Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

garbis

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #8,181
Doğrudur çok var giden evime yakın oldugu için de çok şanslıyım :) siz nerde ikâmet ediyorsunuz
ben şişlide oturuyorum ancak işyerim davutpaşada. Cevizlibağa çokyakın olduğu için sabah yıkama yapıp oradan iş yerime geçiyorum. Sabah erken saatte kimse olmuyor. Rahat rahat yıkama yapabiliyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Efsane Trafik Filmi Vardı 2 Kez Magifoam Ön Yıkamadan Sonra Kendine Geldi

Jantları Öncelikle Ik Foam Pro İle Shinny Garage Ef Cleaner İle Carpro İronx FoamVe Sonra
Adam's Car Shampoo Vw Bathe+ Karışımı 6 Eldiven İle Temaslı Yıkamadan Sonra Meguiars Dressing İle Lastikleri Parlattım Davlumbazlara Cg Barebones İle Korumaya Aldım

En Son Moonlight Uygulaması Yaptım Fazla Fotoğraf Çekemedim Hava Buzz:sogukyuzx:

Finalleri Garajda Yaptım Kürleşme Vakti.

скачать картинки

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@SaNToS Kanka Eline saglik Aracin üzerindeki koruma ve yüzeyin temizligi cok iyi durumda bu arada Adam s Sampuan in yorumunu alabilirmiyim :)

Meg All Season Büyük konusuyorum ve iddaliyim En İyi Lastik Parlatici :) Meg Sevdigimden degil Kalitesini bildigimden soyluyorum.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
@SaNToS Kanka Eline saglik Aracin üzerindeki koruma ve yüzeyin temizligi cok iyi durumda bu arada Adam s Sampuan in yorumunu alabilirmiyim :)

Meg All Season Büyük konusuyorum ve iddaliyim En İyi Lastik Parlatici :) Meg Sevdigimden degil Kalitesini bildigimden soyluyorum.
Meg Gibisi Yok Gerçekten Adam's Şampuan Köpürme Ve Kayganlık Hissiyatı Resetten Bile İyi Geldi İyiki Almışım Adam Gibi Sampuan ;)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Efsane Trafik Filmi Vardı 2 Kez Magifoam Ön Yıkamadan Sonra Kendine Geldi

Jantları Öncelikle Ik Foam Pro İle Shinny Garage Ef Cleaner İle Carpro İronx FoamVe Sonra
Adam's Car Shampoo Vw Bathe+ Karışımı 6 Eldiven İle Temaslı Yıkamadan Sonra Meguiars Dressing İle Lastikleri Parlattım Davlumbazlara Cg Barebones İle Korumaya Aldım

En Son Moonlight Uygulaması Yaptım Fazla Fotoğraf Çekemedim Hava Buzz:sogukyuzx:

Finalleri Garajda Yaptım Kürleşme Vakti.

скачать картинки
Maşallah hocam sizin aracın kondisyonu gerçekten iyi:nazar: moonlight güzel ürün ben parlaklığını beğeniyorum, kürleştikten sonra iyice artıyor parlaklığı. Meguiars dressing görünümünü 1 hafta aynı şekilde koruyor mu kış şartlarında?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maşallah hocam sizin aracın kondisyonu gerçekten iyi:nazar: moonlight güzel ürün ben parlaklığını beğeniyorum, kürleştikten sonra iyice artıyor parlaklığı. Meguiars dressing görünümünü 1 hafta aynı şekilde koruyor mu kış şartlarında?
meguiars dressing 20 gun boyunca 1200 km yol yaptı kendindeydi :) yagmur kar gördü öyle soyleyebilirim @Sefa46 sayesinde tanıştım moonlight ise parlaklik konusunda gerçekten trafik filmini zorlada cikartsam zarar vermeden elimde saglam urun yoktu o an magi haricinde moonlight uyguladigimdq parlakligi fazla fazla geldi garajda kurlesiyor 4 gun cikartmiyorum bu durumda 4 ile 6 ay arasi uyguluyorum yetiyor bana :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Bir aydır yıkayamadım,sürekli yağmurluydu hafta sonları..bu hafta köyde yağış olmayınca 3 derece soğuğa rağmen yıkadım..çok fazla foto çekemedim..soğukta fazla oyalanmak istemedim,durduk yere hasta olmayalım diye
1 ay mı ? Subaru'yu 3 aydır yıkamadım desem :( Yani buna hiç fırsatım olmadı. Bir sefer niyetlendim o zaman da hava çok güzeldi ve yine ev halkı kazandı.
Hava şu ara çok soğuk, dışarı çıkınca burnum düştü sandım. Bu havada anca yağmur kaydırıcı neyin sürerim.