Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #3,661
Elinize sağlık, bir beyaz araba için çok güzel yansımalar yakalamışsınız. Kullanılan ürünler çok başarılı ürünler, hakkıyla da uygulanınca karşılığını vermiş.
Araç yüksek olduğundan bir de davlumbaz resmi hakkıydı ama:)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık, bir beyaz araba için çok güzel yansımalar yakalamışsınız. Kullanılan ürünler çok başarılı ürünler, hakkıyla da uygulanınca karşılığını vermiş.
Araç yüksek olduğundan bir de davlumbaz resmi hakkıydı ama:)
Teşekkürler üstad sağolasın. İmkanlar el verse belki daha da iyi olabilirdi:sicak: Hava epey soğuktu, suları sıcak aldık çift kova için yanımıza. Wax ı uygulamak için zor yer bulduk:mutlu: Davlumbazları da aslında sağlam parlatmıştık ama akşam üzeri çisenti yaptı yağmur, çamur yine batmıştır köy yolunda:fisilti:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kwazar+anfs biraz da zymöl attım içine :) camlara flowey s3 yıkama sonrası da autofinesse finale

Öncesi (sabah kuş çekmeye baraja gittim biraz pislendik)

sonrası

Hava buz gibi, Jant lastik davlumbaza dokunmadım, sadece tazyikli su :)

Bahara ne kaldı...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Kwazar+anfs biraz da zymöl attım içine :) camlara flowey s3 yıkama sonrası da autofinesse finale

Öncesi (sabah kuş çekmeye baraja gittim biraz pislendik)

sonrası

Hava buz gibi, Jant lastik davlumbaza dokunmadım, sadece tazyikli su :)

Bahara ne kaldı...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel before after olmuş abi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu hava koşullarında aracımda yine bir değişiklik yapamadım. Yapanların ellerine sağlık.
Çamurlarına çamur kattım, halen pis pis geziyorum. Ayrıca, bulunduğum yer için sabahtan beri yağmur gösterip daha gram yağmur yağdıramayan meteoroloji yetkilileri ve uygulama şirketlerine de .... biiiip biiiip Boşluğu siz doldurun :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Fırçalı yıkamaya girmişsin diyorlar :fisilti::komik:eline sağlık
Tabiki fırça ile yıkatmış. Ama fırça bildiğimiz fırça değil, otomobil öyle mi yıkanır, o şampuan mı kullanılır...vs şeklindeki fırçadan hatta fırçalardan kullanmış :D :D

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün Siyah İnci'ye hafif bir ağır bakım yaptık
Direksiyon kutusu, viraj demir Z rotları, Arka diskler bilyasıyla, Arka balatalar, 4 adet de kapı fitili değişti direksiyon kutusu hattat marka usta tamamen aynı kalitede olduğunu sadece amblem farkı olduğunu mais e de hattat markasının üretip verdiğini söyledi ikna oldum diğerleri orijinal mais gelmişken bir akü ölçtürüp rot balans da yaptırdım

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bugün Siyah İnci'ye hafif bir ağır bakım yaptık
Direksiyon kutusu, viraj demir Z rotları, Arka diskler bilyasıyla, Arka balatalar, 4 adet de kapı fitili değişti direksiyon kutusu hattat marka usta tamamen aynı kalitede olduğunu sadece amblem farkı olduğunu mais e de hattat markasının üretip verdiğini söyledi ikna oldum diğerleri orijinal mais gelmişken bir akü ölçtürüp rot balans da yaptırdım

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bakım olmuş. İyi günlerde kullanın aracınızı. Bir de başka arkadaşların işine yaraması amacıyla fiyat paylaşabilir misiniz?

Ek olarak balans ayarı yapan ustanız iyi bir ustaya benziyor. Araç üzerinde balans yapan yer azınlıkta çünkü.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel bakım olmuş. İyi günlerde kullanın aracınızı. Bir de başka arkadaşların işine yaraması amacıyla fiyat paylaşabilir misiniz?

Ek olarak balans ayarı yapan ustanız iyi bir ustaya benziyor. Araç üzerinde balans yapan yer azınlıkta çünkü.
Haklısınız. Ustanın tertip düzeni duvarındaki alet takımından da belli.