Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #2,621
ürün rengi yeşil uygulama şişesinin içinde ki .sizin vukaatlı ''yeşil yıldız'' vakası tekrarlanıyor mu acaba iç detayda. kullanmamak lazım apc bir kezdaha söyleyelim uyaralık kimyasal tepkime için bölgesel spot test yapılsın en azından ısrarla kullanacagım diyen arkadaşlar.

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
ürün rengi yeşil uygulama şişesinin içinde ki .sizin vukaatlı ''yeşil yıldız'' vakası tekrarlanıyor mu acaba iç detayda. kullanmamak lazım apc bir kezdaha söyleyelim uyaralık kimyasal tepkime için bölgesel spot test yapılsın en azından ısrarla kullanacagım diyen arkadaşlar.
Valet pro apc iç mekan için ideal apclerden biri bence 1/10 sulandırma oranı ile ben güzel sonuç aldım bu hafta yine tekrarlayacağım en sonra yapalı 3 ay oldu.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Herkese teşekkürler zamanım olsa yaptığım her arabayı paylaşmak isterim ayda 3-4 araba yapıyorum tanıdık galericiler sayesinde.Kullanilan ürünler
Germatec textil cleaner
3D apc
Valet Pro apc
Auto finesse Spritz
Chemical guys natural shine
Koch chemie nmpc
Valet Pro bilberry ve ipa

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Valet pro apc iç mekan için ideal apclerden biri bence 1/10 sulandırma oranı ile ben güzel sonuç aldım bu hafta yine tekrarlayacağım en sonra yapalı 3 ay oldu.
Zaten kimseye kullanmayın demiyoruz kullan dememek lazım diyoruz. Detay kişisel seçim sonuçlarında kişisel. Sizde bunu belirtmişsiniz "bence" diyerek. Sizce kelimesinin altında onlarca etken var. Araç - ürün - süre- oran - vb. Genel şartlarla kişisel seçimleri karıştırmamak lazım. İnterior temizleyicileri çöpe atalım o vakit. Apc le jant bile temizlersiniz seçim sizin ama bu bir dogrulukla yanlışlık meselesi degil ürünün zararsız kullanılan bölüm materyalinde en iyi sonucu almak mesele.
Plastik - metal yada boyalı - boyasız yüzey birbiriyle nekadar alakalı bir düşünmek gerek. İyi detaylar.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Zaten kimseye kullanmayın demiyoruz kullan dememek lazım diyoruz. Detay kişisel seçim sonuçlarında kişisel. Sizde bunu belirtmişsiniz "bence" diyerek. Sizce kelimesinin altında onlarca etken var. Araç - ürün - süre- oran - vb. Genel şartlarla kişisel seçimleri karıştırmamak lazım. İnterior temizleyicileri çöpe atalım o vakit. Apc le jant bile temizlersiniz seçim sizin ama bu bir dogrulukla yanlışlık meselesi degil ürünün zararsız kullanılan bölüm materyalinde en iyi sonucu almak mesele.
Plastik - metal yada boyalı - boyasız yüzey birbiriyle nekadar alakalı bir düşünmek gerek. İyi detaylar.
Zaten “bence” ibaresini ekleyerek kullanıp tecrübe ettiğim ürünün iyi olduğunu belirttim yani genel kalıplaşmış bir yargı belirtmedim:) apcnin sürekli kullanımı konsol için tavsiye edilmeyen bir şey ki sizde belirttiniz interior temizleyiciler onun için var ki ben de 3 ayda bir şekilde yapıyorum apc ile iç temizliği geri kalan haftalar gerek duyarsam interior kullanıyorum. Sonuç olarak kesinlikle sizin söylediğinizin aksine yönelik bir şey yazmadım yanlış anladınız sanırım, o nedenle herhangi bir tartışmaya girmeye gerek yok ege bey saygılarımla teşekkürler konularınızı da beğenerek takip etmeye devam edeceğim.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Zaten “bence” ibaresini ekleyerek kullanıp tecrübe ettiğim ürünün iyi olduğunu belirttim yani genel kalıplaşmış bir yargı belirtmedim:) apcnin sürekli kullanımı konsol için tavsiye edilmeyen bir şey ki sizde belirttiniz interior temizleyiciler onun için var ki ben de 3 ayda bir şekilde yapıyorum apc ile iç temizliği geri kalan haftalar gerek duyarsam interior kullanıyorum. Sonuç olarak kesinlikle sizin söylediğinizin aksine yönelik bir şey yazmadım yanlış anladınız sanırım, o nedenle herhangi bir tartışmaya girmeye gerek yok ege bey saygılarımla teşekkürler konularınızı da beğenerek takip etmeye devam edeceğim.
Apc çok değişik bir konudur ben hep apc kullanırımhatta delisiyim diyebilirim 5 farklı marka apc var elimde yumuşak apc ler pek bir sorun yaratmıyor ama bende eğer durumunuz el veryorsa vinil temizleyiciler kullanın derim eğer fazla para verilmeyecek ise apc iş görebilir zarar verdiği görüldü biçok kere uzun vadede ise düenli (aylık-2haftalık) apc kullanılan bir arabanın 7-8 yılda plastiklerinde beyazlama başladığı görülmüştür ama seyreltip yüzey kirine göre,3-6ayda bir kullanırsanız zararı olmayacaktır.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Amacım kesinlikle tartışmak degil. dediğiniz gibi sizin yanlış anlamadım "iç için idea" söylemi üzerine yazdım bunları sizi kırmak yada yermek degil niyetim. Evet kişisel olarak seçip olumsuz yönlerine göz yumarak kullanılabilir sizde kullanıyorsunuz sizin seçiminiz bu hiç kimseyi ilgilendirmez ama buraya çok çok tecrübesiz biri idealmiş diyerek gidip alıp yapıp direk ürünü yıllanmış yada sıfır araca basarsa seyreyleyin o vakit manzarayı. Sonra tüm forum zan atında kalırız. Söylem aynen şu olur "o forumda kullanıyorlardı kimse kullanılmasın dememiş" . İşte ben Burda denmemiş vurgusunu dolduruyorum. Yoksa sizin zaten nasıl kullanacağınızı sonuçlarını biliyorsunuz benim sizi eleştirme gibi bir lüksüm yok lütfen yanlış anlamayın. Kişisel bir söylemeden çok genel alınması gerekli sözlerim. Anlayışınız için ben teşekkür ederim saygılarımla iyi detaylar.

Apc çok değişik bir konudur ben hep apc kullanırımhatta delisiyim diyebilirim 5 farklı marka apc var elimde yumuşak apc ler pek bir sorun yaratmıyor ama bende eğer durumunuz el veryorsa vinil temizleyiciler kullanın derim eğer fazla para verilmeyecek ise apc iş görebilir zarar verdiği görüldü biçok kere uzun vadede ise düenli (aylık-2haftalık) apc kullanılan bir arabanın 7-8 yılda plastiklerinde beyazlama başladığı görülmüştür ama seyreltip yüzey kirine göre,3-6ayda bir kullanırsanız zararı olmayacaktır.
Bende bir çok apc kullandım soft - hard hiç farketmez yapılış amaçları aynı. Gözlemlediğim tek şey yapılarının kir odaklı olması yani bulunduğu yüzey çok önemsenmiyor. Ürün başarısı için bazı kriterler gözardı edilmiş. Bu çok amaçlı olmalarından kaynaklı. İşte Burda seçim kullanıcıya bırakılmışsa tüketici bilinçli olmalı yoksa çok üzücü sonuçlar gelişir. Burasıda Bu yüzden var.
Bir apc fanına kullanma demek çok yersiz olur. İyi detaylar.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

SalihAccentera

Çaylak Detaycı
Üye
hangi ürünün reng yeşil onu anayamadım.vukaatlı gs hala aynı ustaya torpidoyu gösterdim boya tutarmı bilemem denememiz lazım dedi.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

Bu iki oldu ne zaman wax yapsam insanların gözü mü kalıyor anlamıyorum ankarada gelen taşların bakın folyo yoktu waxın sağladığı kayganlıjla kaymış gitmiş ama darbeden dolay kaputu göçürmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

Geçen postta biraz sıkıntıdan bahsettim ama şuan da iyi birşeyden bahsedeceğim Eksik kalan parçamız da geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kırılan stop grubuna el attım, IMG_20190507_235050.jpg IMG_20190507_235427.jpg IMG_20190508_001518.jpg IMG_20190508_005132.jpg IMG_20190508_005507.jpg IMG_20190508_005824.jpg IMG_20190508_005859.jpg

Yaza kadar idarelik yaptım japona el ayak takılmıyor. Sıcak silikonu eksik contalıya conta niyetine kullanmaya çalıştım. Sağdakini yıkadım ama saf su dururken şebeke suyuyla yıkadım ortalık acık karıştı solu yıkamadım:bittinn:

Yol gösteren abilerime, üstadlara selam ederim :D

Final IMG_20190508_012205.jpg IMG_20190508_025146.jpg

Ekli dosyalar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kırılan stop grubuna el attım, Ekli dosyayı görüntüle 10896 Ekli dosyayı görüntüle 10899 Ekli dosyayı görüntüle 10897 Ekli dosyayı görüntüle 10888 Ekli dosyayı görüntüle 10887 Ekli dosyayı görüntüle 10891 Ekli dosyayı görüntüle 10890

Yaza kadar idarelik yaptım japona el ayak takılmıyor. Sıcak silikonu eksik contalıya conta niyetine kullanmaya çalıştım. Sağdakini yıkadım ama saf su dururken şebeke suyuyla yıkadım ortalık acık karıştı solu yıkamadım:bittinn:

Yol gösteren abilerime, üstadlara selam ederim :D

Final Ekli dosyayı görüntüle 10894 Ekli dosyayı görüntüle 10893
elinize saglık @Mentalfeed bey. uygulama iyi olmuş.idareten işinizi görecektir umarım. farları altmışaltıya baglamak en iyisi oldu.