Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

keremakaln

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Jant lar arabayi farkli göstermiş daha dinamik genelde bu jantlari ben hep VW grubunda gordugum icin sizin araca da güzel olmuş kazasiz belasiz binin hocam :)
Teşekkür ediyorum çok sağolun
Maşallah jantın arabasi var :).
35 yanak aşırı dikkat ister aman diyim.
Ben 50 yanak ile geçen çukura girip sağdaki jantları yamultmustum :terlisırıtan:
Sağolun ,19 35 ten başka sevmiyorum konfor da istemiyorum sadece mermi gibi dursun yeter çok dikkat istiyor ayrica :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bugün iştende erken çıkınca @Sefa46 hocamdan öğrendiğim ve temin ettiğim Gyeon Ceramic Detailer ile seramik bakımı yaptım.

2020 Eylül ayında Gtechniq Csl + Exov3 uygulanmıştı.

Elinize saglik hocam Gayet diri ve canli duruyor Masallah güzel günlerde kullanin :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün iştende erken çıkınca @Sefa46 hocamdan öğrendiğim ve temin ettiğim Gyeon Ceramic Detailer ile seramik bakımı yaptım.

2020 Eylül ayında Gtechniq Csl + Exov3 uygulanmıştı.

Elinize sağlık, parlaklığı güzel duruyor toz toplama durumunu ilerleyen günlerde güncellerseniz seviniriz:)

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Elinize sağlık, parlaklığı güzel duruyor toz toplama durumunu ilerleyen günlerde güncellerseniz seviniriz:)
Teşekkür ederim açıkcası en merak ettiğim konulardan biri bu. Bulunduğum bölgede ev tadilatları toz vs bitmiyor , wetcoattan çok memnun kalmamıştım bu konuda açıkcası. Mutlaka paylaşırım

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
şantiye yolunda biraz! battık .

Yer yer beton ve harçta olduğu için cahiliye dönemindeki yıkamalar gibi hızlı bir su tuttum. Yine de cahiliye demeye bin şahit ister :)

2 l suya 40-50 ml bilth hamber auto foam ve 20-30 ml valet pro ansf attım maroya. 2 kere köpükleyip 2 kere duruladım. Sonuç görüldüğü gibi. Karışımlı ürün kullanmak hoşuma gidiyor. Kiri baya indirdi.

Vakit kısıtlığı ve yağmurlardan dolayı çift kova falan uğraşamadım. Hâlen altlarda trafik filmi de net çıkmadığından çizeriz diye yolumuza kurulamadan devam ettik. Benzinlinin suyu arıtılmış ve kireçli olmadığından çok problem yaşatmıyor. Yaşatırsa da glaze tarzı bir ürünle basitçe hallederiz.

23 Ekim’de uyguladığım jasywax ceramic jellybean’ın etkisi de ektedir. Bunca 3 haftalık kire rağmen yüzeydeki ve ön yıkamadski boncuklanmalar ektedir.

Keyifli seyirler :)

Jant temizleyici bile kullanmaya gerek kalmadı :) karısım cidden cok iyi oldu. Normalde bh-af tek basına sulu köpük yaparken ansf atınca kaderi değişti.

Son düzenleme:

yetatlidil

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
şantiye yolunda biraz! battık .

Yer yer beton ve harçta olduğu için cahiliye dönemindeki yıkamalar gibi hızlı bir su tuttum. Yine de cahiliye demeye bin şahit ister :)

2 l suya 40-50 ml bilth hamber auto foam ve 20-30 ml valet pro ansf attım maroya. 2 kere köpükleyip 2 kere duruladım. Sonuç görüldüğü gibi. Karışımlı ürün kullanmak hoşuma gidiyor. Kiri baya indirdi.

Vakit kısıtlığı ve yağmurlardan dolayı çift kova falan uğraşamadım. Hâlen altlarda trafik filmi de net çıkmadığından çizeriz diye yolumuza kurulamadan devam ettik. Benzinlinin suyu arıtılmış ve kireçli olmadığından çok problem yaşatmıyor. Yaşatırsa da glaze tarzı bir ürünle basitçe hallederiz.

23 Ekim’de uyguladığım jasywax ceramic jellybean’ın etkisi de ektedir. Bunca 3 haftalık kire rağmen yüzeydeki ve ön yıkamadski boncuklanmalar ektedir.

Keyifli seyirler :)

Jant temizleyici bile kullanmaya gerek kalmadı :) karısım cidden cok iyi oldu. Normalde bh-af tek basına sulu köpük yaparken ansf atınca kaderi değişti.

Hangi petrolde yıkadınız ? Bizim oradaki petrole benziyor :D