Merhabalar detail forum ailesi.
Herkes iyidir inşallah.
Geçen ay ki terapi üzerine bir aydan fazla olunca eksikliğini hissettim

. Geçen hafta sonu iç temizliği, dün akşam da dış temizlik yapıldı. En son yıkamada fusso coat soft99 uygulamıştim. Etkisini ön yıkama şampuanı sonrası durulama da fotoğraf ile kayıt altına aldım

.
Artık araç yıkama sıralaması oluştu.
İlk olarak iç mekan temizliği, jant lastik davlumbaz , ön yıkama, çift kova yıkama, katı wax, cam silme, dış plastik aksamı koruma ( davmumazlar dahil), lastik parlatıcı sürmek. Sonra fotoğraflamak.
İç mekan temizliğinde flowey İ2, torpido koruyucu olarak Koch chemi TS, diğer plastik aksamları korumada meguiars
suprema kullandım. Sık sil yöntemi ile.
Lastik ve jantta flowey R1 ve cartainer fırça, davlumbaz ve motor temizliğinde Koch chemi gs kullanıldı.
Ön yıkama şampuanı flowey ev13 , alta foam ile kullanıldı. 45 ml kullanıldı. Çift kovada sam's detailing şampuanı 35 ml kullanıldi. 5 litre kovada. Yıkama eldiveni prustar polar white wash mite kullanıldı. Kurulama havlusu virtues twisted duble plus, kapi araları ve dış plastik aksamda binden aldım uygun fiyatlı 250 GSM lik havlu kullanıldı.
Wax olarak fusso coat soft99 uyguluyorum. Cila bezi süperclean den. Dış plastik aksamda koruma olarak meguiars 40 kullandım. Camlari K2 nuta geçtim. Lastik parlatıcı olarak fraber gommanera kullandım. Herkese keyifli sürüşler ve detaylar...