Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Öne çıkan konu #5,981
Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum
Sadece sarp kullandığım lastikte her hangi bir problem yaşamadım
Daha eski olan lastikte sarptan önce başka bir lastik parlatıcı kullanmıştım, o lastikte çatlama olmuştu
Ama bence bu durum kesinlikle lastik parlatıcıdan kaynaklı denemez, yani bazı ihtal lastikler Türkiye şartlarında erkenden çatlamaya başlayabiliyor :(
Kesin olan tek şey sorun yaşamadığım lastikte iki sene sarp kullandığım ;)
Bana denk gelmiştir ozmn bende çok kullanmıştım ama olmamıştı petlasta çatlama olunca kıllandım:sırıtan1:

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
O zman tekzende autokit 200ml 27 liraydı abi kaçırmadan gidip alayım yanında süngeri de vardı :)
sarp yada türevi bir protectant ürünü lastikte kullanıyorsan eğer 2 yada 3 yıkamada bir lastikleri temizlemelisin. yoksa üstünde ürün katman katman olur lastiğin .Bizim gibi detaycı adamlar min. her hafta araba yıkadığı için 3d magic dressing alabilirsin fiyat performans olarak. bölünmüş 30-35 tl 500 ml.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
sarp yada türevi bir protectant ürünü lastikte kullanıyorsan eğer 2 yada 3 yıkamada bir lastikleri temizlemelisin. yoksa üstünde ürün katman katman olur lastiğin .Bizim gibi detaycı adamlar min. her hafta araba yıkadığı için 3d magic dressing alabilirsin fiyat performans olarak. bölünmüş 30-35 tl 500 ml.

Araştırıp alıyorum ozaman bundan bitane :gulumsemex:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün hafiften iz yapmaya başlayan sileceği değiştirdim. Normalde kendi ve çevremdeki araçlarda hep inwels kullanırdım ama bu lineada geçen sene taktığım inwels ilk başlarda ses yaptı. Bu seferde rbw denemek istedim. Bosch'a 80-90 tl para vermek yerine 30-40 tlye bu markalardan alıp her sene değiştirmeyi tavsiye edenlerdenim :D

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün hafiften iz yapmaya başlayan sileceği değiştirdim. Normalde kendi ve çevremdeki araçlarda hep inwels kullanırdım ama bu lineada geçen sene taktığım inwels ilk başlarda ses yaptı. Bu seferde rbw denemek istedim. Bosch'a 80-90 tl para vermek yerine 30-40 tlye bu markalardan alıp her sene değiştirmeyi tavsiye edenlerdenim :D
Bende 7 aydir kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor. :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Benim de arka sileceğimde kullandığım ürün.gayet güzel performansı var önlerde de kullanıyordum ama 6 ay sonra iz yapmaya başlayınca önlere boch aerotwin aldım.Hala arka sileceğim rbw 1 senedir iz ses yapmadı.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim de arka sileceğimde kullandığım ürün.gayet güzel performansı var önlerde de kullanıyordum ama 6 ay sonra iz yapmaya başlayınca önlere boch aerotwin aldım.Hala arka sileceğim rbw 1 senedir iz ses yapmadı.

İnwels ilk ay ses 11. ayında ise iz yapmaya başladı buda eğer dediğiniz gibi 6 ay sonra iz yapmaya başlarsa inwelse geri geçerim :D

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

Loew Cornell'i ilk defa arkadaşımın Opel Astra'sında (manyetik gri) kullandım. Kalem gerçekten muhteşem benim gibi acemi bile fena olmayan sonuçlar alabiliyor. Elim alıştıkça daha iyi olacağım diye düşünüyorum. Sonuçları paylaşacağım. Adminlerime teşekkür ediyorum kalem için.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Benzinlikte kısa bir çift kova yaptık. Kova sampuanı mor vp ön yıkama ev13 durulama twisted pile. Jantlara R1 lastiklerde sarp kullanıldı.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ellerini sağlık Tayfun abi, silgeç ve ayna altı kısımlarına dikkat edelim. :) Lastik parlatıcısı sürdükden sonra oralardan bir daha geçmek daha mantıklı oluyor.