Yeni Detay Ürünleri

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Rus detay firması Leraton Türkiye’ye gelmiş. Herseygarajda ekibi baya hızlı :terlisırıtan:
Rus chemical guys :) Şişeler çok fazla chemical guys izlenimi verdi ama enteresan ürünler var. Haber verdiğin için teşekkür ederim :) Ben artık bir ege'ye birde sana iban gönderirim. Ne de olsa ocağıma incir ağacı dikilecek :D :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Rus chemical guys :) Şişeler çok fazla chemical guys izlenimi verdi ama enteresan ürünler var. Haber verdiğin için teşekkür ederim :) Ben artık bir ege'ye birde sana iban gönderirim. Ne de olsa ocağıma incir ağacı dikilecek :D:D
ağa; ben ne yapayım.
ülkede euro bir(1) TL olmuş dolar desen yetmiş (0.70) kuruş TL bandında. zemin bukadar elverişli olunca insanın jack Nicklaus (altın ayı) olası geliyor.
milletçe gördügün her delige sokasımız var nitekim. gülücük.

iyi detaylar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
ağa; ben ne yapayım.
ülkede euro bir(1) TL olmuş dolar desen yetmiş (0.70) kurş TL bandında. zemin bukadar elverişli olunca insanın jack Nicklaus (altın ayı) olası geliyor.
milletçe gördügün her delige sokasımız var nitekim. gülücük.

iyi detaylar.
Ben anlamam aga, haber veriyorsunuz insanın alası geliyor. :) Iban attım geldi mi :D :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ben anlamam aga, haber veriyorsunuz insanın alası geliyor. :) Iban attım geldi mi :D:D
ağa; sen gözlerini kapat. bu bir rüyaydı farzet. merak etme yanındayım, elini tutuyorum. bahara allah kerim . euro 1 tl olsun görüşürüz ıban tc.no ne varsa yolla o vakit.
yaşın tutar ağa. dinle.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.