İşten çıktıktan sonra 2-3 saat boş vaktim vardı bugün. Dedim madem aldırdık Koch Chemie Protector Waxı deneyeyim. Önce VP Citrus Prewash ile ön yıkama yaptım. O çalışırken jantlara Autobrite Non Acid Very Cherry ile giriştim. Bu ürünü gerçekten beğeniyorum 1:15 de gayet güzel sonuç veriyor. Tabi fırça ile kirleri dürtmek lazım. Neyse bir tur durulama yaptım ve bagaj kapağı hariç büyük oranda çamur indi. Daha sonra Zymöl Autowash ile çift kova ile asıl yıkamayı yaptım. Kovalarda dirttrap üstüne gritguard kullanıyorum

Hemen hemen kir su yüzeyine çıkmıyor diyebilirim. Daha sonra tekrar duruladım ve 1:100 oranında sulandırdığım Koch Chemie PW ile jant ve tekerler dahil basınçlı el pompasıyla uygulama yaptım. Ne yazıkki benzinlik kabilesinin diğer üyelerinin baskısına maruz kaldığım için aşama aşama fotoğraflama yapamadım. Millet arkamda birer paket sigara bitirdi galiba. Bizim insanın iş makinesi izleme hastalığının bir benzeri burada da görülüyor

Bugünkü uygulamanın asıl amacı olan KC PW yorumum ise gayet olumlu. Jantlarda dahil güzel bir su iticilik ve parlaklık aldım. Neyse final fotoları gelsin;