Yeni Detay Ürünleri

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Home 5 - Detaycilar Shop

Sitesinde dün akşam 1 litrelik magifoam vardı 2 adet aldım ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için paylaşmadım. Bugün kargoya verince instagram dan sordum daha ellerinde var mı diye ona göre paylaşacaktım ama son kalanları siz aldınız dediler.
Edit: Az önce mesaj attılar garanti vermediler ama bir kaç yere sorup ellerindekileri alıp bizim için ayıracaklar.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Home 5 - Detaycilar Shop

Sitesinde dün akşam 1 litrelik magifoam vardı 2 adet aldım ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için paylaşmadım. Bugün kargoya verince instagram dan sordum daha ellerinde var mı diye ona göre paylaşacaktım ama son kalanları siz aldınız dediler.
Edit: Az önce mesaj attılar garanti vermediler ama bir kaç yere sorup ellerindekileri alıp bizim için ayıracaklar.
Guvenilir bir yer sorun olmaz hocam.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Perş günü cilakutusu ile iletişime geçtim, ellerindeki son 5lt yi sipariş verdim, cuma günü geldi. Uzun bir süre bni idare eder artık :)

Alp Yıldız

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kisa zamanda stoklarda......

Heyecanla bekliyoruz.:)

Sandalwood Kokusu güzeldi bayagi.

Alamancı dostlarımız yorumlarda SSW (sentetik sprey wax ) ile karşılaştırmışlar çoğunlukla. Halefi diyende var SSW daha iyi diyende bakalım üstat senin stoklarına girmesini beklerim ama su iticilik testte sanki aynı.

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kisa zamanda stoklarda......

Heyecanla bekliyoruz.:)

Sandalwood Kokusu güzeldi bayagi.

sevindirici bir haber. tabi ben daha önce incelemelerini izledim-okudum. iki ürün arasında nasıl bir fark oldugu konusunda farklı fikirler var. kullananların yorumları tabi bunlar.
ama bilinen bir kaç önemli konu var. onların aktarmak isterim. forumuuzun kulanıcılarına faydalı olacaktır.

ADBL Synthetic Spray Wax : firmayla konuşmalarımda ögrendigim bligiler ışıgında uv koruması olmayan bir ürün. yani bizim gibi tr cografyası için yaz kullanımları açısından pek uygun degil. kim yazın bu ürünü kullanır onu bilemem. sonuç olarak su itime kapasitesinin üst düzey olmasıyla nam yapmış bir ürün. keza Hidrofobik başarının yanında diger artıları anti-statik formülü sayesinde tozun sübvanse edilmesini önemli ölçüde başarıyla gerçekleştirmesi tabi. buda yaz aylarında polen sıkıntısınıda ortadan kaldırıyor aslında.

asıl mesele yeni ürüne bakacak olursak Vernik ve plastikler için ibaresi koruma olarak belirtilmiş. yani günümüzün popiler ürünlerinden ppf içinde kullanılabilecek yapıda tasarlanmış. bu önemli bir tercih sebebi olacaktır.
yine benim için en önemli artısı bu üründe uv radyasyonundan koruma sagladıgı açıklanmış ki bu bence en önemlisi .yaz aylarının vazgeçilmezleri arasına girebilir kimilerimiz için.
sonuç olarak 5lt alımlarında ürün tüketimi önem arz ediyor.
parlaklık artışının oldugu ve renk derinligi verdigide eklenmiş. bu ifadeler biraz basmakalıp olsada eger ek olarak anti-statik etki saglaya biliyorsa büyük kapışma olur.

test edip görecegiz zaman gerçekleri gün yüzüne çıkaracaktır.

iyi detaylar.