Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Menzerna V46 adında yeni bir cutting compound çıkarmış, bugün tanıtımını yaptılar. Piyasaya ne zaman ve kaç paradan çıkacak bakalım.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Son düzenleme:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian 1. için pazarlama tekniği bunlar :)

2. için bunu aldım. Elime geçmesini bekliyorum.

Jayswax ceramic wax 200ml - JaysWax
1) Aynen öyle. Adamlar bir de akışkanlar mekaniği, türbin geometrisi mevzuuna falan girmiş. Neyse belki de dedikleri kadar vardır bilemem.

2) E hayırlı olsun güle güle kullan diyelim o vakit. Ama linke tıkladıktan sonra böyle bir süreç yaşadım

Google>Güncel döviz kurları>Sterlin>1£=7,33tl>70 ile çarp = 520 tl>

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Paian şimdi sen böyle deyince aklıma @nuriksari geldi. 20 ml. şeklinde bölsem mi ki :D
Murat minimum 50gr abicim. Bir de ben alıyorum tam kutu kendim bölüyorum isteyene paylaşmak için. 200gr lık pot nasıl bitecek başka türlü 10 çeşit waxla. :)) o değil de geçen konuşuyorduk @ffsahin Faik ile Zymöl 1kg lık wax satsa alıp bölüşsek kek gibi dilimleyip diye.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Sonax’ın daha önceden paylaştığım sık durula koruma ürünü ile koruma özellikli şampuanı (Koch Chemie NMS benzeri) TR’ye gelmiş. Fiyatlar ateş ediyor yalnız.

1) Sonax Shop
2) Sonax Shop

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
2. ürün Zymöl deep gloss detailer 'dan pahalı bu fiyatla tutunması zor
1 litrelik Nanolex Washcoat’dan bile pahalı. Üstelik Nanolex 1:15-1:20 sulandırılabiliyor. Ülkemizdeki garip fiyatlandırmasına rağmen Gyeon Wetcoat’dan da pahalı. Koch Chemie PW’den bahsetmiyorum bile. Piyasadaki emsal bütün ürünlerden pahalı yani. Ezcümle ölü doğmuş gibi.