Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #1,141
buyuk olan gercekten buyuk ve agır ama kardesım ıkı hamlede tavan sılıyor. daha oncelerı bosuna cıle cekılıyordu
orta yada kucuk olanlar ozellıkle kapı ıclerı bel altı vs kısımlarda kullanım rahatlıgı verır.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gün bitmeden taze taze e200 komple iç temizliği ikinci gün resmimizi paylasalım
Aksam karanlığına kaldığım için detaylı resimleri yarın umarım çekerim
İçi gerçek manada leş gibi olan koltukların lekeleri bir günde temizlenemeyen aracımızda tüm taban halısı koltuklar carpet verso ve orange ile dönüsümlü temizlendi direksiyon ve deri kokpit colourlock ile temizlenip korumaya alındı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Gün bitmeden taze taze e200 komple iç temizliği ikinci gün resmimizi paylasalım
Aksam karanlığına kaldığım için detaylı resimleri yarın umarım çekerim
İçi gerçek manada leş gibi olan koltukların lekeleri bir günde temizlenemeyen aracımızda tüm taban halısı koltuklar carpet verso ve orange ile dönüsümlü temizlendi direksiyon ve deri kokpit colourlock ile temizlenip korumaya alındı

Merakla bekliyoruz.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maalesef uygulama sonrasında hava karanlığa denk geldiği için iç mekan resimlerini çekemedim ancak tüm kirleri temizlenmiş koltuk ve taban halısında bu mutluluk

verdi son olarak dışınıda elimizden geldiğince temizledik

Moderatör tarafında düzenlendi:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Maalesef uygulama sonrasında hava karanlığa denk geldiği için iç mekan resimlerini çekemedim ancak tüm kirleri temizlenmiş koltuk ve taban halısında bu mutluluk
verdi son olarak dışınıda elimizden geldiğince temizledik

Elinize sağlık, kombinasyonda çok güzelmiş gerçekten hasret kalınan mercedes kombinasyonlarından renk,donanım vs :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
10.000 kilometrede 1 periyodik sıvı bakımlarını yapıyorum aracıma
Hepsi servis ürünü olarak;

Hava Filtresi
Yakıt Filtresi (2 bakımda 1)
Polen Filtresi
Yağ filtresi
Liqui Moly LL 4200 5w30 ürünleri ile periyodik bakımımızı yaptık :super:

Bakımı hallettikten sonra kaput altı temizliği ile başladım
3D Grand Slam ile sıkıp fırçaladım ardından ilaçlama pompasıyla çok sağı solu ıslatmadan durulamasını yaptıktan sonra
Auto Glym VRC ile koruma uyguladım :utandim: ;

Sonra Auto Glym Multiwash ile ön yıkama ardından çift kova Zymöl ile yıkamamız yapıldı final bırakayım :halay:

Kuş beyler daha araca dönüp bakmaya fırsat vermeden :of:

Seviyoruz gün batımını :komik:

İzlemekten sıkılanlar için :komik: Bizde isteriz farklı farklı araçlara uygulama yapmayı ama olmayınca napalım eldekiyle idare ediyoruz :cay:

Son düzenleme:

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hava Filtresi
Polen Filtresi
Yağ filtresi

3D Grand Slam ile sıkıp fırçaladım ardından ilaçlama pompasıyla çok sağı solu ıslatmadan durulamasını yaptıktan sonra

Sonra Auto Glym Multiwash ile ön yıkama ardından çift kova Zymöl ile yıkamamız yapıldı final bırakayım :halay:

İzlemekten sıkılanlar için :komik: Bizde isteriz farklı farklı araçlara uygulama yapmayı ama olmayınca napalım eldekiyle idare ediyoruz :cay:
Eline sağlık

Kaputta kus pıslıklerıne bakarken bı anda aracta dolu ızımı var diye dikkatli bakayım dedim bulutların yansımasıymıs cam gibi maşallah

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Eline sağlık

Kaputta kus pıslıklerıne bakarken bı anda aracta dolu ızımı var diye dikkatli bakayım dedim bulutların yansımasıymıs cam gibi maşallah

Çok dikkatlisiniz hocam yorumunuzu okurken 3 sn’lik kriz yarattı bende :of: teşekkür ederimmm:komik:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Hava Filtresi
Polen Filtresi
Yağ filtresi

@can26 ellerine saglık süper olmuş .:alkis:

sen dert ediyormuşsun farklı araçlarda uygulama yapmayı. ETME ...!!!

mesele farklı araçları parlatmak degil yegen ,...
mesele kendi aracını partatıp uzun süre o parlaklıgı çiziksiz korumaktır yegen .

dert ETTME ...!!

bu da benden sana gelsin . can kardeşim .

mevlana' nın şems'e şiiri .

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 ellerine saglık süper olmuş .:alkis:

sen dert ediyormuşsun farklı araçlarda uygulama yapmayı. ETME ...!!!

mesele farklı araçları parlatmak degil yegen ,...
mesele kendi aracını partatıp uzun süre o parlaklıgı çiziksiz korumaktır yegen .

dert ETTME ...!!

bu da benden sana gelsin . can kardeşim .

mevlana' nın şems'e şiiri .
:komik::komik::komik:

Teşekkür ederim Ege abi güldürdün valla, elimizden geldiğince ,Tuncel Kurtizi’de saygıyla,rahmetle anıyoruz buradan :komik:

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Çinli seramiğimiz 3.5 ayda ömrünü tamamlaya başlamıştı tekrar bi yenileme yaptım

Elinize sağlık, petrol de kolay yapabildiniz mi? Haramidere opet favori yerlerimden ama yine de açık alanda zor olur gibime geldi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ProtechPlus

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, petrol de kolay yapabildiniz mi? Haramidere opet favori yerlerimden ama yine de açık alanda zor olur gibime geldi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde otoportun içinde yıkama var, yıkadıktan sonra heryer çok müsait orda yapıyordum fakat kapalıydı. Kafaya taktığım için açık alanda yaptım şuan için bi sorun gözükmüyor :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
IMG_20180911_170745.jpg IMG_20180911_170758.jpg IMG_20180911_170803.jpg
Yeni bir newmix vakasi olmaz umarim.

Degisiklik bunlar bugunluk. Trox marka sampuanlar agir yikama icinmis. Kostikliymis. Ne yapacam bunu bilmiyorum. Motor temizleyici baya bazik plastiklere zarar vermeyecegini soyledi uretici. Kirlerin anasini aglatacak orasi belli de temizlerken ortaligi haşat etmese bari. Lastik parlatici, torpido parlatici ve detayci dedikleri ph notr. Torpido parlatici revive gibi kıvamlı. Detayci dedikleride 5 e bir sulaniyor plastik, hali, koltuk heryerde kullanmalikmis bildigimiz verso. Bakalim deneyelim gene yazarim insallah. Video yok bu sefer.

Bayadir uzagim arabanin ustunde bu aralar karabulutlar esiyor. Bayramdan once kaza yaptik camurluk gitti yaptirirken kaportacinin ciragi on cami kirdi o degisti ardindan 2. enjektorun fisi bozuldu vuruntulu vuruntulu cekmeye cekmeye gittik. Simdi binanin onunde kapiyi dengesizce acip carpan, tas ile arabanin ustune resim cizenler var su badireleri bir atlatayim donecegim buralara. Arabayi yikayasim yok pasak icinde yok kus bokuymus, kirecmis, boya korumaymis hic yuzune bakasim, islerin basina gecesim yok. Yılmış gibiyim.

Rabbim kimseye gostermesin boylesi isleri ve beterlerinden saklasin. Kimsenin tekerine tas degmesin.

Valla dolar yukselmis, ona buna zam gelmis hic umrunda olmuyor insanin, basina daha daha boyutlu isler gelince.

Bol detayli gunler

Selametle

Son düzenleme: