Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese selamlar;

Bayramdı seyrandı gel git yaklaşık 1500 km yol yaptım, garip 3-4 haftadır yıkanmıyor falan, geldim gelir gelmez hastalanınca alışık değiliz sıcak havalara tabi :sicak:

Neyse bugün kendimi iyi hissedince baktım uzun zamandır böyle kirli görmemiştim :yazik:

Davlumbazlar falan öyle leş

Başladım sonra dip köşe süpürmeye :cay: ;

İçini süpürüp silme bittikten sonra geldik yıkamamıza ;

Auto Glym Multiwash ile ön yıkama yapıp beklerken janlara en sevdiğim demir tozu temizleyici Koch Chemie beyler çılgınca iş yapıyor aynı esnada davlumbazlarda 3D degraser çalışıyor ;

Tazyikli suyla durulama yaptıktan sonra Zymöl şampuanımızla çift kova yıkamamız sonrası tekrar durulama size biraz boncuk göstermek istedim :fisilti:

Authentic ve üzerinde fukupika vardı 3 hafta olmuştur heralde

Tazyikli su sonrası, durgun suda iticiliği çok güzel

Bunlarda final olsun ;

Gözlerinize sağlık ,kotanıza bereket :utandim:

Son düzenleme:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@can26 Ellerine sağlık , kirleri üzerinden atmış ferahlamış araç ..:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, araba bir silkelenmiş, kendine gelmiş. Boncuklar da oldukça başarılı. Güzel bir ikili olmuş koruma.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
geçmiş olsun @can26 sıcaklar kötü çarpar :( alışık olmayanı. senin kılıç sen ilgilenmeyince çok kirlenmiş neyse artık temizlenmişte kendine gelmiş. yine yakıyor ortalıgı.:super: eline saglık. :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
geçmiş olsun @can26 sıcaklar kötü çarpar :( alışık olmayanı. senin kılıç sen ilgilenmeyince çok kirlenmiş neyse artık temizlenmişte kendine gelmiş. yine yakıyor ortalıgı.:super: eline saglık. :)

Teşekkür ederim Ege abi :sicak:eskişehirliye yaramıyor gerçekten ,temizlenince o da rahatladı ben de :komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese selamlar;

Bayramdı seyrandı gel git yaklaşık 1500 km yol yaptım, garip 3-4 haftadır yıkanmıyor falan, geldim gelir gelmez hastalanınca alışık değiliz sıcak havalara tabi :sicak:

Neyse bugün kendimi iyi hissedince baktım uzun zamandır böyle kirli görmemiştim :yazik:

Davlumbazlar falan öyle leş

Başladım sonra dip köşe süpürmeye :cay: ;

İçini süpürüp silme bittikten sonra geldik yıkamamıza ;

Auto Glym Multiwash ile ön yıkama yapıp beklerken janlara en sevdiğim demir tozu temizleyici Koch Chemie beyler çılgınca iş yapıyor aynı esnada davlumbazlarda 3D degraser çalışıyor ;

Tazyikli suyla durulama yaptıktan sonra Zymöl şampuanımızla çift kova yıkamamız sonrası tekrar durulama size biraz boncuk göstermek istedim :fisilti:

Authentic ve üzerinde fukupika vardı 3 hafta olmuştur heralde

Tazyikli su sonrası, durgun suda iticiliği çok güzel

Bunlarda final olsun ;

Gözlerinize sağlık ,kotanıza bereket :utandim:
Ellerinize sağlık su iticilik çok güzel görünüyor.

Ben Bilecik'teyim. Bir buluşma düzenleyelim Eskişehir de. Kim var kim yoksa toplaşalım :)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün yıkama sonrasında klin duo medium havluyu denedim ve çok memnun kaldım. Tek geçişte güzel sonuç :) Kurulamalar artık daha kolay olacak

Getiren arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum :)
Medium iyiymiş bizdeki large sanırım. Çok büyük zorluyor. Medium ile de çok rahat kurulanır. Sıkmaya gerek kalmaz. Bölsem mi 2 ye diye düşünmüyorum değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi