Yeni Detay Ürünleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ceramic Detailer ürününü niye kil uygulamasında heba edeyim anlamadım. Hakiakten ne düşündüler de bunu yaptılar acaba.

Şimdi aklımdan geçiyordu, clay ve koruma bir arada nasıl olacak? Kendim yapsam inanmayacağım bir şey. Quick detailerı daha pahalıya satmak için uydurdukları bir şeydir diye düşünüyorum. Yakında sio2 infused iron out ürün de çıkar...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Şimdi aklımdan geçiyordu, clay ve koruma bir arada nasıl olacak? Kendim yapsam inanmayacağım bir şey. Quick detailerı daha pahalıya satmak için uydurdukları bir şeydir diye düşünüyorum. Yakında sio2 infused iron out ürün de çıkar...
Üreticiler bir ara kafayı nano ile bozmuşlardı şimdi de Si02 ile bozdular hayırlısı :D :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ceramic Detailer ürününü niye kil uygulamasında heba edeyim anlamadım. Hakiakten ne düşündüler de bunu yaptılar acaba.
Hayır bir de ürünlerine uygun fiyat çeken bir firma olsa.
"Sio2 infused iron out".... An itibariyle ampüller yandı kafalarda :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Amerikalıları kandırmak kolay ama biz yemeyiz böyle hareketleri :D:D (Dedi ve sipariş verdi :D :D )

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
http://archive.meguiarsonline.com/f...6-HybridCeramicDetailer_Mock_pres_Custom_.png
Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer provides the missing link between washing and waxing with Hybrid Ceramic protection. This is the perfect product to use in between application of Meguiar's Hybrid Ceramic Wax to enhance the existing hydrophobic water beading protection. You can also use this formula to remove light contaminants and dust to maintain that "just washed" appearance while adding a layer of hybrid, Sio2 ceramic protection that beads water like crazy!

• Removes contaminants to restore a "just washed" appearance
  • Water-bead creating hydrophobic protection
  • Boosts & enhances wax, coatings & sealants
  • Also excellent as a synthetic clay lubricant

Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer
Product Number: G200526
Size: 26 fl oz
MSRP: $16.99

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Meguiar's sophisticated, Hybrid Ceramic chemistry makes this product as easy to apply as any ordinary liquid wax! Engineered to be applied by either hand or Dual Action (DA) Polisher, this formula produces a slick, protective, water beading layer that seals your paint from the environment. And it may be used on chrome & plastic trim, or as a top coat over traditional waxes & sealants, too!

• Seals paint for long lasting protection
  • Extreme Water Beading
  • Meguiar's Advanced Sio2 Technology
  • Ceramic Made Easy

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax
Product Number: G200416
Size: 16 fl oz
MSRP: $22.99

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

• Hybrid Ceramic SiO2 Spray Sealant restores gloss, slickness & water beading to coatings
  • Versatile, dilutable formula works as spray sealant, boosted detailer, drying aid & clay lubricant
  • Durable beading protection on Paint Protection Film, paint & coatings

Highly versatile formula that serves several roles including:

• Coating Topper
  • Drying Aid
  • Quick Detailer Spray
  • Synthetic Clay Lubricant

Dilutable

• Full Strength: Spray Sealant or Coating Topper
  • 1:3 (1 part water to 3 parts M799) = Clay Lubricant or Drying Aide
  • 1:3 (1 part water to 3 parts M799) = Boosted Quick Detailer / For Use in Sun

Primary Function is a maintenance topper for Meguiar's M788 Deep Crystal Ceramic Paint Coating, to restore gloss, slickness, and hydrophobic properties

Excellent "standalone" topper, or for one-step "clay & wax" for light colored cars

Meguiar's M799 PRO Hybrid Ceramic Bead Booster
Product Number, Sizes, MSRP's
:
M79932 - 32OZ - $39.99US (Sealed & Capped for shipping, sprayer not included)
M79901 - 1 Gallon - $99.99US