grafen korumalar dün akşam itibariyle sanal ortamda tanıtım yapıldı.tabi testçiler daha önceden ürünü test etti.
çok iddealı geliyor. muadilleri ( saf olmayan ) harici sektörün ilk ''saf grafen'' ürünü denmiş. üründe ne ararsan var. kaldı ki en önemlisi flex uygulama çoklugu. kuru baz kat sonrası , ıslak yüzeye sık-sil sık-yıka gibi gibi esnek bir uygulama şekli var. yani bu yüzden tek ürü. daha önce ana koruma harci destek ve temizlik aşamaları içinde 2 farklı ürün çıkartırlardı. seramik serisindeki sarı ve pembe gibi . bu tek ürünle hepsini yapıyor. flex demeleri o yüzdenmiş. kürleşme süreside yokmuş. kokusuda güzelmiş. tabi yine iz yaparsa nemli bezle sil demeyi unutmamışlar. 24 saat gibi kimyasal bir uygulamada yapmayın deniyor üstüne.
bakalım bekleneni verebilecek mi .
daha önceki gibi kimyasalları degiştirilip yollanması ve leke sorunu yaşanmaz umarım.
Hakan abi tamam yeni ürünleri görelim hoşta, cebimizden gidenin haddi hesabı yok. Allah'tan TR'de kolay alınabilecek site yapmıyorlar yoksa vay halimize.
Hakan abi tamam yeni ürünleri görelim hoşta, cebimizden gidenin haddi hesabı yok. Allah'tan TR'de kolay alınabilecek site yapmıyorlar yoksa vay halimize.
Bu ürünlerin hepsi burada olsaydı ben şu an ek iş olarak taksi kullanmaya çıkmıştım Subaru Taxi, aceleniz var ise buyrun götüreyim. Yanlız kol gibi radar cezalarını siz ödersiniz. Sloganım bu
Bu ürünlerin hepsi burada olsaydı ben şu an ek iş olarak taksi kullanmaya çıkmıştım Subaru Taxi, aceleniz var ise buyrun götüreyim. Yanlız kol gibi radar cezalarını siz ödersiniz. Sloganım bu
Dr Beasleys NSP Z1
Cutting, Polishing ve Finishing bir aradaymış.
1 yıl etkisi varmış. (ama şartları var, yıkamayı bununla yap yıkamadan sonra şunu sür ...vs)
Ti02 ve Si02 içeriyormuş.
gördüm hakanım . teşekkürler.
ürünlerin ''flairosol'' şişelerle gelmesi çok güzel .
bilmeyenler için flairosol yapı çok iyi tozlama yapabilen daha uzun ve daha uzaga atım yapaabiliyor. 360 yapıda çalışıyor ve daha dayanıklı. kısaca bilindik gazlı aerosol tüplere rakip doldurulabilen ev kullanımı gibi.
gördüm hakanım . teşekkürler.
ürünlerin ''flairosol'' şişelerle gelmesi çok güzel .
bilmeyenler için flairosol yapı çok iyi tozlama yapabilen daha uzun ve daha uzaga atım yapaabiliyor. 360 yapıda çalışıyor ve daha dayanıklı. kısaca bilindik gazlı aerosol tüplere rakip doldurulabilen ev kullanımı gibi.
Ben o şişe tipinin flairosol olduğunu sayende öğrendim, sağolasın varolasın Birkaç haftadır siyah sişedeki hybrid üründen stoklarda yok. Doğaner yeni formüllü ürünü getirecek mi? Bilgin var mı?
Ben o şişe tipinin flairosol olduğunu sayende öğrendim, sağolasın varolasın Birkaç haftadır siyah sişedeki hybrid üründen stoklarda yok. Doğaner yeni formüllü ürünü getirecek mi? Bilgin var mı?
rica ederim ne demek. gülücük
yazdım yeni seri geelcek mi ?. black olan seri gelecek mi ?. grafen ne zaman gelir.? cvp yetersiz. 3 ürün içinde .daha dogrusu bi bilgi yok. kesinleşmiş.
en son abd'ye yazacam o olacak . bir kahkaha.
rica ederim ne demek. gülücük
yazdım yeni seri geelcek mi ?. black olan seri gelecek mi ?. grafen ne zaman gelir.? cvp yetersiz. 3 ürün içinde .daha dogrusu bi bilgi yok. kesinleşmiş.
en son abd'ye yazacam o olacak . bir kahkaha.