Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #22,701
Hazır yeri gelmişken sorayım, K2 Velor direk tavana sıkıp mı siliyoruz yoksa mikrofiber beze sıkıp silmek mi daha doğru sefa abi? Daha önce Whürt köpükleri kullandık direkt tavana sıkıp çalışmasını bekliyorduk. Bunda şimdi spray şeklinde olunca merak ediyorum sonra fazla ürün sıkıp ıslatma oluyor mu? tecrübelerine başvuralım hangisi daha iyidir :)
Ben genelde mikrofiber e sıkıp öyle temizliyorum Tavan malzemesi sikintili kardesim arac inda yaşi var ise döseme ve tavan arasindaki süngerde zamanla gevreme ve esneme oluyor bu tür temizleyiciler ilerleyen zamanda cok fazla kullanildiginda sarkma yapabilir.Dikkatli kullanmak lazim yüzeysel.olarak Dösemeyi temizledigimiz gibi tavani temizlemiyoruz :) Velor Soft bir ürün bu iş için özellikle belirtildigi icin öneriyorum özellikle Tavanda APC önermiyorum.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Ben genelde mikrofiber e sıkıp öyle temizliyorum Tavan malzemesi sikintili kardesim arac inda yaşi var ise döseme ve tavan arasindaki süngerde zamanla gevreme ve esneme oluyor bu tür temizleyiciler ilerleyen zamanda cok fazla kullanildiginda sarkma yapabilir.Dikkatli kullanmak lazim yüzeysel.olarak Dösemeyi temizledigimiz gibi tavani temizlemiyoruz :) Velor Soft bir ürün bu iş için özellikle belirtildigi icin öneriyorum özellikle Tavanda APC önermiyorum.
Arabaların yaşı pek yok ama yine de sarkma durumuna karşı uygulama şeklini merak ettim tavsiyene uyacağım, çok teşekkür ederim :)

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
K2 polo cockpit protechtanı korumak amaçlı tavan ve direkler hariç heryerde kullanabilir miyiz acaba.
torpido, ön göğüs, direksiyon, kapı alt plastikleri vb. yerlerde kullanmayı planlıyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 polo cockpit protechtanı korumak amaçlı tavan ve direkler hariç heryerde kullanabilir miyiz acaba.
torpido, ön göğüs, direksiyon, kapı alt plastikleri vb. yerlerde kullanmayı planlıyorum.
ben klima menfezleri kapı alt plastikleri, ayak değen kısımlarda kullanıyorum. finishi ve temizliği cok iyi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Bugün tavanın iç döşemesinin arka koltuk hizasında ufak bir iki leke fark ettim, çocuk birşey yerken eliyle dokunmuş sanırsam.

Bu ürün nasıldır arkadaşlar, kullanan var mı acaba? Sıkıp üzerinden bez ile geçiyorsunuz sanırım. Veya tavan temizliğinde soft alternatif ürün öneriniz var mıdır, iç tavan döşemesi açık bej renk.

K2 Velor Pro Tavan ve Döşeme Temizleyici 1 Litre
kesinlikle tavsiye ederim benim aracımın içi kum rengi bej açık renk yani koltuklarda olsun tavanda olsun lekelenme olduğunda kullanıyorum çok güzel çalışıyor kuruduktan sonrada arkasında iz leke ton farkı bırakmıyor.

gokcan93

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba sevgili dostlar, aracımın göğüs kısmında belli bölgelerde sim şeklinde güneşte belli olan ufak tefek noktasal boya tozları var, bunları en az zararla nasıl temizleyebilirim ?

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar. Şubat ayında araca seramik yaptırmıştık. 5 ay oldu yaptıralı. Seramiği korumak için ne gibi şeyler yapabilirim? Bunu hangi aralıklarla yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar, Kisalarim için Photon Milestone satın aldım, Uzun ve sisler için
Uzun için Photon Ultimate düşünüyorum ancak sisler için ne tavsiye edersiniz gene photon düşünüyorum ancak Duo Zero mono çeşitleri var hangisini tercih etmem gerekir aynı şekilde uzunlar için farklı tavsiyeniz varsa yine açığım

Emre44

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Merhabalar arabanın davlumbazını ne kadar temizlesemde fırçada olsa temiz yapamıyorum. Davlumbaz temizliğinde hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ve temizledikten sonra kolay parlatma için sprey şeklinde bir ürün var mı?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar arabanın davlumbazını ne kadar temizlesemde fırçada olsa temiz yapamıyorum. Davlumbaz temizliğinde hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ve temizledikten sonra kolay parlatma için sprey şeklinde bir ürün var mı?
Ben flowey R1 jant temizleyici sıkıyorum davlumbazlara, temizleyip duruladıktan sonra meguiars m40 sıkıyorum temiz bi görüntü oluyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende aynı şekilde cok kirliyse flowey r1 üstüne k2 pro apc sıkıp üstüne marolex pompada köpük sıkıp davlumbaz fırçası ile fırçalıyorum bazen kirler bu kadar işleme cıkmıyor ama sonrasında meg m40 uygulayınca temiz görüntü oluyor.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar. Şubat ayında araca seramik yaptırmıştık. 5 ay oldu yaptıralı. Seramiği korumak için ne gibi şeyler yapabilirim? Bunu hangi aralıklarla yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

[mention]emirhaneness [/mention] [mention]Sefa46 [/mention] öneriniz var mıdır şimdiden teşekkürler

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli :)

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli :)
Su anda piyasadaki en iyileri black decker sanırım onlara bakabilirsiniz. Diğer ucuza satılanlar gerçekten bir işe yaramaz ürünler tecrübeyle sabit

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Black decker kullanıyorum, çakmaklık versiyon, biraz yoruyor, elektrikli süpürge gibi performans beklemeyin, uzatma hortumu takıldığında performans düşüyor, ancak kullanımı benim için keyifli, ihtiyacımı görüyor....

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
iki ihtimal var ya dyson ya da cakmaklıklık dediğiniz gibi elektrikli süpürgenin yerini hiçbir şey tutmaz ama haftalık temizlikte kullanılacaksa black decker