Hızlı Soru - Cevap

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #22,361
Arkadaşlar selamlar bayram öncesi detaylı temizlik yapacağım internetten temin etmem zor. İstanbul Avrupa yakasında iç detay fırçası torpido plastik aksam temizleyici ve koltuk fırçası nerede bulabilirim. Böyle ürünler satan mağazalar var mı? İç detay fırçası olarak gratis watsons gibi yerlerden fırça almamı tavsiye eder misiniz?
yamaçlardetailing orası işini görür bir çok markanın bayisidir. ikitelli ve maslak şubelerini biliyorum. sitesinde bütün bilgiler var. 1000 tl üzeri 3 taksit ve ücretsiz kargo imkanı var. mağazadan alırsan alışveriş durumuna göre ekstra indirim yapıyorlar.

Detaycım

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar arkadaşım 2-3 ay önce 0 aracına seramik yaptırdı şimdi şeffaf kaplama yaptırmak istiyor seramik kaplama nasıl temizlenir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar arkadaşım 2-3 ay önce 0 aracına seramik yaptırdı şimdi şeffaf kaplama yaptırmak istiyor seramik kaplama nasıl temizlenir
Neden temizletiyorki direk uzerine yaptirsin.

İlla Temizletmek istiyorsa da en kesin çözüm polisajdir.

Seramik nerede yapildi acaba yapilan seramik ürünü nedir?

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamlar araç için süpürge makinası almayı düşünüyorum önereceğiniz fiyat/ performans ürünleri varmıdır ? Aliexpress de olabilir yeterki çekimi kuvvetli olsun.
teşekkür ederim

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Selamlar araç için süpürge makinası almayı düşünüyorum önereceğiniz fiyat/ performans ürünleri varmıdır ? Aliexpress de olabilir yeterki çekimi kuvvetli olsun.
teşekkür ederim
Ben de bu konuda araştırma içindeyim. İki marka belirledim. Dyson ve black decker ön plana çıkıyor. Bosch'unda ürünleri var. Kullanıcı yorumları önemli. Araştırmaya devam ediyorum şimdilik.

brkline

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA

Aracımın kaputu pasta ciladan sonra böyle oldu(beyaz nokta nokta izler tozlardan bahsetmiyorum.)aynı şekil bagaj ve tavandada aynı durum var.Bunu nasıl düzeltebilirim.Ve de sebebi nedir acaba?

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
teşekkür ederim
Merhaba, 3 yıldır Black-Decker PV 1200 12 Volt kablolu kullanıyorum, biraz uzun zaman alıyor , fakat memnunum, biz detaycıyız . Uzatma hortumu ile kullanımda emiş gücü azalıyor. Profesyonel sonuç beklemeyin. Ancak 3 yıldır elektrikli süpürge vs... gibi başka ürün hiç kullanmadım, aracımın içi tertemiz, umarım yardımcı olur....

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Fiyatları nasıl hocam linkleri atabilir misiniz
Dyson için 20 bin gibi fiyatlar var. Black decker için ise 3 bin liradan başlıyor sayılır. Almışken evde de kullanabileceğim bir süpürge düşünüyorum. Araç için ekstra aparat takımı alip , öyle kullanmayı düşünüyorum. Yoksa sadece araçta kullanmalik alırsam eşimden fırça yerim:)

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Dyson için 20 bin gibi fiyatlar var. Black decker için ise 3 bin liradan başlıyor sayılır. Almışken evde de kullanabileceğim bir süpürge düşünüyorum. Araç için ekstra aparat takımı alip , öyle kullanmayı düşünüyorum. Yoksa sadece araçta kullanmalik alırsam eşimden fırça yerim:)
ben karacanın bir ürününü buldum mağazaya gidip çekim gücünü deneme fırsatım oldu
Max ayarda 12 dk gibi bir çalışma süresi varmış ama çekim gücü çok iyi geldi bana ama karaca ürününe 5 bine yakın fiyat vermek mantıklı mı bilemedim
Aslında ev için kullanmak amaç fakat araca da alıp götürmek için almak istiyorum ürün linki şu ;
Karaca Vantuz Power Force Max 2 In 1 Şarj Edilebilir Dik Süpürge Silver
https://app.hb.biz/xrXTK951a0if

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
ben karacanın bir ürününü buldum mağazaya gidip çekim gücünü deneme fırsatım oldu
Max ayarda 12 dk gibi bir çalışma süresi varmış ama çekim gücü çok iyi geldi bana ama karaca ürününe 5 bine yakın fiyat vermek mantıklı mı bilemedim
Aslında ev için kullanmak amaç fakat araca da alıp götürmek için almak istiyorum ürün linki şu ;
Karaca Vantuz Power Force Max 2 In 1 Şarj Edilebilir Dik Süpürge Silver
https://app.hb.biz/xrXTK951a0if
Bu ürün fiyatına black decker var. Bence onu almak daha mantıklı.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar , aracımın tavanında yoğun bi şekilde reçine var ne yapabilirim
toplu iğne ucu gibi küçük ve çok sayıda ise ön yıkama şampuanı sıkıp ılıktan biraz sıcak suyla hazırladığınız kova şampuanı ile temaslı yıkamayı deneyin. İşe yaramazsa kil uygulaması çözer.

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba
Forumda yeniyim. Wax arayışım var fiyat performans olarak ne önerirsiniz camlarda da kullanabileceğim bi ürün olursa iyi olur

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar keyifli günler, Hazırlamış olduğunuz örnek İ2 - Koch GS gibi su ile karıştırdigimiz ürünlerin etkisi kaç gün sürmektedir 1 hafta önce temizlikte kullandığım ürünü yine kullanabilir miyim etkisini kaybeder mi?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar keyifli günler, Hazırlamış olduğunuz örnek İ2 - Koch GS gibi su ile karıştırdigimiz ürünlerin etkisi kaç gün sürmektedir 1 hafta önce temizlikte kullandığım ürünü yine kullanabilir miyim etkisini kaybeder mi?
Ben bir litre hazırlıyorum, sonra bitinceye kadar kaç kere araba yikayabilirsem. :)