Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Uygulama yaparken maalesef çekim şansım olmadı.

Öncelikli olarak K2 Roton ile demir tozu temizliği yaptım.
Daha öncesinde kaput filimi vardı sokmuştum ve zift temizliyici kullanmıştım. Fakat çıkmamıştı. Ayrıca K2 klinet uyguladım ve sonuç aldım.
Demirtozundan sonra Jantlara meguiars whell britener ile fırçalı temizlik yaptım.
Auto Brite Parma ile ön yikama yaptım.
Valet Pro mavi kil ve Meguiars 34 ile kil temizliği yaptım.
Auto Brite velvet ile kova yıkama yaptım.

Polisaj olarak yüzeyde derin çizikler olmadığı için Rupes orbital çalıştım.

Meguiars DA 300- Meguiars 205- Meguiars 301 uyguladım.

Son olarak tekrar kova yıkama yaparak Karbon Faser Bez ve 3D 50 to 1 glass cleaner ile camları temizledim.

Finali K2 sigma lastik parlatıcı ile sonuçlandirdim.
Emegine saglik , cok guzel gorunuyor masallah :nazar:

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan

Lastiklerde;
İk foam pro 2
Koch chemie rrr
Koch chemie gs
Carpro Retyre
Carpro hyrdro2lite
Carpro perl
Parlatanadamlar jant fırçası
Chemical guys soft fırça
Carpro xl detail fırçası

ön yıkamada;
Mjjc foam cannon pro
Valet pro foamula 1

çift kova yıkamada;
Carpro dabdab eldiven
Koch chemie gsf
Cila olarakta carpro hydro2lite

Kurulamada DHydrate Dry Towel 70x100cm

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Peder beyin arabanın içinde kurban temizliğini yaptım. Bayramdan önce de en son 2-3 ay önce temizlenmiştir heralde içi. İlk başta tabanda ve sert plastiklerde 1/20 gs kullandım, sonrasında kapılarda torpidoda vs. Autoglym interior cleaner uyguladım. Sonunda da satina pro ile koruma aldım. En sonunda da 4 yıldır temizlenmeyen koltuklara K2 temizleyici ve kremle müdahale ettim. Özellikle koltuklar çok iyi oldu resmen kendine geldi. Gayet içime sinen bir iş oldu. :) Gece çekimi olduğu için çok iyi belli olmuyor olabilir :( . Gündüz de çekecektim de sabah direkt köye gitti arabayla :D ertesi gün eski haline döner heralde :)

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
vonixx blend sprey korumasında olan araca önerebileceğiniz kir sökücülüğü orta üst seviyede bir kova şampuanı var mıdır?
@DetayDeposu hocam stoklar ne zaman yenilenir beklemedeyim vallahi:)
mesajı yanlış yere attım kusuruma bakmayın lütfen

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
vonixx blend sprey korumasında olan araca önerebileceğiniz kir sökücülüğü orta üst seviyede bir kova şampuanı var mıdır?
@DetayDeposu hocam stoklar ne zaman yenilenir beklemedeyim vallahi:)
mesajı yanlış yere attım kusuruma bakmayın lütfen
Carpro reset söker diye tahmin ediyorum

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya

Lastiklerde;
İk foam pro 2
Koch chemie rrr
Koch chemie gs
Carpro Retyre
Carpro hyrdro2lite
Carpro perl
Parlatanadamlar jant fırçası
Chemical guys soft fırça
Carpro xl detail fırçası

ön yıkamada;
Mjjc foam cannon pro
Valet pro foamula 1

çift kova yıkamada;
Carpro dabdab eldiven
Koch chemie gsf
Cila olarakta carpro hydro2lite

Kurulamada DHydrate Dry Towel 70x100cm
Hocam merhaba, çok güzel olmuş araç
Gyeon wet coat kullandıysanız carpro hydro2lite’a göre hangisi daha başarılı?
Carpro xl detay fırçası almak istiyorum ama fiyatı düşündürüyor siz memnun musunuz

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Hocam merhaba, çok güzel olmuş araç
Gyeon wet coat kullandıysanız carpro hydro2lite’a göre hangisi daha başarılı?
Carpro xl detay fırçası almak istiyorum ama fiyatı düşündürüyor siz memnun musunuz
Merhaba hocam teşekkür ederim. gyeon bugüne kadar malesef kullanmadım. Ben fırçadan memnunum tüylerin sıklığı, büyüklüğü olarak güzel iş çıkartıyor bence

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eksikleriyle beraber iç detaylı temizlik

Aracı aldığımdan beri yapmaya bir türlü fırsat bulamadığım iç detaylı temizlik işine sonunda giriştim. Ancak elektrik sorunundan dolayı koltukları söküp evde temizlemeye karar verdim. Bu aşamada K2 Pro Lotar Carpet Cleaner kullandım. Alta foam’a -koltukları ilk defa temizlediğim için- biraz yüksek oranda karışım yaptım ve orta derecede köpük yapan sarı renk nozulla püskürttüm. K2 brill fırça ve matkap ikilisi ile ürünü koltuklara güzelce uyguladım.

Sonrasında İhlas aura temizlik robotu ile vakumlama ve 2 kez durulama yaptım. Sağolsun kardeşim de yardımcı oldu birkaç görüntü de aldı :) Gerçekten çamur gibi su aktı…

Sahler marka kauçuk paspaslarımı K2 Pro Strong Apc ile temizleyip Meguiars Hyper Dressing ile korumaya aldım.

Döşemeleri de vakum makinası ile temizleme imkanı bulamadığım için fırça ve gırgırla süpürüp Lotar’ı sıkarak mikrofiber bezle temizlemeye çalıştım.

Ön koltukları sökecek ekipmanım olmadığından şimdilik onları K2 Velor ile silmekle yetineceğim. Epey yorulduğum için o işi şimdilik erteledim:)

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eksikleriyle beraber iç detaylı temizlik

Aracı aldığımdan beri yapmaya bir türlü fırsat bulamadığım iç detaylı temizlik işine sonunda giriştim. Ancak elektrik sorunundan dolayı koltukları söküp evde temizlemeye karar verdim. Bu aşamada K2 Pro Lotar Carpet Cleaner kullandım. Alta foam’a -koltukları ilk defa temizlediğim için- biraz yüksek oranda karışım yaptım ve orta derecede köpük yapan sarı renk nozulla püskürttüm. K2 brill fırça ve matkap ikilisi ile ürünü koltuklara güzelce uyguladım.

Sonrasında İhlas aura temizlik robotu ile vakumlama ve 2 kez durulama yaptım. Sağolsun kardeşim de yardımcı oldu birkaç görüntü de aldı :) Gerçekten çamur gibi su aktı…

Sahler marka kauçuk paspaslarımı K2 Pro Strong Apc ile temizleyip Meguiars Hyper Dressing ile korumaya aldım. (Fotoğraf çekmemişim. Klasik paspas işte, maşallah ilk günkü gibi :)

Döşemeleri de vakum makinası ile temizleme imkanı bulamadığım için fırça ve gırgırla süpürüp Lotar’ı sıkarak mikrofiber bezle temizlemeye çalıştım.

Ön koltukları sökecek ekipmanım olmadığından şimdilik onları K2 Velor ile silmekle yetineceğim. Epey yorulduğum için o işi şimdilik erteledim:)

Elinize saglik mis gibi olmus :alkıssx:

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bayram haftası ufak tefek detay işleri yaptım. K2 Sil ile silikonları korumaya aldım. Yine K2 Krom pastası ürünü ile krom yüzeyleri parlattım.

K2 krom parlatıcı bende sipariş verdim. Uygulama konusunda ped ile değilde bez ile ovalayarak uygulanabilir mi. Birde leke vs bırakıyormu, bazı parlatıcılar sarımsı leke bırakıyormuş.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
K2 krom parlatıcı bende sipariş verdim. Uygulama konusunda ped ile değilde bez ile ovalayarak uygulanabilir mi. Birde leke vs bırakıyormu, bazı parlatıcılar sarımsı leke bırakıyormuş.
Merhaba, ben ped ile uyguladım ama bez ile de uygulanabilir. Zaten sonra üstünden ben de bez ile geçtim.
Herhangi bir leke bırakmadı.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, ben ped ile uyguladım ama bez ile de uygulanabilir. Zaten sonra üstünden ben de bez ile geçtim.
Herhangi bir leke bırakmadı.
Teşekkür ederim, cam krom çıtalarına uygularken kaportaya temas etmemesi için bant tarzı birşey çekmekde fayda varmı yoksa kaportaya temas etme durumunda temizlesek sorun teşkil edermi.