Biz araca değişiklik yapmak için alt korumayı açınca araç da bize bir değişiklik yapmak
İstemiş olacak ki yağlı bir manzara ile karşılaştık
1.6 tdi 105’lik clha motor, krank keçesinden yağ kaçırıyordu. Ayrıca su da eksiltmişti
Halbuki benim amacım ilk çalıştırmada geç doldurma yaptığı ve yokuşlarda hafiften kaçırmaya başladığı için dsg basınç tüpünü ve mekatronik işe şanzıman yağını değiştirmekti. Netice olarak güçlendirilmiş tüpü ve mekatronik yağını epey zorlansam da kendim değiştirdim. Usta da nasıl yaptın diye şaşırdı
Şanzıman yağı tapasını açmaya gücüm yetmedi. Uzun boru falan da olmadığı için diğer işlerle birlikte o ustaya kaldı. Özet olarak 230.000 km ağır bakımı yapmış olduk. Yapılanlar:
Krank keçesi değişim
Triger su pompası değişim (ina)
(Aslında 20 bin km önce Triger ve su pompası değişmiş. Ancak usta bu araçlarda elektrikli su pompası kullanıldığı halde elektriksiz takmış. O yüzden su kaçağı buradandı. Allahtan triger kayışını Continental marka takmış ve o sağlam çıktı. Herhangi bir yağlanma olmamıştı)
Antifriz değişimi (petrol ofisi-kırmızı)
Motor yağı değişim (Petronas Syntium 5000 AV 5W-30)
Yağ filtresi değişim
Şanzıman yağı değişim (Motul Multi Dctf 2 litre)
Mekatronik güçlendirilmiş basınç tüpü montaj (wass-tronic)
Mekatronik yağı değişim (Febi 06162)
İyi ki basınç tüpü değişimi için alt korumayı açmışım diyorum. Bu vesileyle araç için riskli olan yağ ve su kaçağını ilerlemeden çözmüş olduk. Araçlarınız yeni de olsa su ve yağ seviyesini belirli aralıklarla kontrol etmeyi unutmayın. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.