Bugün boş durduk mu? Tabi ki hayır.
Davlumbazlara barebones uyguladım. Elimde 250 ml kadar kalan ve kullanmaya kıyamadığım barebones stoğumu
@MoonDance dostum sayesinde yenilediğim için artık daha rahat kullanabilirim.
Meguiars sünger pede sıkarak uyguladım. Böylece sarfiyat daha az oluyor.
Test alanımız.
Sonra da tüm davlumbazlar bareboneslendi.
Sonra ne yaptım lastikleri parlatayım dedim. Sonax jel lastik parlatıcı kullandım.
Tüm lastiğe uyguladıktan sonra bez ile son bir final yaptım. Yoksa hafif sıçratma yapıyor. Hem de görüntüsü biraz satinleşiyor. Sağ taraf bez ile geçilmiş sol taraf ise geçilmemiş görüntüsü.
Paspaslarda chemical guys ın mat renew ürününü kullandım. Açıkçası gerekli bir ürün değil aradaki farkı görün ona göre siz de kararınızı verin.
Paspaslardaki deformasyonu gizlemiyor bu arada.
Sağ taraf uygulanmış sol taraf uygulanmamış.
Direksiyona colourlock hafif deri temizleyici ve ardından deri kalkanını uyguladım.
@zizoum Mustafa dostuma bu ürünleri test amaçlı bana verdiği için teşekkür ederim.
Direksiyonumun derisini hep spritz ile temizler ve korurdum. Evet yanlış okumadınız Auto Finesse SPRİTZ.
Ancak deri iyi durumdaymış. Yani belki temiz duruyor ama zamanla çatlama yapabilir diye colourlock ürünlerine geçeceğim ben de.
Ortada çok hafif fark olduğunu görebilirsiniz. Sağ taraf temizlenmiş sol taraf temizlenmemiş.
Son olarak deri kalkanını uyguladım ve bitirdim. Finalleri flaş ile çektiğimden biraz parlak çıkmış olabilir. Ancak son derece mat ve güzel bir görüntü oluştu.
Bir de geçen gün forumumuzdan tanıdığınız
@cerrah hocam yaris aracının kapı plastiğine colourlock hafif deri temizleyici ile temizlemiş ve son derece muazzam bir fark ortaya çıkmıştı. Ben de merak ettim ve kapı kartonunda hafif deri temizleyiciyi denedim. Bu arada sadece spritz var kapıda.
Sol taraf temizlenmiş hali.
Motoru da yıllar öncesinden kalma est

ile şöyle bir sildim onu unutmuşum sonradan ekledim
Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi