İnceleme ADBL Sentetik Spray Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Senin tercihin hangisi olurdu hocam peki seramikli araca uygulama için ?
Hocam.ben kesinlikle.ADBL den yanayim ama bu markanin seramikli detailer ürünüde vardi bakin oda güzeldi gercekten Sentetik wax in yeri başka Eger PPF te toz tutma durumunuda test edersek cok amacli bir koruma ürünü olur.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam.ben kesinlikle.ADBL den yanayim ama bu markanin seramikli detailer ürünüde vardi bakin oda güzeldi gercekten Sentetik wax in yeri başka Eger PPF te toz tutma durumunuda test edersek cok amacli bir koruma ürünü olur.
Gördüğüm kadarıyla türkiyede başka ADBL satan doğru düzgün yer yok hocam.Bu satıcı arkadaş seramik detailer ürünü getirdimi acaba abi sorayım trendyol üzerinden

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sefa hocam vonixx blend spray wax kullanıyordum, adbl yi çok kısa süre kullanıp arkadaşıma hediye etmiştim. Dayanım, parlaklık vs olarak vonixx yerine tercih edilir mi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Gördüğüm kadarıyla türkiyede başka ADBL satan doğru düzgün yer yok hocam.Bu satıcı arkadaş seramik detailer ürünü getirdimi acaba abi sorayım trendyol üzerinden
Var.hocam.getirdi.

Sefa hocam vonixx blend spray wax kullanıyordum, adbl yi çok kısa süre kullanıp arkadaşıma hediye etmiştim. Dayanım, parlaklık vs olarak vonixx yerine tercih edilir mi
Kesinlikle.tercih edilir hocam

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Güzel bir sipariş de ben girdim az önce. Bu kadar wax denedim hala syntetic gibisine denk gelmedim, bu şans gelmişken 5 litre değerlendirmek istedim. Bol bol kullanırım artık :)

Sağolasın Sefa Hocam.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende stoğu kaçırmayım diye 5L waxı siparişi verdim. @Sefa46 hocam, bazı ürünleri stoğa ekledi ama diğer ürünlerin tamamını stoğa eklemek için ne zamana kadar bekleriz bilgin var mı? Ona göre istediğim varsa tek seferde siparişi vereyim.

Halil35

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
1 adet alabilmiştim zamanında biter diye korkudan kullanmadım :) baya hoşuma gitmişti, 5lt alasım var da 2-3 lt bana yeter gibi,geri kalanına İzmir'den ortak çıkar mı acaba :)
Edit : @berkesennturk hocamla halletik

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende stoğu kaçırmayım diye 5L waxı siparişi verdim. @Sefa46 hocam, bazı ürünleri stoğa ekledi ama diğer ürünlerin tamamını stoğa eklemek için ne zamana kadar bekleriz bilgin var mı? Ona göre istediğim varsa tek seferde siparişi vereyim.
Hocam gun icinde konustuk sisteme yükledim ama trendyol.onaylayarak yayinliyor dedi heralde cumaya kadar tamamlanir