Herkese merhaba arkadaşlar , yoğun günler sonrası yaptığım uygulamarı nihayet yavaş yavaş paylaşacağım aralarından en sevdiğim ve cesaretine hayran kaldığım bir arkadaşımızın aracı ile başlayacağım. Onu adı Openair 307 rengi ve eklentileri ile muazzam bir araç fakat boyacısıda bir o kadar kasap sanırım bir kaç parça hariç araç boyanmış ve zımparası yapılmış sağolsun boyacımız boyayı toparlayamamış birde kapı kollarının boyasını polisaj da ham yapmış durum karşınızda
Herkesin şimdiden gözlerine sağlık.
Ön yıkama : Ceviz, kil Valet pro turuncu ,Demirtozu yapmadım bir panelde denedim hiç bişey gelmeyince sanırım boyanın yeni olduğundan dolayı diye direk kil 'e geçtim.
Pasta : Rupes Coarse ,Koch F5
Pad : Ufs Domestic,Rupes Polish,Hex Polish
Koruma : Amigo glaze üstüne Pw
Kaputu spotu kapatıp yansımalarını kontrol ettim.
Farlardan da %70 kadar sonuç aldık içeriden biraz kirlenmemiş olsa sonuç oranı artabilirdi.
Polisaj bitti sabah erken saatlerde başlamamıza rağmen totalde 10 saati buldu sanırım sonradan boyanan çok parça olduğu için tek geçişte gitti çizikler.Yıkama sonrası parlaklık kontrolü
Geçelim finallere .Finaller farklı bir cihaz ile çekildi ayarını pek yapamadım filtreli gibi çıksada no filterdir.
Buda içeriden birkaç kare
Ön yıkama : Ceviz, kil Valet pro turuncu ,Demirtozu yapmadım bir panelde denedim hiç bişey gelmeyince sanırım boyanın yeni olduğundan dolayı diye direk kil 'e geçtim.
Pasta : Rupes Coarse ,Koch F5
Pad : Ufs Domestic,Rupes Polish,Hex Polish
Koruma : Amigo glaze üstüne Pw

Kaputu spotu kapatıp yansımalarını kontrol ettim.

Farlardan da %70 kadar sonuç aldık içeriden biraz kirlenmemiş olsa sonuç oranı artabilirdi.

Polisaj bitti sabah erken saatlerde başlamamıza rağmen totalde 10 saati buldu sanırım sonradan boyanan çok parça olduğu için tek geçişte gitti çizikler.Yıkama sonrası parlaklık kontrolü

Geçelim finallere .Finaller farklı bir cihaz ile çekildi ayarını pek yapamadım filtreli gibi çıksada no filterdir.

Buda içeriden birkaç kare

Maşallah elinize sağlık 307’lere üfleyen adam olabilirmiş nickiniz

Aracıda diğer forumlardan tanıyorum çılgın bir hareket olmuş tavan işi
Emeğinize sağlık