Merhabalar detail forum ailesi.
Bugün hava iyi olunca terapiyi kaçırmayayım dedim

.
Her zaman ki gibi ilk olarak iç mekan temizliği ile başladım. Plastik aksam temizliğinde flowey İ2 kullandım. Kapı kumaş döşemelerinde lotar kullandım. İç plastik aksami koruyucu olarak meguiars suprema ile geçtim.
Paspaslari Koch chemi gs ile temizleyip, cardup lastik parlatıcı ile patlattım ( o kadar işe yaramaz bir parlatıcı ki sadece silerken parlıyor

).
Lastik ve davlumbazlari flowey R1 ile temizledim. İlk olarak su tutup sonra R1 sıktım. Bir litrelik sprey şişe iki kere araç yıkamada jant-lastik- davlumbaz temizlememe yetiyor. Fırça olarak cartainer' in fırçasını kullandım. ( Paspaslarda da kullandım aynı fırçayı).
Ön yıkama şampuanı olarak flowey ev13'ü alta köpük yapan 2 litrelik pompa ile attım. Manuel basınç

uygulayıp attım. Bu haftada kol kası geliştirmeme yardımcı oldu alta

. 30 ml kadar kullandım.
Kova yıkamada sam's detailing şampuani ve eldiven olarak prustar white wash mite kullandım. İkinci bir eldivenim daha var, onunla da dış plastik aksamı ve lastik- jantları yıkadım. Jant fırçası sgcb ile davlumbazlari yıkadım ( köpüklü kova şampuanı ile) .
Kurulama havlusu wurties twisted duble plus, kapı aralarıni 250 GSM lik
(eskiden kalma) bim bezi ile kuruladim.
Camları K2 nuta sildim. Dış plastik aksami koruyucu olarak meguiars 40 , aynı zamanda kaput içindeki plastik aksamda da kullandım. Davlumbazlari cardup lastik parlatıcı ile geçtim. Lastik parlatıcı meguiars endurance kullandım.
Aracı garaja çekip fuso coat soft99'u manuel sürüp, manuel süperclean cila bezi sildim ve parlattım.

.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, selamlar saygılar.