18 gün sonra Vonixx Blend Wax'ın ilk yıkamasını yaptım. Genel olarak bir kaç kez çamur yağdığı için boncuklarda bozulmalar başlamıştı. Yıkama sonrası performansı, daha yeni olduğu için tatminkar ama ilk bir kaç gün oluşan boncuklar daha yuvarlakken daha 18. günde bile bozulmaya başlaması can sıkıyor.
K2 Pro Alot'u denedim. 1:5 sulandırdım, köpürmeye yatkın ürün bunu foamerle son baharda yoğun kirde deneyeceğim. Lastiklere sıktığımda da sararma da mevcuttu.
Aslında R1 ve Alot'u karşılaştıracaktım, jantın iki yanına ürünleri sıktım bi duruladım peçete sürdüm iki tarafta da peçetede en ufak kir bile yoktu. Başka janta sadece su tuttum peçete sürdüm ilginç şekilde oda tertemiz çıktı. Jantlar yeterince kirli değilmiş demekki. Sonbaharda jantlar kirliyken tekrar kir sökücülüğü ile alakalı karşılaştırmayı daha net olarak yapayım.
Kirli Hali
Yıkama sonrası boncukların durumu
Buda PSS boncuklaması
Final
Bu ara paspaslar için dressing soran arkadaşlar vardı. Meg Hyper Dressing 1:4 olarak sulandırılmış olarak fıslayıp kuru bez geçiyorsunuz. Benim paspaslar kauçuk gibi olduğundan herhangi bir kayma sorunu oluşturmuyor. Bir ton renk koyulaştırıyor. Eskiden kirler tam çıkmıyordu beyaz lekeler kalıyordu onu maskelemek amaçlı kullanıyordum orada da iş görüyordu. Sahler gibi yeni tip paspaslarda nasıl olur bilemiyorum denemek lazım.
Temiz kuru hali
Uygulayıp sildikten sonra
Dressing kuruduktan sonra
50/50