Kisa zamanda stoklarda......
Heyecanla bekliyoruz.
Sandalwood Kokusu güzeldi bayagi.
sevindirici bir haber. tabi ben daha önce incelemelerini izledim-okudum. iki ürün arasında nasıl bir fark oldugu konusunda farklı fikirler var. kullananların yorumları tabi bunlar.
ama bilinen bir kaç önemli konu var. onların aktarmak isterim. forumuuzun kulanıcılarına faydalı olacaktır.
ADBL Synthetic Spray Wax : firmayla konuşmalarımda ögrendigim bligiler ışıgında
uv koruması olmayan bir ürün. yani bizim gibi tr cografyası için yaz kullanımları açısından pek uygun degil. kim yazın bu ürünü kullanır onu bilemem. sonuç olarak su itime kapasitesinin üst düzey olmasıyla nam yapmış bir ürün. keza Hidrofobik başarının yanında diger artıları anti-statik formülü sayesinde tozun sübvanse edilmesini önemli ölçüde başarıyla gerçekleştirmesi tabi. buda yaz aylarında polen sıkıntısınıda ortadan kaldırıyor aslında.
asıl mesele yeni ürüne bakacak olursak Vernik ve plastikler için ibaresi koruma olarak belirtilmiş. yani günümüzün popiler ürünlerinden ppf içinde kullanılabilecek yapıda tasarlanmış. bu önemli bir tercih sebebi olacaktır.
yine benim için en önemli artısı bu üründe
uv radyasyonundan koruma sagladıgı açıklanmış ki bu bence en önemlisi .yaz aylarının vazgeçilmezleri arasına girebilir kimilerimiz için.
sonuç olarak 5lt alımlarında ürün tüketimi önem arz ediyor.
parlaklık artışının oldugu ve renk derinligi verdigide eklenmiş. bu ifadeler biraz basmakalıp olsada eger ek olarak anti-statik etki saglaya biliyorsa büyük kapışma olur.
test edip görecegiz zaman gerçekleri gün yüzüne çıkaracaktır.
iyi detaylar.