Sefa hocam. Fireball Pirouette siparişini geçtim tavsiyen üzerine çok teşekkür ederim. Bu ürüne aplikatöre sıktıktan sonra seramik gibi yatay hareketlerle mi sürülmesi gerekiyor? Bekleme süresi var mı yoksa direkt olarak parlatma yapılmalı mı. Ürün gelsede hemen denesek. Hanım benden meraklı uygulamayalı kendi yapmak istiyor
Sefa hocam. Fireball Pirouette siparişini geçtim tavsiyen üzerine çok teşekkür ederim. Bu ürüne aplikatöre sıktıktan sonra seramik gibi yatay hareketlerle mi sürülmesi gerekiyor? Bekleme süresi var mı yoksa direkt olarak parlatma yapılmalı mı. Ürün gelsede hemen denesek. Hanım benden meraklı uygulamayalı kendi yapmak istiyor
Merhaba, klima bombası denilen ürünler ya da k2 klima doktor gibi ürünler ne zaman kullanılmalı ? mesela benim araç 10 senelik ama çok temiz kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor, 68000'de, herhangi bir koku falan da yok. Bu durumda yapmam gerekiyor mu ?
Merhaba, ben aracımı ikinci el aldığımda klima menfezlerinden toz üflüyordu, kabin (polen) filtresi değişimi esnasında K2 Klima Doktor kullandım, sorun çözüldü, toz veya kötü koku kalmadı. Bu seneki bakımda da koku vs şikayetim olmadığı halde yıllık bakım amacıyla kullandım. Yani durum sizin keyfinize ve düşüncenize bağlı. Klima bombasına gelince daha önce K2'nin yaban mersini kokulu olanını kullanmış ve faydasını görmüştüm. Bu sefer limon kokulu olanı kullandım ama pek memnun kalmadım. Bu yüzden benim görüşüm klima bombaları 150- 200 tl verilecek ürünler değil. Ama köpük formundaki kaliteli klima temizleyiciler (bahsi geçen K2 Klima Doktor harici başka markaların ürünleri de mevcut tabi) doğru kullanımla gerçekten işe yarıyor.
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli
Ben Einhell'in eski seri akülü süpürgesini kullanıyorum ve memnunum. Einhell ekosistemi aynı bataryayı kullandığı ve bende markanın 3 farklı ürünü mevcut olduğu için gayet memnun biçimde kullanıyorum.
Açıkçası bunu bende uzun zamandır merak ediyorum. Kullandığımız alkali jant temizleyicilere dayanıklı, aynı zamanda yüzeyde iyi kir iticilikle birlikte koruma sağlayan jant seramiği hangisidir? Kullanan arkadaşlar artı eksi yönleriyle ürünlerini değerlendirilerse seviniriz. Bize de ürün tercihi konusunda kılavuz olur, teşekkürler.
Kendim polisaj yapmak için polisaj Makinesi alicam ama seçeneğim 1 adet
Orbital düşünüyorum ama rotary olmadan performans alirmiyim illa rotary olmadan olmazmi
Orbital düşünüyorum ama rotary olmadan performans alirmiyim illa rotary olmadan olmazmi
Araştırmalarıma göre her çiziği orbitalle alamazsınız bazı durumlarda rotary gerekiyor. Yeni orbital makinesi geldi herkes cok memnun liquid elements t4000& t5000 mk2 v2
Merhaba yüzdelik olarak kendinizi tatmin edecek sonuç alirsiniz.
Sifir Shinemate EX620 15/125 MM Orbital Polisaj makinam var düsünurseniz 8000₺ bine birakirim hic kullanilmadi.Sifiri 10000₺
Sifir Dewalt Rotary Makinam var kullanilmadi 5500₺ Sifiri 6500₺
Bir hevesle aldik iş yogunlugundan birak makinayi kullanmayi araba bile yikayamiyorum elimdeki fazlalik urunleride satisa cikartacagim ilerleyen zamanda.
Merhabalar iyi günler, Aracıma LED far taktırdım ancak dönüşlerde vs fark ediyorum iki farın arasında ufak bir boşluk siyahlık mevcut bu normal midir yoksa ayarı mi bozulmuş?