Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #5,241
Selamlar,

Bugün aracımda bir çok değişiklik yaptım, hepsini ayrı kendi konularına eklemeye çalışıyorum.

Bu da günün bonusuydu.
Arkadaşımın arkadaşı geldi, aracının deri koltukları için hanımı evden bir kaç bez vermiş, ve cif banyo benzeri bir ürünle göndermiş.

Dedim hocam bir saniye :)

Araç Bmw 5.20i bu arada, koltuklar krem deri.

Deri temizliğine başlamadan önce bizim yeni aletle bir yıkama yaptık aracına, araçta otopark tozu vardı sadece.

İnceleme - Araba Yıkama Makinesi 12 V

Deri temizliğini bir koltukta ben gösterdim kendisine, sonra malzemeleri verdim ve gerisini ona bıraktım.

Dedim malzeme verir ve temizlerim ama bir 50:50 almadan bırakmam :D

Direksiyonu bir tur daha geçmeliyiz, biraz aceleye geldi.

Kullandığımız ürün ve malzemeler; AutoGlym Leather Cleaner, Nive köpük yapan şişe, Gyeon Leather Brush ve Bim bezleri :)

Mor bez WS Gentleman.
Ömer abi emeklerine sağlık, bu günlerde maşallah yardırıyorsun.:komik::komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Selamlar,

Bugün aracımda bir çok değişiklik yaptım, hepsini ayrı kendi konularına eklemeye çalışıyorum.

Bu da günün bonusuydu.
Arkadaşımın arkadaşı geldi, aracının deri koltukları için hanımı evden bir kaç bez vermiş, ve cif banyo benzeri bir ürünle göndermiş.

Deri temizliğine başlamadan önce bizim yeni aletle bir yıkama yaptık aracına, araçta otopark tozu vardı sadece.

Deri temizliğini bir koltukta ben gösterdim kendisine, sonra malzemeleri verdim ve gerisini ona bıraktım.

Kullandığımız ürün ve malzemeler; AutoGlym Leather Cleaner, Nive köpük yapan şişe, Gyeon Leather Brush ve Bim bezleri :)

Mor bez WS Gentleman.
Bütün siteyi elden geçirecen bu gidişle:)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ön Kapı içlerine kil + menzerna 400 yaptım ve orjinal kapı eşiği taktım.

Takılmış hali

Motorunda temizliğini yaptım. Koch Green star ile sık fırçala sil durula ve ıslakken Koch motor plast sıkarak finalize ettim. Yaklaşık Yarım saat sonra çekilmiş fotoğraf.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Uzun zamandır şehir içi kullanımdan ötürü (3-6 km arası) dizel 308 im bir kaç gün üst üste dpf temizliği yapar olmuştu.
Bu sabah uyku tutmayınca çevre yoluna çıkıp yüksek devirle sürdüm aracı. Hatta yetmedi Bileciğin meşhur Gülümbe rampalarını yüksek devir ile tırmandım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan ötürü araca vakit ayıramıyordum araya da ramazanın girmesiyle baya ihmal ettik. En kısa zamanda detaylı temizlikte yapacağım.

Şimdilik benzinlik kostiği ve su ile idare ediyoruz.

Renk şahane:deli:

Passatı FL ile köpürtürken buda yanımızda kuzu kuzu bizi izliyordu, babam dedi ki bu garibanın suçu günahı ne tüm gün yükümüzü çekiyor eşek niyetine, bir su vur da kendine gelsin dedi :D

B33 ve PW'yi yedikten sonra kendine geldi ama hala eksikleri var :)
Oo motodetailde var sende:D

Başladık bakalım yeni bir maceraya daha Bu kez iş baya çok, hepsini tamamlayıp ancak öyle paylaşabilirim sanırım.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık babanız arabasına daha da bağlı:alkisss:

Selamlar,

Bu da günün bonusuydu.

Mor bez WS Gentleman.
Ufak ufak detaya devam.

Before

After

Eski Kaptan, Eski Detaycı
Gönlü bol insan ellerinize sağlık:atess:

Ön Kapı içlerine kil + menzerna 400 yaptım ve orjinal kapı eşiği taktım.

Takılmış hali

Motorunda temizliğini yaptım. Koch Green star ile sık fırçala sil durula ve ıslakken Koch motor plast sıkarak finalize ettim. Yaklaşık Yarım saat sonra çekilmiş fotoğraf.
Çinden sptalarım gelseydi bende girişeceğim:rolleyes:

Uzun zamandır şehir içi kullanımdan ötürü (3-6 km arası) dizel 308 im bir kaç gün üst üste dpf temizliği yapar olmuştu.
Bu sabah uyku tutmayınca çevre yoluna çıkıp yüksek devirle sürdüm aracı. Hatta yetmedi Bileciğin meşhur Gülümbe rampalarını yüksek devir ile tırmandım.

Oo yasak günlerinde aşk diyorsun:taraa:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Renk şahane:deli:

Oo motodetailde var sende:D

Artık babanız arabasına daha da bağlı:alkisss:

Gönlü bol insan ellerinize sağlık:atess:

Çinden sptalarım gelseydi bende girişeceğim:rolleyes:

Oo yasak günlerinde aşk diyorsun:taraa:
Bilecik'te yasak olmasa da gün doğumu ile birlikte bomboş yollarda aşk yaşadığım doğrudur :komik:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Selamlar,

Bu da günün bonusuydu.

Mor bez WS Gentleman.
Görünürde çok sanki çok aşırı kirlenmemiş. Ama 50:50 koltuk görüntüsü adama dur ben bütün koltukları temizleyeyim dedirtir :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Başladık bakalım yeni bir maceraya daha Bu kez iş baya çok, hepsini tamamlayıp ancak öyle paylaşabilirim sanırım.

Makinanın marka/model/seri no/üretim yılı /enerji tüketimi/güncel fiyatı/rengini öğrenebilirmiyim. (sigorta eksperi olunca işte böyle deli deli sorualr soruyorum :D :D )

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Görünürde çok sanki çok aşırı kirlenmemiş. Ama 50:50 koltuk görüntüsü adama dur ben bütün koltukları temizleyeyim dedirtir :)
Ben de onu dedim zaten, dedim şimdi bu koltuk çok da pis gelmiyordur size ki çok da kötü durumda da değildi hakikaten, o yüzden bant çekeceğim dedim :) sonra sahibi iştaha geldi zaten, benim deri fırçası ve deri temizleyici içe bakalit, kapı plastiği ne varsa girdi ben de bozmadım malı kıymetli demesinler diye.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben de onu dedim zaten, dedim şimdi bu koltuk çok da pis gelmiyordur size ki çok da kötü durumda da değildi hakikaten, o yüzden bant çekeceğim dedim :) sonra sahibi iştaha geldi zaten, benim deri fırçası ve deri temizleyici içe bakalit, kapı plastiği ne varsa girdi ben de bozmadım malı kıymetli demesinler diye.
Benim malım kıymetlidir. Benim gibi kullanıyorsa sorun yok ama hor kullanacağını hissedersem malımı vermem. (ne acaip cümle oldu bu ya :D:D )

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Makinanın marka/model/seri no/üretim yılı /enerji tüketimi/güncel fiyatı/rengini öğrenebilirmiyim. (sigorta eksperi olunca işte böyle deli deli sorualr soruyorum :D :D )
Marka : Aura
Model : Hydrozone 2000
Seri No : Baktım bulamadım
Üretim Yılı : Bir 10 yılı vardır
Enerji Tüketimi : Bilinmiyor
Güncel Fiyati : Ben geçen sene Letgo üzerinden 140 liraya almıştım, sıfırı yoktur sanıyorum.
Rengi : Mavi/Gri
Ayrıca sigortadan para almak için şişirilmiş ağır hasar kaydi vardır

Bildiklerim bu kadar ustadim, hiç aklımda yokken Letgo'da görünce alayım dedim fiş, fatura, bilgi etiketi vs hiçbirşeyi de yok maalesef

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

çok iyi yapmışsın hocam, ben de filtre temizliği yaptırmaya çalıştım geçen ama sanırım yeterli ısıya ulaşmadığı için yapmıyor. Sürekli kısa mesafe kullandım, bir ara otobana çıkmak lazım :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Abi 308ler de kaç devirde seyahat etmen gerekiyor, ben de Fiorino da en az 2800 devir olması gerekiyor da.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Abi 308ler de kaç devirde seyahat etmen gerekiyor, ben de Fiorino da en az 2800 devir olması gerekiyor da.
308'i bilmem ama 3 ay 1.3 bippere bindim 2013 model 200.000'deydi araç 2500 den aşağı ortalıkta yoktu, 2500'den sonra da yoktu gerçi ama iyi kötü gidiyordu, gerçi benim aracın enjektörleri bitikti oda en büyük etken büyük ihtimalle.