Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

egemenozten

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hafta sonu Bartın'a gidip geldim. Yolda kar ve tuza fazlasıyla maruz kaldım. Kar ve tuzdan arındırmak için dün akşamüstü Çiftehavuzlar'daki 3M bayisinde arabamı yıkattım fakat bugün kalan lekeleri silmek zorunda kaldım. Lastik yanakları dışında tüm kurulamayı tek bezle yaptılar sağ olsunlar :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bugün araçları yıkadım birinin ilk yıkaması. @can26 dan aldık aracı geçen hafta sonunda, bu haftada yıkamaya ancak vakit buldum.

İlk yıkamamızı Autobrite magifoam ve mjjc foam lance kullanarak yaptım.

foto paylaşma

Daha sonra Autobrite banana gloss ile çift kova yıkamasıyaptım.

En sonda da hava soğuk olduğundan daha fazla dayanamayıp turtle wax seramik spreyi ıslekkeb geçip eldivenle yaydım sonra duruladım.
Finalimiz budur.

Son düzenleme:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yeni bir ürün denedim. TR'de henuz satışa sunulmadi sanırım @FloweyTurkiye bu konuda net bilgi verebilir.
Ürün Flowey hybrid ceramik spray 6 aya kadar kirlenme sonrası kolay temizlik ve 3 haftaya kadar parlaklik ve su itiş vaad ediyor.
Tr de bu süreler biraz zor ama gözlemleyip güncelleme yaparız. 3 farklı şekilde uygulanabiliyor. Sık sil , ıslak araca kurulama yardımcısı olarak ve ıslak araca sıkıp suyla durulama yaparak uygulayabiliyorsunuz. . Parlaklığı şuan için hiç fena değil.

Ürün Videosu : Tıklayın.