Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
1 litrelik Nanolex Washcoat’dan bile pahalı. Üstelik Nanolex 1:15-1:20 sulandırılabiliyor. Ülkemizdeki garip fiyatlandırmasına rağmen Gyeon Wetcoat’dan da pahalı. Koch Chemie PW’den bahsetmiyorum bile. Piyasadaki emsal bütün ürünlerden pahalı yani. Ezcümle ölü doğmuş gibi.
Tamamen katılıyorum, pahalı tutup kaliteli imajı mı vermeye çalışmışlar acaba.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Fiyat politikasını anlamak mümkün değil şampuan 88 di 118 oldu indirimli etiketi falan geldi o_O
Yanarım yanarım 88,50 iken deep gloos detailer yedek alıcaktım gece üşendim ertesi gün yeni fiyatı görünce canım sıkıldı almadım., 1 hafta sonra 120 'den 140 'a çıktı., işin tuhafı CYC 'den alsak kargo dahil 120 'ye geliyor :rolleyes:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yanarım yanarım 88,50 iken deep gloos detailer yedek alıcaktım gece üşendim ertesi gün yeni fiyatı görünce canım sıkıldı almadım., 1 hafta sonra 120 'den 140 'a çıktı., işin tuhafı CYC 'den alsak kargo dahil 120 'ye geliyor :rolleyes:
Benimde aynı şey şampuan için başıma geldi hocam,belki düzene girer piyasalar umuduyla geçinip gidiyoruz ne yapalım :utandim:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kendi kendini tamir eden seramik kaplamalarıyla tanınan Feynlab firması lastik ürünü çıkartmış. Ürünün vaadedilen dayanımı 1 yıl. Tek kat uygulama temiz parlak olmayan , iki kat uygulama yarı parlak ve 3 kat uygulama ise parlak finish sağlıyormuş. Youtube'da videoları da var. Ürünün linki;
FEYNLAB® TIRE COATING | FEYNLAB

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 2629 Gyeon yeni lastik parlatıcı çıkarmış. Islak kuru kullanım imkanı varmış. Tahminim bir önceki mavi versiyondan uygun olacak çünkü günlük kullanım denmiş
Gyeon ve uygun olma deyimi aynı cümlede bana mantıklı gelmiyor. ;) Gyeon çok sevdiğim bir marka eminim ki her ürünü kalitelidir ve ambalaj olsun renk olsun reklam ile imajı olsun gayet başarılı ama bu döziv kuru ve fiyatları ile hep bana uzak kalıyor malesef. Hele ki pasta fiyatlarını görünce markadan tamamen uzaklaştım.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

exorcist26

Çaylak Detaycı
Üye
Las Vegas'ta yapılan 2018 SEMA Show'da Gtechniq, Halo isimli ürününü tanıttı. Paint Protection Film (PPF) ve Vinyl için üretilen bu ürün, görünüş, su iticilik konusunda fayda sağladığı gibi aynı zamanda UV ışınları sebebiyle yaşanan sararma sorununu da önlüyormuş. Ürünü incelemek isteyenler için link;
https://gtechniq.com/about-gtechniq/news/gtechniq-launches-a-halo-for-paint-protection-film/
Türkiye’ye gelse bari böyle bir ürün arıyordum şeffaf kaplama için

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Türkiye’ye gelse bari böyle bir ürün arıyordum şeffaf kaplama için
Fiyat bilgisi yok henüz ancak üzebilir. Yine de sürekli uzun yol yaptığı için kaput filmi vs. kullanmak zorunda kalanlar açısından güzel olabilir.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Son düzenleme: