Öne çıkan konu
#9,261
3000 KM’lik yolculuktan sonra ilk olarak jantlara 1/2 sulandırılmış k2 roton pro sıktım 2-3 dk bekledikten sonra 2250 ml suya 60ml Flowey Ev17 koydum ve marolexle köpük atıp K2’nin jant fırçası ile iç kısımları güzelce fırçaladım. Daha sonra tekrar köpük atıp dandik 5li detay fırçaların en büyük olanı ile jant yüzeylerini güzelce fırçaladım. Daha sonrasında 1:15-1:20 sulandırılmış KC MZR ile lastiklere birer fıs sıkıp üstüne şampuan atıp onun üstüne cif ultra hızlı yağ sökücü sıktım çünkü lastikler aşırı kirli çamurluydu ve SGCB Lastik fırçası ile fırçaladım. Onun ardından davlumbazların halı kısmına şampuan köpük atıp davlumbazları lastik fırçam ile fırçaladım böylelikle üstündeki kötü yapışmış çamurlar gitti basınçlı su ile tertemiz oldu. Plastik olan davlumbaz içlerinede KC MZR ve köpük atıp yine aynı şekilde fırçaladım. Daha sonrasında marolex ile aracı komple şampuanladım ve temassız yıkamamı gerçekleştirdim. Duruladığım soğuk kaportaya 3 kapak meguiars sarı şampuan ile vileda kovamı iyice köpürttüm ve Purestar Wash mitt ile temaslı yıkamamı gerçekleştirdim. ( Güneş altında yaptıgımdan kaputa eldiveni değdirince kaputtan cok az duman cıktı
) Daha sonrasında dandik marka bez ve smartbee nin kingdry ile kuruladım. Sonrasında ilk camlara daha sonrasında kaportaya fusso coat uyguladım. En son olarakta cartainer lastik parlatıcı aplikatörü ve sarp deri vinil koruyucu ile lastiklerimi parlattım. ( Aplikatördenmidir Lastik parlatıcımdanmıdır bilemedim ama uygulaması aşırı zordu lastigin üstünde kaymıyor hep takılıyordu cok zor uyguladım.) Bugün 10.30da petrole gittim geldiğimde 13.00 dı yani 3 saatimi petrolde geçirdim ve cok güzel bi finish oldu.