Hızlı Soru - Cevap

gokcan93

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba sevgili dostlar, aracımın göğüs kısmında belli bölgelerde sim şeklinde güneşte belli olan ufak tefek noktasal boya tozları var, bunları en az zararla nasıl temizleyebilirim ?

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar. Şubat ayında araca seramik yaptırmıştık. 5 ay oldu yaptıralı. Seramiği korumak için ne gibi şeyler yapabilirim? Bunu hangi aralıklarla yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar, Kisalarim için Photon Milestone satın aldım, Uzun ve sisler için
Uzun için Photon Ultimate düşünüyorum ancak sisler için ne tavsiye edersiniz gene photon düşünüyorum ancak Duo Zero mono çeşitleri var hangisini tercih etmem gerekir aynı şekilde uzunlar için farklı tavsiyeniz varsa yine açığım

Emre44

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Merhabalar arabanın davlumbazını ne kadar temizlesemde fırçada olsa temiz yapamıyorum. Davlumbaz temizliğinde hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ve temizledikten sonra kolay parlatma için sprey şeklinde bir ürün var mı?

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar arabanın davlumbazını ne kadar temizlesemde fırçada olsa temiz yapamıyorum. Davlumbaz temizliğinde hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ve temizledikten sonra kolay parlatma için sprey şeklinde bir ürün var mı?
Ben flowey R1 jant temizleyici sıkıyorum davlumbazlara, temizleyip duruladıktan sonra meguiars m40 sıkıyorum temiz bi görüntü oluyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende aynı şekilde cok kirliyse flowey r1 üstüne k2 pro apc sıkıp üstüne marolex pompada köpük sıkıp davlumbaz fırçası ile fırçalıyorum bazen kirler bu kadar işleme cıkmıyor ama sonrasında meg m40 uygulayınca temiz görüntü oluyor.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar. Şubat ayında araca seramik yaptırmıştık. 5 ay oldu yaptıralı. Seramiği korumak için ne gibi şeyler yapabilirim? Bunu hangi aralıklarla yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

[mention]emirhaneness [/mention] [mention]Sefa46 [/mention] öneriniz var mıdır şimdiden teşekkürler

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli :)

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli :)
Su anda piyasadaki en iyileri black decker sanırım onlara bakabilirsiniz. Diğer ucuza satılanlar gerçekten bir işe yaramaz ürünler tecrübeyle sabit

bbah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Black decker kullanıyorum, çakmaklık versiyon, biraz yoruyor, elektrikli süpürge gibi performans beklemeyin, uzatma hortumu takıldığında performans düşüyor, ancak kullanımı benim için keyifli, ihtiyacımı görüyor....

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
iki ihtimal var ya dyson ya da cakmaklıklık dediğiniz gibi elektrikli süpürgenin yerini hiçbir şey tutmaz ama haftalık temizlikte kullanılacaksa black decker

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Merhaba, klima bombası denilen ürünler ya da k2 klima doktor gibi ürünler ne zaman kullanılmalı ? mesela benim araç 10 senelik ama çok temiz kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor, 68000'de, herhangi bir koku falan da yok. Bu durumda yapmam gerekiyor mu ?

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar selam. 3 ürün arasında kaldım. Araçta Fireball Butterfly var. Hafiften 3 yıkamada bir destekleyeceğim
1-) fireball pirouette
2-)Gyeon ceramic detailer
3-)Vonixx sio2 Pro

fiyatı çok kafaya takmıyorum. Seramiği hem desteklesin hem de daha da parlaklık vermesi için kullanacağım. Dayanımı çok kafaya takmıyorum hali hazırda seramik var zaten araçta. Aracın yüzeyi kusursuza yakın durumda.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar selam. 3 ürün arasında kaldım. Araçta Fireball Butterfly var. Hafiften 3 yıkamada bir destekleyeceğim
1-) fireball pirouette
2-)Gyeon ceramic detailer
3-)Vonixx sio2 Pro

fiyatı çok kafaya takmıyorum. Seramiği hem desteklesin hem de daha da parlaklık vermesi için kullanacağım. Dayanımı çok kafaya takmıyorum hali hazırda seramik var zaten araçta. Aracın yüzeyi kusursuza yakın durumda.
Fireball Pirouette ile devam et hocam :)
Yada K2 Gravon Reload ikisinden birini tercih edin.