Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Normal sartlarda durula on yikama yap tekrar durula kova yikamasi ve tekrar durula seklindedir ama ben kendi tecrubem dahilinde cok kirli araci direk kopukluyorum ardindan duruluyorum. Once durulayinca kopuk tutunmasi az da olsa kuru zemine gore azaliyor

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de onun için sormuştum. önce durulayınca köpük akıp gidiyor ama direk kirli araca kwazar ile ansf sıkınca da kova temizliğinde fazla kir kalıp aracı çizme riski olur mu

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
Bugün ilk uygulamamı yaptım çok keyifliydi bence köpük gayet yeterli foamer i olanlar düşünmesin bence
Ayrıca cihazın içinden adaptör çıkmıyor şarj ederken usb den mi şarj etmeli yoksa adaptör aracılığıyla şarj etsem sıkıntı olur mu kağıtlara baktım akım ile ilgili bişi yazmamış malum bataryanın değişebilir olup olmadığı belli değil bataryayı maksimum kullanım ömürlü kullanma niyetindeyim

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bugün ilk uygulamamı yaptım çok keyifliydi bence köpük gayet yeterli foamer i olanlar düşünmesin bence
Ayrıca cihazın içinden adaptör çıkmıyor şarj ederken usb den mi şarj etmeli yoksa adaptör aracılığıyla şarj etsem sıkıntı olur mu kağıtlara baktım akım ile ilgili bişi yazmamış malum bataryanın değişebilir olup olmadığı belli değil bataryayı maksimum kullanım ömürlü kullanma niyetindeyim
Hayırlı olsun, güle güle kullan. USB çıkıyor evet, ben samsung cep telefonu sarj aleti ile doldurdum, sıkıntı olmadı.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Ben pompayı kupon vardı 290 dan 265 aldım birde subap 5 lira sanayiden aldım 270 oldu ayrıca kvazarı 110 almıştım ama çok oldu bana 380 mal oldu şuan denemedim yakında deneyecem yarın

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Xiaomi pompa için pompa hortumu arıyorum (uzun), diğer standart pompa hortumlarının pompaya giren kısımlarının vida yapısı bununla uymuyor. Bulan olursa buradan yazabilir mi?

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Seramarketimden nozul alan varmı ? İlanda 10 adet yazmasına rağmen 1 adet göndermişler
Abi bende 2 çeşit nozul 1 tanede hortum fıskiyesi aldım. Bugün aradılar hortum fıskiyesi elimizde mevcut değil o yüzden sadece nozullarınızı göndericez dediler. Sitelerinde çalışma varmış nozullar için 10 adet yazmıssınız dedim, arkadaslara söyleyeyim düzeltsinler o nozullar ithal geliyor tek adet fiyatı 6 küsür lira dedi

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Lastik şişirirken de pompa gücünde azalma oluyor mu. Araç çalışırken belki daha iyi olabilir tam emin değilim ama