Yeni Detay Ürünleri

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Stek, ısı tabancası ve güneş altında yenileme vaad ediyor. :) Kalıntı hakkında bir vaadi var mı bilmiyorum ama varsa da nasıl yapışkan bıraktığını herkes biliyor :)
Haydaa tam da olası bir ppf durumunda stek olur diyorduk :) peki sizin bir öneriniz var mı carpronun yeni ürünü dışında?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Haydaa tam da olası bir ppf durumunda stek olur diyorduk :) peki sizin bir öneriniz var mı carpronun yeni ürünü dışında?
Gerçekten yok maalesef :( 2 seferdir kendi aracımda stek kullanıyorum şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Eniştemin arabasında 1.5 senedir duruyor o da bir sıkıntı yaşamadı. Ama sökülme durumunda yapışkan bıraktığına eminim. Çünkü bundan önceki arabamda 1 aylıkken kuş çarpması sonucu ppf yırtılmıştı. 1 aylık ppf’den bile hatrı sayılır yapışkan kalıntısı kalmıştı. Ancak geçen @Sefa46 hocam ankarada yaptırdığı bir üründen 3 senedir sorunsuz kullandığından bahsetmişti. Fiyatı da oldukça iyiydi. Bir sorun isterseniz :)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Gerçekten yok maalesef :( 2 seferdir kendi aracımda stek kullanıyorum şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Eniştemin arabasında 1.5 senedir duruyor o da bir sıkıntı yaşamadı. Ama sökülme durumunda yapışkan bıraktığına eminim. Çünkü bundan önceki arabamda 1 aylıkken kuş çarpması sonucu ppf yırtılmıştı. 1 aylık ppf’den bile hatrı sayılır yapışkan kalıntısı kalmıştı. Ancak geçen @Sefa46 hocam ankarada yaptırdığı bir üründen 3 senedir sorunsuz kullandığından bahsetmişti. Fiyatı da oldukça iyiydi. Bir sorun isterseniz :)
Sağ olun bilgilendirme için

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tam ben soracaktim @Sefa46 hocam almis paylasmis bile, hocam yesil meguiars aldik birde yuzey hazirlayicisi kirmizisi cikmis, bu kirmizi olmadan olmaz mi yani :) alintiyi da tam yapamadim, sen anladin @Sefa46 hocam :)
Ben onu aldim uygulamasini bile yaptim gecen hafta almistim anca attim stok hocam :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yorumunu alalim o zaman sefa hocam, direk yesili uygulamak ile kirmizi uzeri yesil uygulamanin farki nedir ?

Öncesi/Sonrasi

Yüzeysel hologramlari elle uygulama ile cok iyi temizliyor,Silikonsuz olmasi güzel 1 gecen hafta cuma gunu uyguladim,test aşamasinda takip ediyorum.Bilgilendirme yapacağim hocam

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Öncesi/Sonrasi

Yüzeysel hologramlari elle uygulama ile cok iyi temizliyor,Silikonsuz olmasi güzel 1 gecen hafta cuma gunu uyguladim,test aşamasinda takip ediyorum.Bilgilendirme yapacağim hocam
Elle yapılan uygulamada gerçekten başarılıymış. Bez kaynaklı çizikleri alabilir mi yoksa dolgu mu yapıyor? Tam anlayamadım kusura bakmayın.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Turtle Wax sanırım vernik tabakasını yenileyici yeni bir ürün çıkartmış. Güzel bir ürüne benziyor:
Ürün linki:
Hybrid Solutions Scratch Repair Kit

Uygulama videosu (10:22'den itibaren):
Bir ara çizik kapatan renksiz kalemler vardı. İşe yarıyordu ama tabi ki geçici olarak işe yarıyordu. Bu da o mantıkla çalışan bir ürüne benziyor. O derin çizikleri kalıcı olarak kapatacak ürün çıkarsalar boyacılar işsiz kalır.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bir ara çizik kapatan renksiz kalemler vardı. İşe yarıyordu ama tabi ki geçici olarak işe yarıyordu. Bu da o mantıkla çalışan bir ürüne benziyor. O derin çizikleri kalıcı olarak kapatacak ürün çıkarsalar boyacılar işsiz kalır.
Açıkçası sizler kadar bu hobide bilgi sahibi değilim. Ancak teknolojik olarak yapılamaz da değildir sanırım. Ama firmalar, kendilerinin pasta gibi boya kusurlarını düzelten bazı ürünlerini boşa çıkarmazlar herhalde :). Bu arada videoda verniği aşmış ve boyanın üst tabakasına geçmiş çiziklerin kapanmayacağımı söylüyor. Bu tarz ürünler üzerinde Ar-Ge yapılsa, boyacılar olmasa da boya düzeltme ile uğraşan detailignciler işsiz kalır gibi :). Yine de mevcut haliyle bölgesel müdahale açısından güzel bir ürüne benziyor.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Firmalar boya kalınlıklarını azaltıyor iyice, bence seramik gibi uygulanabilen verniklerin üretilmesi lazım:basx:, 15 h 50 mikron falan diye satarlar güzel olur:terlisırıtan: