Cumartesi havanın açık olmasını fırsat bilerek yıkamacının yolunu tuttum.Hafta içi yağmurda baktığımda srp üstüne otantik bayaa etkisini kaybetmişti.O yüzden bu hafta kc pw uygulamaya karar verdim.
Burdan bir arkadaş korumasız araca uygulayınca toz tutma olayı daha az oluyor diye yazmıştı,başka biri de sürekli kullanımda çizik doldurduğundan bahsetmişti.
Ben de bütün wax ı sökeyim de öyle uygulama yapayım dedim.Önce bütün araca yıkamacı köpüğü ardından fairy ile çift kova yaptım.
Sonra bütün araca bilberry sıkıp eldivenle yaydım ve duruladım.Bilberry den sonra araçta boncuk kalmazken kc nmpc nin boncukları hala devam,maaşallah dedim
Kc pw yi seçoda 2 lt ye 20 ml şekilde hazırladım ve boyaya cama janta hatta çamurluk içine heryere sıktım.O bütün araca yayılmış sular pw nin gelmesiyle kendilerine çeki düzen vermeye başladılar.Bir kısmı hemen toparlandı,bir kısmı baktım hemen kaydı gitti
Bunlar durulama öncesi;
Bunlar da durulama sonrası;
Jantlar bile boncuklandı;
Birkaç tane de final fotoğrafı;
Bugün iş nispeten kısa sürünce güneşi kaçırmadım.Keşke kaçırsaydım

Güneşte kusurlarımız meydana çıktı
Benim de polisaj aşamasına geçmem gerekiyor artık;
Sonuç olarak ben pw yi beğendim.Uygulaması kolay,su itme bence harika,parlaklık da yeterli.Bence her çeyizde olmalı hatta sadece pw ile herkesin dönüp bakacağı bir araca sahip olunur
Benden bu kadar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi