Haftalığı çok geçmiş olsak da bu gün benzinliğe gidip temizlik yaptım. Herşey standart idi, detaya girmiyorum o yüzden. Yıkama sonrası turtle wax hybrid ceramic spray coating uyguladım ondan bahsedeceğim.
Dikkatimi çeken noktalar;
Ürün üzerinde güneşte uygulanabilir yazıyor ama bence kesinlikle uygun değil. Çok çabuk kürleşen bir meret. Sonra zaten eziyet olan silmesi daha da eziyet olur.
İki fıs yap temiz sil diyor yine. Yani arap yağı bol bulurda oraya buraya sürer mevzusu yapmayın diyor. Az önceki sebepten dolayı diye düşünüyorum.
Nereye istersen oraya sık. Jatn cam far filan özgürsün diyor. Dedikleri gibi her yerde uyguladım, sorun olmadı.
Şimdi gelelim dikkatimi çeken noktalara.
- uygulaması aşırı zahmetli. İz kalmadan Silmesi cidden zor bir ürün gibi geldi bana. Öyle her bezle de adam gibi silinecek bir ürün değil.
- piano black ve camlardaki derinlik bana aşırı güzel geldi. Belki uzun zamandır kirli olduğumuzdan olabilir

o konuda çok beğendim.
Camlarda yapılan uygulamada kenar köşelere dikkat etmek gerekiyor. Hızlı cila gibi kolayca silinmiyor ve bıtaktığı iz içerden bile görünebiliyor.
Genele uyguladım sonra bir tur da iz kalmış mı diye gezdim. Parlaklığını beğendim, kalıcılığını zaman gösterecek. Bitince alır mıyım? Hiç sanmam

Sırada bekleyen o kadar ürün var iken bu arkadaşa kolay kolay sıra gelmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi