Öne çıkan konu
#5,241
Selamlar,
Bugün aracımda bir çok değişiklik yaptım, hepsini ayrı kendi konularına eklemeye çalışıyorum.
Bu da günün bonusuydu.
Arkadaşımın arkadaşı geldi, aracının deri koltukları için hanımı evden bir kaç bez vermiş, ve cif banyo benzeri bir ürünle göndermiş.
Dedim hocam bir saniye
Araç Bmw 5.20i bu arada, koltuklar krem deri.
Deri temizliğine başlamadan önce bizim yeni aletle bir yıkama yaptık aracına, araçta otopark tozu vardı sadece.
İnceleme - Araba Yıkama Makinesi 12 V
Deri temizliğini bir koltukta ben gösterdim kendisine, sonra malzemeleri verdim ve gerisini ona bıraktım.
Dedim malzeme verir ve temizlerim ama bir 50:50 almadan bırakmam
Direksiyonu bir tur daha geçmeliyiz, biraz aceleye geldi.
Kullandığımız ürün ve malzemeler; AutoGlym Leather Cleaner, Nive köpük yapan şişe, Gyeon Leather Brush ve Bim bezleri
Mor bez WS Gentleman.
Bugün aracımda bir çok değişiklik yaptım, hepsini ayrı kendi konularına eklemeye çalışıyorum.
Bu da günün bonusuydu.
Arkadaşımın arkadaşı geldi, aracının deri koltukları için hanımı evden bir kaç bez vermiş, ve cif banyo benzeri bir ürünle göndermiş.
Dedim hocam bir saniye
Araç Bmw 5.20i bu arada, koltuklar krem deri.
Deri temizliğine başlamadan önce bizim yeni aletle bir yıkama yaptık aracına, araçta otopark tozu vardı sadece.
İnceleme - Araba Yıkama Makinesi 12 V
Deri temizliğini bir koltukta ben gösterdim kendisine, sonra malzemeleri verdim ve gerisini ona bıraktım.
Dedim malzeme verir ve temizlerim ama bir 50:50 almadan bırakmam
Direksiyonu bir tur daha geçmeliyiz, biraz aceleye geldi.
Kullandığımız ürün ve malzemeler; AutoGlym Leather Cleaner, Nive köpük yapan şişe, Gyeon Leather Brush ve Bim bezleri
Mor bez WS Gentleman.

Bu kez iş baya çok, hepsini tamamlayıp ancak öyle paylaşabilirim sanırım.