Hızlı Soru - Cevap

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Uygulayabilirsiniz hocam K2 Reload da Uygulama Pedi ve Bez çikiyor kutu içinden bilginiz olsun.
Sefa hocam. Fireball Pirouette siparişini geçtim tavsiyen üzerine çok teşekkür ederim. Bu ürüne aplikatöre sıktıktan sonra seramik gibi yatay hareketlerle mi sürülmesi gerekiyor? Bekleme süresi var mı yoksa direkt olarak parlatma yapılmalı mı. Ürün gelsede hemen denesek. Hanım benden meraklı uygulamayalı kendi yapmak istiyor :terlisırıtan:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam. Fireball Pirouette siparişini geçtim tavsiyen üzerine çok teşekkür ederim. Bu ürüne aplikatöre sıktıktan sonra seramik gibi yatay hareketlerle mi sürülmesi gerekiyor? Bekleme süresi var mı yoksa direkt olarak parlatma yapılmalı mı. Ürün gelsede hemen denesek. Hanım benden meraklı uygulamayalı kendi yapmak istiyor :terlisırıtan:
Hocam sık sil.şeklindede yapabilirsin ben oyle yapiyorum :) ped le.uygulamasi zaman alabilir.

bbah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Çoook şanslısın, eşiniz sizinle aynı heyecanı yaşıyor.... Kıymetini bilmeli... Tebrik ederim

bbah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Fireball easy coat kullanıyorum, markadan ben de memnunum...

senturk35

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhaba,

Sıfır bir araç aldım. Jant dışında tüm yüzeylere koruma uyguladım. (Araç boyası, deriler, plastikler, motor vs. )

Jantlara seramik koruma uygulaması yapmak istiyorum. Fiyat&Performans uygulama kolaylığı açısından uygun ürün için fikir verebilir misiniz?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, klima bombası denilen ürünler ya da k2 klima doktor gibi ürünler ne zaman kullanılmalı ? mesela benim araç 10 senelik ama çok temiz kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor, 68000'de, herhangi bir koku falan da yok. Bu durumda yapmam gerekiyor mu ?
Merhaba, ben aracımı ikinci el aldığımda klima menfezlerinden toz üflüyordu, kabin (polen) filtresi değişimi esnasında K2 Klima Doktor kullandım, sorun çözüldü, toz veya kötü koku kalmadı. Bu seneki bakımda da koku vs şikayetim olmadığı halde yıllık bakım amacıyla kullandım. Yani durum sizin keyfinize ve düşüncenize bağlı. Klima bombasına gelince daha önce K2'nin yaban mersini kokulu olanını kullanmış ve faydasını görmüştüm. Bu sefer limon kokulu olanı kullandım ama pek memnun kalmadım. Bu yüzden benim görüşüm klima bombaları 150- 200 tl verilecek ürünler değil. Ama köpük formundaki kaliteli klima temizleyiciler (bahsi geçen K2 Klima Doktor harici başka markaların ürünleri de mevcut tabi) doğru kullanımla gerçekten işe yarıyor.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
araç içinde kullanmak için süpürgeye ihtiyacım var şarjlı veya çakmaklık soketli. evden arabaya uzatma çekme imkanım olmadığı için portatif ve çekim gücü iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz fp olması benim için önemli :)
Ben Einhell'in eski seri akülü süpürgesini kullanıyorum ve memnunum. Einhell ekosistemi aynı bataryayı kullandığı ve bende markanın 3 farklı ürünü mevcut olduğu için gayet memnun biçimde kullanıyorum.

ilker8698

Acemi Detaycı
Üye
Açıkçası bunu bende uzun zamandır merak ediyorum. Kullandığımız alkali jant temizleyicilere dayanıklı, aynı zamanda yüzeyde iyi kir iticilikle birlikte koruma sağlayan jant seramiği hangisidir? Kullanan arkadaşlar artı eksi yönleriyle ürünlerini değerlendirilerse seviniriz. Bize de ürün tercihi konusunda kılavuz olur, teşekkürler.

drmstfky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba,

Kısa namlu olarak şu ürünü aldım. TEMU

Bu namluyu Bosch Aquatak 135 cihazın hortumuna bağlamak için şu M22 adaptör olur mu? Karcher ve Boschun hortum uçları farklı mı? -> Adaptör

Adaptörde karcher yazıyor ama hortumlarda farklı mı emin olamadım. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba,

Kısa namlu olarak şu ürünü aldım. TEMU

Bu namluyu Bosch Aquatak 135 cihazın hortumuna bağlamak için şu M22 adaptör olur mu? Karcher ve Boschun hortum uçları farklı mı? -> Adaptör

Adaptörde karcher yazıyor ama hortumlarda farklı mı emin olamadım. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
Bosch hortumuna özel olan aparatı almalısınız.

Burak55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Salamun aleyküm arkadaşlar

Kendim polisaj yapmak için polisaj Makinesi alicam ama seçeneğim 1 adet
Orbital düşünüyorum ama rotary olmadan performans alirmiyim illa rotary olmadan olmazmi

Bide orbital cihaz önerecek varmı Max 8 bin

Burak55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli

Orbital düşünüyorum ama rotary olmadan performans alirmiyim illa rotary olmadan olmazmi

Bide dual action diye bişey varmış orbital ile aynıdır

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Araştırmalarıma göre her çiziği orbitalle alamazsınız bazı durumlarda rotary gerekiyor. Yeni orbital makinesi geldi herkes cok memnun liquid elements t4000& t5000 mk2 v2

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Merhaba yüzdelik olarak kendinizi tatmin edecek sonuç alirsiniz.

Sifir Shinemate EX620 15/125 MM Orbital Polisaj makinam var düsünurseniz 8000₺ bine birakirim hic kullanilmadi.Sifiri 10000₺

Sifir Dewalt Rotary Makinam var kullanilmadi 5500₺ Sifiri 6500₺

Bir hevesle aldik iş yogunlugundan birak makinayi kullanmayi araba bile yikayamiyorum elimdeki fazlalik urunleride satisa cikartacagim ilerleyen zamanda.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar iyi günler, Aracıma LED far taktırdım ancak dönüşlerde vs fark ediyorum iki farın arasında ufak bir boşluk siyahlık mevcut bu normal midir yoksa ayarı mi bozulmuş?