alabilir. Evet alinabilir, %90 kusursuz yuzey elde edemezsin ve belki bir haftani alir ama elle bile cizik alinabilirken (mübalağa yapiyorum) bu aletle belli bir seviyede neden alinmasin?

Kablo ile calisabilme imkanim olsa kablolu bakarim zaten ki son care bakiyordum artik cunku kablosuz tek ornegi 4000 tl suan almaya kalksam.

Ama otopark karanlık, hadi uzatmayla kablo cektin hem isik koymak gerek hem de surekli matkap gibi bir ses otoparlin icinde. Kablosuzun rahatligi neyde var Allahinizi severseniz.

Ben bu urunden alip kullanmazsam gozu acik giderim. Belki kullanirsam da butun gun söveceğim ama bu da benim alacagim risk.

Ek olarak suan Turkiyede orbital kablolu veya kablosuz ucuz urun yok. Sadece 3d hd var. Klpronun bile kablolusu yok suan satista. Stok yok durumunda. Baska da 1000-1500 bandinda var mi urun bilemiyorum. Shine mateler vardi onlarda da stok tukenmis. 1 aya gelecekmis.

Sevgiler.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kömürsüz yazıyor, nedir bu kömürlü kömürsüz olayı hocam?
Hiç merak edip araştırmadım ama kömürsüzün daha iyi bir şey olduğunu biliyorum :) Matkaplarda görüyordum sürekli kömürsüz yeni teknoloji diye. Daha pahalı oluyorlar demek ki daha iyiler diye düşündüm hep.

Şimdi bakıp araştırdığımda fırçalı fırçasız diye geçiyormuş aslen. Öyle bakıp benim vereceğimden daha çok bilgiye erişebilirsiniz. Maalesef bir bilgim yok. Ama arkadaşlar da açıklamış zaten.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ben de yazdim wp direk ama iletilmedi henuz yarin ararim :)

Taksitsiz alamam suanda. Daha dogrusu kartla almam lazim. Kagit uzerinde cok iyi urun. Ben de bu aralar makine aradigim icin az cok anlamaya basladim ozelliklerden :)
Az önce direk irtibat kurdum.

Ürün bayram sonuna gelecekmiş. Biz 6. ay diyoruz dedi. Yanına iki adet 5.0ah lik batarya alabilirsiniz 10$ fark karşılığında dedi. 165$ olan model ise bataryasız ve şarj kablosuz olanmış.

Mevcut durumda makineyle beraber 2 adet 4 amper 2 adet ped gelecek dedi. Siz yanına 2 adet 5 amper alabilirsiniz şarj aleti zaten 3, 4, 5 anperleri destekliyor dedi. Bataryaların ısrarla li-po batarya olduğunu ve 18650pillerle üretilmediğini belirtti. (Bu da daha esnek şarj-deşarj döngüsü demek)

3 yıl garanti veriyoruz aklınızda kalmasın bu tarz ürünlerde dediler.

Ön sipariş gibi bir durum söz konusu değil dediler ama ilk gelen partide sizi arama sözü veriyorum dedi. Dolar olarak fiyat sabit ama kurlar ne olur bilemem dediler.

Ağırlığı hakkında hala bir bilgi yok.

Hacım bende rotary, kl orbital 21mm salınım ve birde 15mm salınım la bunu alacağım. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra (agresif yıkama, demirtozu, kil) streçle sarıp parça parça yapsan bile kesinlikle mutlu edecektir.

Ben şuanda müstakilde oturuyorum. Üstü kapalı bir mekanım, musluk, elektrik var ama ev sahibi biraz problem. Kendime yatırım olarak alıyorum bu makineyi. Umarım 2000₺ falan geçmez

Yıkamalardan sonra makineyi çıkar harıl harıl finiş, glaze, wax uygulamaları ister istemez göze batıyor ama bu makineyle istediğim yerde istediğim uygulamayı yaparım tek engelim şarj.

Hadi hayırlısı içim kıpır kıpır şuanda:mutlu:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Az önce direk irtibat kurdum.

Ürün bayram sonuna gelecekmiş. Biz 6. ay diyoruz dedi. Yanına iki adet 5.0ah lik batarya alabilirsiniz 10$ fark karşılığında dedi. 165$ olan model ise bataryasız ve şarj kablosuz olanmış.

Mevcut durumda makineyle beraber 2 adet 4 amper 2 adet ped gelecek dedi. Siz yanına 2 adet 5 amper alabilirsiniz şarj aleti zaten 3, 4, 5 anperleri destekliyor dedi. Bataryaların ısrarla li-po batarya olduğunu ve 18650pillerle üretilmediğini belirtti. (Bu da daha esnek şarj-deşarj döngüsü demek)

3 yıl garanti veriyoruz aklınızda kalmasın bu tarz ürünlerde dediler.

Ön sipariş gibi bir durum söz konusu değil dediler ama ilk gelen partide sizi arama sözü veriyorum dedi. Dolar olarak fiyat sabit ama kurlar ne olur bilemem dediler.

Ağırlığı hakkında hala bir bilgi yok.

Hacım bende rotary, kl orbital 21mm salınım ve birde 15mm salınım la bunu alacağım. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra (agresif yıkama, demirtozu, kil) streçle sarıp parça parça yapsan bile kesinlikle mutlu edecektir.

Ben şuanda müstakilde oturuyorum. Üstü kapalı bir mekanım, musluk, elektrik var ama ev sahibi biraz problem. Kendime yatırım olarak alıyorum bu makineyi. Umarım 2000₺ falan geçmez

Yıkamalardan sonra makineyi çıkar harıl harıl finiş, glaze, wax uygulamaları ister istemez göze batıyor ama bu makineyle istediğim yerde istediğim uygulamayı yaparım tek engelim şarj.

Hadi hayırlısı içim kıpır kıpır şuanda:mutlu:
Fiyatı anlamadım, instagramda 1513 tl fiyat verdikleri ürün neyi kapsıyor tam olarak? Aletin kendisi, 2 adet ped, 2 adet 4.0 amper akü ve şarj cihazı değil mi?

Ekstra 10 dolar ile 2 adet 5.0 amperlik batarya mı var bir de?

Katalog'da 165 dolar ve 270 dolar olacak şekilde 2 adet fiyat görünüyor, Ben fiyat olayını anlayamadım.

Bilgiler için teşekkürler :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Fiyatı anlamadım, instagramda 1513 tl fiyat verdikleri ürün neyi kapsıyor tam olarak? Aletin kendisi, 2 adet ped, 2 adet 4.0 amper akü ve şarj cihazı değil mi?

Ekstra 10 dolar ile 2 adet 5.0 amperlik batarya mı var bir de?

Katalog'da 165 dolar ve 270 dolar olacak şekilde 2 adet fiyat görünüyor, Ben fiyat olayını anlayamadım.

Bilgiler için teşekkürler :)
Sadece ürün 165$

Şarj aleti, 2 ped, 2 batarya, makine 270$

İsteğe bağlı ekstra batarya 10$
(Ampere bağlı fiyat farkı var mı bilemiyorum ama 5ah için konuştuk)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu fiyatlarla 2000 altı kalırsa alınır mı bu makina?
Valla hacı psikolojik sınır diye birşey var. Yarın dolar 8₺ falan olursa 2500e bu makine alınır mı valla alan alır. Ki o zmn flex 6000 olur

Şu şartlar ve fiyatla çok iyi inşallah bir dalgalanma yaşanmaz. 2ekstra bataryayla 1700e falan geliyor gayet güzel bence. Dağda bayırda çalışırız :mutlu:

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Valla hacı psikolojik sınır diye birşey var. Yarın dolar 8₺ falan olursa 2500e bu makine alınır mı valla alan alır. Ki o zmn flex 6000 olur

Şu şartlar ve fiyatla çok iyi inşallah bir dalgalanma yaşanmaz. 2ekstra bataryayla 1700e falan geliyor gayet güzel bence. Dağda bayırda çalışırız :mutlu:
Beni heycanlandırdın. Tam olarak ihtiyacım olan bu 50metre kablo derdi yer arama derdi hepsinden kurtulurum.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Bence iki ekstra bataryayi 10 $ a vermezler yani belki sunu demis olabilirler mi 4 amperle alirsaniz 270$ 5 amper olursa bataryalar fiyat 280$.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sadece ürün 165$

Şarj aleti, 2 ped, 2 batarya, makine 270$

İsteğe bağlı ekstra batarya 10$
(Ampere bağlı fiyat farkı var mı bilemiyorum ama 5ah için konuştuk)
Adamlar getirdiğinde dolar kuru 10 TL falan olur herhalde. :(

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bence iki ekstra bataryayi 10 $ a vermezler yani belki sunu demis olabilirler mi 4 amperle alirsaniz 270$ 5 amper olursa bataryalar fiyat 280$.
Yok öyle demediler birde sen konuş istersen netleşsin. Sitelerine bayilerimiz bölümünde var numara. Ankara bölge temsilcisi Volkan bey

zizoum

Amatör Detaycı
Üye