Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #3,061

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ekli dosyayı görüntüle 13036

Radyatör su deposunu porçözle temizledim ama tortunun %50si anca gitmiştir. Fırçayla her bölmeye ulaşılamadığından bazı bölümlerde tortu halen mevcut.
Var mıdır bu işin çözümünü bilen?
Evlerin dış sıvalarında kullanılan ince kum doldurup bir miktarda su ile delikleri kapatarak çalkalarsanız çok faydası olur ve güzel temizlik yapar. Daha sonra güzelce durulamanız lazım.kolay gelsin.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün polisajı bitirdim sonunda :) İlk olarak Meguiars shampoo plus ile yıkadım. Pasta kalıntıları olan kısımları Dyo likid pasta ve cutting ped ile 1000 devirde hızlıca geçtim. Sonrasında Lake Country Finihsing ped ile S40'ı uzun uzun yedirererek keyifle uyguladım. Sonrasında ipa ile silip Gtechniq C2v3 uyguladım. Camları Valet Pro turuncu kil ile temizledim ve ufak tefek kireç lekeleri için 3D Eraser uyguladım. Son olarak Gtechniq G5 uyguladım. Davlumbaz ve tekerlere vakit kalmadı. İç mekan durulacak gibi değil. Fotoğrafını çekmeye utanıyorum :D Yarın iç temizlik yapıp konu açacağım.
IMG_20190802_202205.jpg
IMG_20190802_221500.jpg
IMG_20190802_221507_1.jpg

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Bugün polisajı bitirdim sonunda :) İlk olarak Meguiars shampoo plus ile yıkadım. Pasta kalıntıları olan kısımları Dyo likid pasta ve cutting ped ile 1000 devirde hızlıca geçtim. Sonrasında Lake Country Finihsing ped ile S40'ı uzun uzun yedirererek keyifle uyguladım. Sonrasında ipa ile silip Gtechniq C2v3 uyguladım. Camları Valet Pro turuncu kil ile temizledim ve ufak tefek kireç lekeleri için 3D Eraser uyguladım. Son olarak Gtechniq G5 uyguladım. Davlumbaz ve tekerlere vakit kalmadı. İç mekan durulacak gibi değil. Fotoğrafını çekmeye utanıyorum :D Yarın iç temizlik yapıp konu açacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 13197
Ekli dosyayı görüntüle 13198
Ekli dosyayı görüntüle 13200
Elinize sağlık piyasadaki en temizi sizde sanırım :D

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Teşekkürler. Kaportacımız sağolsun, aracın çizgileri bağımsızlığını ilan etmiş durumda :D Daha temiz ve düşük kilometrede araçlar vardır muhakkak. Bizimki de 428.xxx kilometreye göre temiz sayılır.
Temizleri belki vardır doğru ama ben sadece sizde gördüm bakımlı ve temiz :D

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Direk aracımda değişiklik yaptım bugün :)

güle güle BETONLINE linea...

Hocam hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. Benim de çok hoşuma giden bir araç. Özellikle kırmızı renkli amg paketli olanları. En azından sizin gibi kullanıcı birini bulmuşken araçtan biraz bahseder misiniz?

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

her ne kadar cirtus ile sinekleri çıkarsamda adabanın üzerinde bıraktığı biyolojik tabaka sinekler ve arılar tarafından çok seviliyordu tam ofisten çıkıp üstünde 12 tane sinek sayınca başlarım bu işe diyip dış detay yaptım Makinayı kurmam ve toplamam da dahil 1 saat 45 dk sürdü 2 ön yıkama çift kova sonunda da gyeon wet coat mis gibi oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mk.dursunaydin

Çaylak Detaycı
Üye
Ufak tefek bir iki değişiklikte biz yaptık.
Öncelikle motor yıkandı. 20190726_145859.jpg
Ayakalti aydınlatmayı daha önce yapmıştım.
Sıra ambiyans aydınlatmada
20190721_203226.jpg 20190626_123658.jpg 20190721_203205.jpg
Yeni lastik aldım bir haftalık iken sol arkayi taş kesti yanaktan. 20190704_195147.jpg

Ekli dosyalar

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bugün @Atocan ın da katkıları ile ne zamandır dokunamadığım arabayı elden geçirdim. Daha doğrusu @Atocan elden geçirdi bile diyebilirim :) Fotoğraflarda görünenler kendisi.

Önden ceviz + snow foam (bitmek üzere olan Chemical Guys Honeydew + Autobrite Magifoam) geçtik. Kova yıkamada bir klasik olan Zymol Autowash kullandık.

Arabanın jantları olsun temizliği için Flowey T52 uyguladık. Ayrı bir konuda incelemesini yapacağım.

Daha sonra Mothers California Gold Clay uygulayıp birkaç taş izi ve çiziğe Loew Cornell Fine Line Pen ile rötuş uygulaması yaptık.

Araç içi temizlikte ise Soft99 Wash Mist’i tercih ettik.

Boya koruma olarak Dr. Beasley’s Carnauba Wax atıp jantlara Dr. Beasley’s Wheel Seval geçtik.

BB0E5D1A-E951-4465-B341-E9E29C51F555.jpeg
D1C50490-A9DD-46BC-BF09-A06901A3CFB9.jpeg FCD44DB1-20DE-4F72-8461-173B9A97B8ED.jpeg E2CE4B3C-307D-4723-86D5-CDDBF5BD04D0.jpeg

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bugün @Atocan ın da katkıları ile ne zamandır dokunamadığım arabayı elden geçirdim. Daha doğrusu @Atocan elden geçirdi bile diyebilirim :) Fotoğraflarda görünenler kendisi.

Önden ceviz + snow foam (bitmek üzere olan Chemical Guys Honeydew + Autobrite Magifoam) geçtik. Kova yıkamada bir klasik olan Zymol Autowash kullandık.

Arabanın jantları olsun temizliği için Flowey T52 uyguladık. Ayrı bir konuda incelemesini yapacağım.

Daha sonra Mothers California Gold Clay uygulayıp birkaç taş izi ve çiziğe Loew Cornell Fine Line Pen ile rötuş uygulaması yaptık.

Boya koruma olarak Dr. Beasley’s Carnauba Wax atıp jantlara Dr. Beasley’s Wheel Seval geçtik.

Ekli dosyayı görüntüle 13213
Ekli dosyayı görüntüle 13214 Ekli dosyayı görüntüle 13215 Ekli dosyayı görüntüle 13216
Maşallah keyifler gıcır, ellerinize sağlık:nazar:

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa

Ekli dosyayı görüntüle 13214 Ekli dosyayı görüntüle 13215 Ekli dosyayı görüntüle 13216
Elinize saglik @Atocan iyi seyirler
@Murat abi :komik:

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Ufak tefek bir iki değişiklikte biz yaptık.
Öncelikle motor yıkandı. Ekli dosyayı görüntüle 13204
Ayakalti aydınlatmayı daha önce yapmıştım.
Sıra ambiyans aydınlatmada
Ekli dosyayı görüntüle 13208 Ekli dosyayı görüntüle 13209 Ekli dosyayı görüntüle 13210
Yeni lastik aldım bir haftalık iken sol arkayi taş kesti yanaktan. Ekli dosyayı görüntüle 13211
Malesef benim 2 lastiğimde de yırtılması mevcut, Aracı fazla kullanmadığım için ve lastiklerinde serileri eski kaldığı için 0 bulamadığımdan iç taraftan çelik yama yaptırdım şimdilik idare ediyorum. niyetim önleri conti premium contact6'yla değiştirmek arkalarıda 1 sene sonra cp6 ile değiştirmek.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Elinize sağlık beyler. @Murat yıkama makinasını kurmaya üşeniyorum demiştin @Atocan gereğini yapmış.