Çok iyiymiş hoşuma gitti. Özellikle yıkama eldiveninin üzerindeki kirleri indirmek için sürtecek yer arıyordum hep bunun tüm duvarları sürtmek için uygunmuş.
Rus chemical guys Şişeler çok fazla chemical guys izlenimi verdi ama enteresan ürünler var. Haber verdiğin için teşekkür ederim Ben artık bir ege'ye birde sana iban gönderirim. Ne de olsa ocağıma incir ağacı dikilecek
Rus chemical guys Şişeler çok fazla chemical guys izlenimi verdi ama enteresan ürünler var. Haber verdiğin için teşekkür ederim Ben artık bir ege'ye birde sana iban gönderirim. Ne de olsa ocağıma incir ağacı dikilecek
ağa; ben ne yapayım.
ülkede euro bir(1) TL olmuş dolar desen yetmiş (0.70) kuruş TL bandında. zemin bukadar elverişli olunca insanın jack Nicklaus (altın ayı) olası geliyor.
milletçe gördügün her delige sokasımız var nitekim. gülücük.
ağa; ben ne yapayım.
ülkede euro bir(1) TL olmuş dolar desen yetmiş (0.70) kurş TL bandında. zemin bukadar elverişli olunca insanın jack Nicklaus (altın ayı) olası geliyor.
milletçe gördügün her delige sokasımız var nitekim. gülücük.
ağa; sen gözlerini kapat. bu bir rüyaydı farzet. merak etme yanındayım, elini tutuyorum. bahara allah kerim . euro 1 tl olsun görüşürüz ıban tc.no ne varsa yolla o vakit.
yaşın tutar ağa. dinle.