Merhabalar detail forum ailesi.
En son ki terapi üzerinden yaklaşık 20 gün geçti. Bu süreçte iki kere il dışı, şehir içi, yağmur derken araç terapiye aç bir şekilde gözümün içine bakıyordu

. Aslında iki üç hafta daha giderdi, fakat vakit olunca temizlik iyidir deyip başladım

. Kendime de vakit kalınca, terapiye geçtim.
İçini süpürüp, koltuk minder seviyesi altındaki kapı altları ve kapı eşikleri adbl interior qd ile , diğer yerlerin nemli bez ile tozunu aldım. Üst taraflar hâlâ iyi durumda.
Paspaslari koch chemi gs ile temizleyip meguiars hyper dressing ile korumaya aldım.
Lastikler, davlumbazlari, jantları, flowey R1, koch chemi gs, meguiars whell brigthener, sonra polhammobile şarjlı pompaya 30 ml deturner ön yıkama şampuanı ekleyip köpükledim

. Cartenier lastik fırçası, detay fırçası, 20*20 mikrofiber bez ile bu kısmı bitirdim. Bez ile jant kolları arkasını, davlumbazlarda fırça ulaşmayan yerleri temizledim.
Ön yıkamaya geçince, polhammobile şarjlı pompaya 35 ml deturner ön yıkama şampuanı ekleyip tüm aracı tıraş köpüğü kıvamında iki tur kullanarak köpükledim. İlk olarak belden aşağı olan yerleri ikincisinde kalan yerleri.
Çift kova yıkamada şampuan olarak fraber neve tercih ettim. Aynı zamanda modifiye edilmiş alta foama da 35 ml Neve ekledim. Bölge bölge alta ile köpük sıkıp sonra temaslı yıkama yaptım. Böylede baya eğlenceli idi

. Sonra detay fırçası ile detay gerektiren yerleri ( cam kenarları, stop çevreleri, far çevreleri, ön panjur, dış plastik aksam, tamponlarda ki ayrıntıları) tek tek geçtim. Bu arada araç üzerinde şampuan kurutmamaya dikkat ettim. Yıkama eldiveni olarak prustar polar white wash mite, diğer eldiven ile dış plastik aksamı, davlumbazlari, lastikleri, jantları tekrar geçtim

.
Kaporta yüzeyinde kurulama havlusu olarak virtues twisted duble plus havluyu kullandım. Kapı aralarını, dış plastik aksamı, tamponları, kaput altını başka bir bez ile kuruladim.
Hızlı cila olarak en son Adbl sentetik sprey wax vardı. Bu sefer meguiars x press sentetik sprey wax uyguladım. Dış plastik aksamda, davlumbazlarda, kaput altında plastik aksamda koruma olarak meguiars 40 kullandım. Camları içten ve dıştan K2 nuta ile geçtim. Lastik parlatıcı olarak meguiars enduranceyi lef lef sünger ile kullandım. Tabiki yarın ilk işim

50 liralık Türk kahvesi alıp koku niyetine aracın içinde bırakmak. Güzel kokuyor( göreceli bir kavram). Tüm bu terapiye 14.30 da başladım, 20.00 gibi bitirdim. Herkese iyi detaylar diliyorum.