uhd shampoo yeni demedim dw'ye bakmamış olsak bile. 17 02.2017 video tarihi zati .

burda paylaşma sebebim wax isimleri yada belli bir ismin altında grup üretimin yeni olmadıgını daha öncede yapılmaya çalışıldıgını tekrar modalaştırma egilimini anlatma örneklemesi olarak kullandım.

kaldı ki adalılarda sadece isimlendirme hilesini kullanmış ve waxla pek alakalandırmamış.

bu sebeplerden ürün hiç ilgimi çekmemekte . fiyat -performans bilgilerine hiç girmeye gerek bile yok.
zymol için fiyat - performans yorumları çok erken , hiç bir marka sovunuculugu yapmam ama her ürün marka degeirni kendi yaratır ve degeri oranında övgü yada yermeyi hak eder bence.
dw den örneklemek bizim; kur farkımız - bizim kullanım alışkanlıklarımız - bizim uygulama tekniklerimizle herzaman devşirme statüsünden bir adım ileri gidemez. realist bir yaklaşım yakalamak kişisel tatmini doyurmakla olmaz. geneli ele almak gerekecektir.
@forzaGilles
bunu daha öncede izlemiştim .waxçı waxı övüyor seremigi gömüyor. çok klişe.
kişilerin tercihlerini sorgulamak bu. kişisel tercihler yaşamsal gereksinimlerin gelişimleridir. kimin aracına ne sürecegi bir klasik araba örneklemesiyle açıklanacak kadar basit olamaz.
bende seramik kaplamaları sevmem . bir çok kez '' droid '' sıfatlamasıyla eleştirmişimdir. ama bu benim seçimim ve görşümdür .
dünyalar kadar araç ve kullanıcılarını hiç ilgilendirmez. ben kimim ki bu seçimim bir önem arz etsin.
yani kişisellik özgürlükle evrilir bırak kim ne kullanmak istyorsa kullansın. derim bu klasikçi sevdalısı entelektüel kisveli modern görüşlü abiye.
( görüyorsun ki hiç biri birbirini tutmayan sıfatlara haiz )
bu bile bir çok ip ucunu barındırıyor.
aslında yazacak çok şey var....... ama hava çok sıcak
bak bu iş burdan bi başlar kıta sömürüsünde - kore yükselişinde - çin ekonemisinde alırız solugu. hiç girmeyelim.