Bugün günlerden K2

rotonu (k2 şişeye 1:1 seyreltmiştim) jantlara sıkarak başladım, sonrasında bela ile köpüklendik, köpükler ağır ağır akarken K2 Jant fırçası ile jantları ve davlumbazları temizledim.
Roton’u ben çok sevdim, iyi temizliyor, kokusu iyi, 1:1’e rağmen kesinlikle kuruyup yapışması kolay değil, Jant fırçasını da beğendim, kullandığım ilk jant fırçası o yüzden karşılaştırma yapamayacağım

ama beklentilerimi karşıladı ve malzemesinin piano black jantta kolay kolay çizilme yapmayacağını düşünüyorum. Bela’nın temizlemesi başarılı ancak koku konusunda gsf’i çok seviyordum o yönden biraz zayıf kaldı, ama tabi göreceli ve önemli değil bence

Köpük yoğunluğu iyi diyebilirim ama sanırım magifoam daha iyi. sonrasında bathe+ ve gyeon eldiven ile çift kova temaslı yıkamamızı yaptık. Gyeon havlu ile kurulandıktan sonra elixir ile kaportayı hallettik. Sonra camlara K2 nuta geçtim. Nuta’nın kokusu hoş, ama temizliği hakkında yorum yapmayacağım çünkü şartlarını zorlayacak bir durum yoktu
sonrasında ise en merak ettiğim yere geldim, lastik parlatıcı sigma pro. Sigma pro şükürler olsun ki beni hayal kırıklığına uğratmadı. Az az kullanarak uyguladım, istediğim parlaklığı (ya da matlığı demeliyim) verebildi. Mat lastik seven biri olarak beklentilerimi karşıladığı için çok memnunum.
Bu arada yaklaşık 10-12 gün önce içini temizlemiştim. Autoglym ile temizleyip, satina pro ile korumaya almıştım. Arabayı her gün kullanmama rağmen (ve de her kullanışımda ilk 5 dk cam mutlaka açarım.) içeride nerdeyse toz yok diyebilirim. Gerçekten fiyat/performans olarak muazzam memnun kaldım. Yine o gün K2’nin oya silver sky kokusunu asmıştım, 10 gün boyunca kademe kademe çıkardım. Bugün tamamen çıkarmış oldum. Tahminim bu şekilde 1 ay dayanacaktır. Koku konusunda çok seçiciyimdir normalde ama bunu baya beğendim. Ama asıl eniştem bindi (o da detailinge meraklıdır) kokuyu aşırı sevdi bir kaç tane almamı istedi. haftaya indirim bitmeden bi toplu koku siparişi geçecek gibiyim , bir de yeni koku late midnight gelmiş o da fena değil gibi duruyor onu da denerim muhtemelen

Yani özet olarak K2 ürünlerinde ön yıkama şampuanı dışında (Bela kesinlikle kötü değil ancak magifoamın üstünlüğü söz konusu gibi bu aralar) çok memnun kaldım diyebilirim

neyse baya uzun bir yazı olmuş

okuyan varsa çok teşekkür ederim okumayanlara da teşekkürler tabiki

yardımcı olabilidiysem ne mutlu.