Geçen günlerdeki araç filmlerine ceza furyasıdan nasibimizi alıp filmleri sökürmek zorunda kalmıştım.Antalya'da artık sıcakların başlamasıyla dayanılacak gibi olmadığına kanaat getirip iftardan sonra doğru filmcinin yolunu tuttum.
Marka:Fly diye bir Amerikan filmi, 5 yıl garantili.Güzel birşeye benziyor. 2 numara çektirdim yanlara. Arka büyük cama çektirmedin çünkü orada fabrika çıkışı 2 numara kadar siyah, hatta daha fazla.Yani 4 yan cam ve 1 ön cam 300 e çektirdim.
Ön cama da çektirdim.Ön cam filmi farklı biliyorsunuz, Daha kalın dışarıyı daha iyi gösteriyor vs.
Marka:Fly diye bir Amerikan filmi, 5 yıl garantili.Güzel birşeye benziyor. 2 numara çektirdim yanlara. Arka büyük cama çektirmedin çünkü orada fabrika çıkışı 2 numara kadar siyah, hatta daha fazla.Yani 4 yan cam ve 1 ön cam 300 e çektirdim.
Ön cama da çektirdim.Ön cam filmi farklı biliyorsunuz, Daha kalın dışarıyı daha iyi gösteriyor vs.
bugün aracımın kapı pandizotlarını söküp ses yalıtımı yaptım bitüself ile kapıyı kapattıgım anda dunyayla bagım kopuyo ) ses sisteminin kaliteside cok iyi düzeyde arttı
ek olarak arabayı kaldırıp altına takoz kestirip davlumbazlarını detaylıca temizledim barebones sıkıp güzelce kapatıp kaliperleri zımparaladım üzerine 2 kat çinko sprey astar attım 3 kat sprey sarı en sondada 3 kat akrilik vernik attım artık demir tozu tutmuyor tutsada suyla bıle cıkıyor tutunamıyor.
eski gri jantlarımıda komple kumlatıp piano black rengine boyattım yeni boyalı jantlarımı zymöl titanium ile korumaya aldım )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler can tavsiye ederim bu benim leonun sport coupe olmasından dolayı kapıları cok buyuktu aracın yanından ufak tefek ruzgar sesleri alıyordu trim sesleri vardı suan hiç biri yok cok tok bir kapanma sesi ve orjinal kolonların kalitesi üst düzeyde arttı dışarıdan hiç bir ses almıyor. Cam filmini de netten sipariş etmiştim 3M polarized kendim çektim onunda ekstra bir katkısı oldu yalıtıma 3M tavsiye ederim . Yakında bir rulo daha bitüself alıp kaput altı battaniyesi ve ön davlumbazları söküp oralarada yapmayı planlıyorum
Teşekkürler can tavsiye ederim bu benim leonun sport coupe olmasından dolayı kapıları cok buyuktu aracın yanından ufak tefek ruzgar sesleri alıyordu trim sesleri vardı suan hiç biri yok cok tok bir kapanma sesi ve orjinal kolonların kalitesi üst düzeyde arttı dışarıdan hiç bir ses almıyor. Cam filmini de netten sipariş etmiştim 3M polarized kendim çektim onunda ekstra bir katkısı oldu yalıtıma 3M tavsiye ederim . Yakında bir rulo daha bitüself alıp kaput altı battaniyesi ve ön davlumbazları söküp oralarada yapmayı planlıyorum