Yeni Detay Ürünleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Zymöl | Hand-Crafted Organic Care
Tesla'nın sahipleri, Nissan Leaf, BMW i3, Mercedes-B, Porsche Cayenne SE'nin hepsinin ortak bir ihtiyacı var. Elektrikli Araç şimdi yeni ve pahalı taşımacılık standardıdır. Sahibinin Zymöl yatırımını korumak için IONtm oluşturdu.

Elektrikli araç gövdesinin "Negatif Şarjı", Zymol'ün "Olumlu Şarj Edilmiş" ION balmumu kaplamasını çeker ve tutar.

Araç yıkandığında veya yağmura maruz kaldığında, Pozitif Şarjlı İyon bağları tekrar aktif hale gelir.

Nano araştırma ve saha testlerinden on yıl sonra Zymöl, ION'u mükemmelleştirdi.

Charles Bennett, CEO

Bu yeniden aktivasyon yüzey korumayı arttırır ve kendi kendini temizleme etkisi sunar.

Zymöl CEO'su Charles Bennett şöyle diyor: “Nano araştırma ve saha testlerinden on yıl sonra Zymöl, hidrojenle bağlanmış bir Carnauba / Lotus balmumu emülsiyonu kullanarak Pozitif İyonik balmumu olan IONtm'i mükemmelleştirdi. Bu sadece daha az uygulama içeren ve işe yaramayacak daha temiz, daha iyi korunan bir araç anlamına gelir! ”

Zymöl - IONtm buğulanma spreyi, çevremizi de korumak için açık bir görüş sağlayan itici, CO2 ve solvent içermez.

diyorlar .... :dusun::dusun: bi elektirikli mi alsak ne yapsak. :saskin::komik::kop:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Birçok kişinin favori şampuanı olan Zymöl Autowash sanırım yenilenmiş. Sitesinde ve Amazon'da Zymöl Titanium Autowash diye bir ürün gözüküyor. Kendi sitelerindeki fiyat (20 oz = yaklaşık 0.6 litre) 26 dolar. Amazondaki eski üründen (48 oz = yaklaşık 1,5 litre) 9-10 dolar daha pahalı.

TITANIUM AUTO WASH

https://www.amazon.com/Zymol-Titanium-Auto-Wash/dp/B07BSV4614
yeni ürünü geçen ben de gördüm., eskisi 1420ml. idi., bu yeni çıkan titanium wash gramaj olarak çok az 591ml. ve pahalı ama eski ürün halaa satışta AUTO WASH (güzelim şampuanı equine trailer care/at römork bakım malzemeleri başlığına koymuşlar) :saskin:

MSDS 'ini okudum yeni ürün de eski üründe kullanılan muz ve hindistan cevizi yağı kullanılmadığından hepimizin çok sevdiği muz/hindistan cevizi kokusunu unutun..

Son düzenleme:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
yeni ürünü geçen ben de gördüm., eskisi 1420ml. idi., bu yeni çıkan titanium wash gramaj olarak çok az 591ml. ve pahalı ama eski ürün halaa satışta AUTO WASH (güzelim şampuanı equine trailer care/at römork bakım malzemeleri başlığına koymuşlar) :saskin:
MSDS 'ini okudum yeni ürün de eski üründe kullanılan muz ve hindistan cevizi yağı kullanılmadığından hepimizin çok sevdiği muz/hindistan cevizi kokusunu unutun..
O koku yoksa bende yokum :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Porsche ve Lamborghini traktörleri düşünerek o kategoriye aldılar sanırım :komik:. Şuna ne detay yapılır, lastiklere 10 paket sarp feda olsun;
porsche_tractor_1.jpg

Yeni ürün için "20 oz olduğuna bakmayın aslında 60 oz gibi süper bir şampuan. Sizin aklınız almaz pis fakirler" minvalinde açıklama yazmışlar :). Bu arada Zymöl de Lokman Hekim ortaklığıyla çalışıyor sanırım. Çemen yağı, dulkarı gömleği yağı ne allasen? Araç şampuanı mı alıyoruz Ayşe Teyzenin romatizma ağrılarına çare mi arıyoruz ?:kop:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
zymol markasının yeni şampuanı bence efso bir ürüne benziyor. titanium adını tasadüfen koymadıkları :) içerik bilgilerinde açıkça gözlenmekte.

kullanılan ismin daha önce çok ünlenmiş bir wax için de kullanılması ve bu waxın skalada üst sekmelerde yerini almış ve rüsdünü ısbatlamış olması tesadüf olamaz.:)

yine kullanılan yagların dogal bitki ve ürünlerden edinildigi ve bunların herbirinin kendine has özelliklerinin bir uyum içinde sunuldugu aşikar.

bir örnek verecek olursak burdock oil ( dulavrat otu) özelliklerinde de göreceginiz gibi Soğuğa ve kötü hava koşullarına oldukça dayanıklı ibaresi
titnium waxın ağaç özlerine , yol tuz asitlerine dayanımı ibaresilye birebir örtüşmekte.

bu örnekleri çogaltabiliriz.:)

20 oz çok yogun olacak gibi yani konsantre:) birde coco, ayçiçek ve çemen karışımınının kokusunu çok merak etmekteyim.

varılan sonuç şudur ki bu şampuan waxın destekçisi olma ihtimali yükseklik taşımasının yanında tek başına iyibir koruyucu kalkanda barındıracak. gibi gibi....

bu markanın benim gibi birçok kullanıcıya hitap etmesinin sebebi dogal yollarla günümüz modası alternatif tıp misali çevrede bukadar çok kimyasalın dolaştıgı çagda bu temiz ve dünya gelecegini düşünür fikir ve ürün üretmesi bu yolu - yöntemi izlemesi en başta geliyor.

bir kaç msj üstte paylaştıgım organik ıon misyon ve verdigi elektirikli oto destegi bu söylediklerimi kanıtlıyor bence.

Zymöl | Hand-Crafted Organic Care ( video burada )
bunlar benim tahminlerim. :fisilti:

zaten bu wax devam ürünleri moda olmaya başladı. bir örnek daha mı istediniz :mutlu:

bakın burda ne var. :kop:

Ultra High Definition Shampoo

bu nasıl ?????:):):)

Son düzenleme:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Autoglym UHD Shampoo reviewları DW'de yaklaşık bir yıl önce yapılmıştı. Sanırım 2017 başında çıktı bu ürün. Litresi 18 GBP olunca eleştirilerin genel odağı fiyat noktasında toplanıyor pek tabi. Bakıldığında 1lt ürün 110 TL aşağı yukarı. Ayrıca yüksek konsantre olmasından dolayı durulamada problem yaşandığına ilişkin şikayetler de var. Üreticinin dediğine göre herhangi bir koruma katmanı da eklemiyor. Hoş şampuan bu konuda ne kadar tatmin eder kullanıcıları zaten bilemiyorum.

Neyse ürün gelirse alınabilecek seviyede mi anlaşılır. Zira şu anki tabloda 0,5 LT ve 120 TL fiyat etiketiyle pek cazip durmuyor. Hatırladığım kadarıyla Soft99 Shampoo For Wax Coat Vehicle şampuanı da doğal ürünlerden yapılmaydı.

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@ege @Paian @Dragstar

Aslında şu video 'da olayın tam olarak ne olduğunu çok ince dokunuşlarla anlatıyor., Firmalar kullanıcılara çok şey vaad ediyor ama en nihayetinde olay basite indirgendiğinde takke düşüyor., olayın ne olduğunu anlama ve kavramak açısından;

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
uhd shampoo yeni demedim dw'ye bakmamış olsak bile. 17 02.2017 video tarihi zati .:) burda paylaşma sebebim wax isimleri yada belli bir ismin altında grup üretimin yeni olmadıgını daha öncede yapılmaya çalışıldıgını tekrar modalaştırma egilimini anlatma örneklemesi olarak kullandım.:)
kaldı ki adalılarda sadece isimlendirme hilesini kullanmış ve waxla pek alakalandırmamış.:)
bu sebeplerden ürün hiç ilgimi çekmemekte . fiyat -performans bilgilerine hiç girmeye gerek bile yok.

zymol için fiyat - performans yorumları çok erken , hiç bir marka sovunuculugu yapmam ama her ürün marka degeirni kendi yaratır ve degeri oranında övgü yada yermeyi hak eder bence.:)

dw den örneklemek bizim; kur farkımız - bizim kullanım alışkanlıklarımız - bizim uygulama tekniklerimizle herzaman devşirme statüsünden bir adım ileri gidemez. realist bir yaklaşım yakalamak kişisel tatmini doyurmakla olmaz. geneli ele almak gerekecektir.:)

@forzaGilles

bunu daha öncede izlemiştim .waxçı waxı övüyor seremigi gömüyor. çok klişe.:)

kişilerin tercihlerini sorgulamak bu. kişisel tercihler yaşamsal gereksinimlerin gelişimleridir. kimin aracına ne sürecegi bir klasik araba örneklemesiyle açıklanacak kadar basit olamaz.:)

bende seramik kaplamaları sevmem . bir çok kez '' droid '' sıfatlamasıyla eleştirmişimdir. ama bu benim seçimim ve görşümdür .
dünyalar kadar araç ve kullanıcılarını hiç ilgilendirmez. ben kimim ki bu seçimim bir önem arz etsin.
yani kişisellik özgürlükle evrilir bırak kim ne kullanmak istyorsa kullansın. derim bu klasikçi sevdalısı entelektüel kisveli modern görüşlü abiye.
( görüyorsun ki hiç biri birbirini tutmayan sıfatlara haiz )

bu bile bir çok ip ucunu barındırıyor.:)

aslında yazacak çok şey var....... ama hava çok sıcak :sicak:

bak bu iş burdan bi başlar kıta sömürüsünde - kore yükselişinde - çin ekonemisinde alırız solugu. hiç girmeyelim.:)