Hızlı Soru - Cevap

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #22,681
ik pro'nun 2lt'lik pompasını kullanıyorum şarjlı pompa ile. toplamda 1.5 litre civarı su 50-60ml civarı da köpük şampuanı kullanıyorum ama pek randıman alamadım gibi. foam canonlar bütün aracı kaplamak için 6-7 litre harcıyor totalde. sizce nasıl bir yol izlenmeli prewash için manuel pompa için.
Şampuan oranınız biraz fazla gözüküyor, normalde 25-35 ml arası çok yeterli oluyor. Çok şampuan olması demek pompanın atarken zorlanması ve daha çok havaya ihtiyaç duyması demek. Birde şampuan ne kullanıyorsunuz onu da paylaşırsanız yorum yapabiliriz. Magifoam. Adbl yeti, CG Mr pink, koch chemie gsf, Sonax turuncu şampuanlarını Marolex pompa ve xiaomi şarj ile kullanıyorum köpük kıvamında veya atışında hiç sorun yaşamadım açıkçası.

Teyfiktr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Merhaba arkadaşlar Citroen Berlingo aracıma polisaj uygulaması yapmak istiyorum. İlk kez yapacağım. Sıfırdan başlayacağım. Amacım çizikleri gidermek.
Çok yüksek maliyetli olmayacak şekilde
Makine, keçe, sünger, ped, pasta cila ürünleri, demir tozu sökücü ve kil hamuru lazım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar Citroen Berlingo aracıma polisaj uygulaması yapmak istiyorum. İlk kez yapacağım. Sıfırdan başlayacağım. Amacım çizikleri gidermek.
Çok yüksek maliyetli olmayacak şekilde
Makine, keçe, sünger, ped, pasta cila ürünleri, demir tozu sökücü ve kil hamuru lazım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Polisaj Makinasi orbitalmi Rotary mi ariyorsunuz.

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Seramikli araba için ön yıkama ve kova şampuanı önerir misiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
k2 bela hem ön yıkamada hemde kova şampuanı olarak işinizi görecektir gayet güzel üründür. Fireball pearl de kova şampuanı olarak beğendiğim bir şampuandır ayrıca :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Celal abi selamlar :)

Katı waxta pedle süre süre yayıyorduk, yüzeyden anlaşılıyordu. Sıvı üründe sonraki yıkamada anlıyorum anca :) pratiklik sebebiyle artık sıvı ürünlerle devam ediyorum. Bahsettiğin turuncu eldiven ile yaymayı deneyeceğim. Teşekkür ederim önerin için abi.
Rica ederim.dediğin gibi katı waxı sürerken anlıyorduk ama artık zor geliyor katı wax uygulamak,sıvı olanlar çok pratik oluyor.bende aynı sorunu yaşayınca eldivenle sürmeye başladım ,güzelde oldu.bence sende seveceksin bu şekilde uygulamayı.görüşmek üzere

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar, Far montajı yapıyorum ancak arabadaki gelen kablolarda artı eksi kutbu yazmiyir biri gri renkli biri beyaz renkli hangisi + hangisi - kutup acaba

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bugün tavanın iç döşemesinin arka koltuk hizasında ufak bir iki leke fark ettim, çocuk birşey yerken eliyle dokunmuş sanırsam.

Bu ürün nasıldır arkadaşlar, kullanan var mı acaba? Sıkıp üzerinden bez ile geçiyorsunuz sanırım. Veya tavan temizliğinde soft alternatif ürün öneriniz var mıdır, iç tavan döşemesi açık bej renk.

K2 Velor Pro Tavan ve Döşeme Temizleyici 1 Litre

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bugün tavanın iç döşemesinin arka koltuk hizasında ufak bir iki leke fark ettim, çocuk birşey yerken eliyle dokunmuş sanırsam.

Bu ürün nasıldır arkadaşlar, kullanan var mı acaba? Sıkıp üzerinden bez ile geçiyorsunuz sanırım. Veya tavan temizliğinde soft alternatif ürün öneriniz var mıdır, iç tavan döşemesi açık bej renk.

İdeal bir üründür alternatif arama direk alabilirsin hocam.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
İdeal bir üründür alternatif arama direk alabilirsin hocam.
Hazır yeri gelmişken sorayım, K2 Velor direk tavana sıkıp mı siliyoruz yoksa mikrofiber beze sıkıp silmek mi daha doğru sefa abi? Daha önce Whürt köpükleri kullandık direkt tavana sıkıp çalışmasını bekliyorduk. Bunda şimdi spray şeklinde olunca merak ediyorum sonra fazla ürün sıkıp ıslatma oluyor mu? tecrübelerine başvuralım hangisi daha iyidir :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hazır yeri gelmişken sorayım, K2 Velor direk tavana sıkıp mı siliyoruz yoksa mikrofiber beze sıkıp silmek mi daha doğru sefa abi? Daha önce Whürt köpükleri kullandık direkt tavana sıkıp çalışmasını bekliyorduk. Bunda şimdi spray şeklinde olunca merak ediyorum sonra fazla ürün sıkıp ıslatma oluyor mu? tecrübelerine başvuralım hangisi daha iyidir :)
Ben genelde mikrofiber e sıkıp öyle temizliyorum Tavan malzemesi sikintili kardesim arac inda yaşi var ise döseme ve tavan arasindaki süngerde zamanla gevreme ve esneme oluyor bu tür temizleyiciler ilerleyen zamanda cok fazla kullanildiginda sarkma yapabilir.Dikkatli kullanmak lazim yüzeysel.olarak Dösemeyi temizledigimiz gibi tavani temizlemiyoruz :) Velor Soft bir ürün bu iş için özellikle belirtildigi icin öneriyorum özellikle Tavanda APC önermiyorum.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Ben genelde mikrofiber e sıkıp öyle temizliyorum Tavan malzemesi sikintili kardesim arac inda yaşi var ise döseme ve tavan arasindaki süngerde zamanla gevreme ve esneme oluyor bu tür temizleyiciler ilerleyen zamanda cok fazla kullanildiginda sarkma yapabilir.Dikkatli kullanmak lazim yüzeysel.olarak Dösemeyi temizledigimiz gibi tavani temizlemiyoruz :) Velor Soft bir ürün bu iş için özellikle belirtildigi icin öneriyorum özellikle Tavanda APC önermiyorum.
Arabaların yaşı pek yok ama yine de sarkma durumuna karşı uygulama şeklini merak ettim tavsiyene uyacağım, çok teşekkür ederim :)

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
K2 polo cockpit protechtanı korumak amaçlı tavan ve direkler hariç heryerde kullanabilir miyiz acaba.
torpido, ön göğüs, direksiyon, kapı alt plastikleri vb. yerlerde kullanmayı planlıyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 polo cockpit protechtanı korumak amaçlı tavan ve direkler hariç heryerde kullanabilir miyiz acaba.
torpido, ön göğüs, direksiyon, kapı alt plastikleri vb. yerlerde kullanmayı planlıyorum.
ben klima menfezleri kapı alt plastikleri, ayak değen kısımlarda kullanıyorum. finishi ve temizliği cok iyi

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa

kesinlikle tavsiye ederim benim aracımın içi kum rengi bej açık renk yani koltuklarda olsun tavanda olsun lekelenme olduğunda kullanıyorum çok güzel çalışıyor kuruduktan sonrada arkasında iz leke ton farkı bırakmıyor.