Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
elinize sağlık çok guzel olmus kwazar ın sapı sıbop a deymıyor sanırım epey yukarıdan yapmışsınız benım aldığım pompa da hala kargoda kaçlık uç ıle deldınız

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
elinize sağlık çok guzel olmus kwazar ın sapı sıbop a deymıyor sanırım epey yukarıdan yapmışsınız benım aldığım pompa da hala kargoda kaçlık uç ıle deldınız
Birleşim çizgisinden yaptım ben ama bunu hiç hesaplamadım :) Biraz daha sapa denk gelse sıkıntı olacaktı. :) Ama şu an uygun görünüyor.
Elimdeki uçların hiçbirisi olmadı, kumpas ile sibobu ölçtüm, sonra ona en yakın şarjlı tornavida ucu ile deldim :)

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlk sayfada mevcut, ben 10'luk uç ile deldim. tam oturdu, hatta biraz zorlama girdi ki bu iyi bir şey.

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
Bende eve gelince direk Sibop işini hallettim pompa yarın gelicek sanırım sibobun kendi lastiği dışında sıkma vidası nın altına da bi ornik koydum böylece yüzeye daha iyi oturmuş oldu bakalım pompa ile sonuç ne olacak ayrıca ben foam olarak valet pro foamula ile deneme yapacağım satıcı arkadaşın tavsiyesi ile aldım.. Umarım memnun kalırım

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
Adam zam yapacak bu gidişle fiyattan şüpheleniyordur kesin

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Xiaomi tr yetkilileri sasiracak biz bu pompadan nasil bu kadar cok satabildik diye :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bir adet de arkadaşa yapacağım, verdik bir pompa siparişi daha .:)

Aslında boyle adetlere çıkılacağı baştan belli olsa, indirim isterdik :)

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben bir adet de arkadaşa yapacağım, verdik bir pompa siparişi daha .:)

Aslında boyle adetlere çıkılacağı baştan belli olsa, indirim isterdik :)
Ben cepporttan aldim tr yetkilisi güya, dogubanktalar, pesinde guzel indirim alirdik kesinlikle

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Arkadaşlar bende bu gün kwazara pompa bağladım ve test ettim. Metoo halt etmiş :)

Resimler boyle dursun, yarına detaylı video ile başlığını açarım.

Malzemeler belli, ben delikten hava kacması endişesi ile kumpas ile sibop ölçüsü alarak yaptım.

Son hali.

Aralıksız çalışabiliyor, hava 35 psi olunca basıyorum tetiğe. Durmaksızın kwazar bosalana kadar devam ediyor. Anlık durumu da ekranda görebiliyoruz.

Video içi yt yuklemesi yapmak lazım, mobilden simdilik bu kadar.

Bu pompayı bulup başlığı açan @omrslhmms arkadaşıma teşekkürü borç bilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teknik çalışmaları severiz kumpasla ölçükten sonra matkap ucu tam olarak 7.5 sızdırmazlık yüzde 100

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Beğenen herkese teşekkürler :) B,ir video daha yapacağım, bunu adım adım nasıl yapıyoruz diye. Birincisinde sibop noktası şansa geldi :) 1 cm ile kurtardık. 2. de daha düzgün olacak umarım :)