Hızlı Soru - Cevap

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #23,501
Alternatif bir bald wipe ve buff bezi arıyorum, hangi markaları önerirsiniz. gyeon baldwipe'dan memnunum ancak yedek de arıyorum. iki araç olduğundan paralel yıkamalarda sorun olabiliyor.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Jant fırçası önerisi alabilir miyim? Aşağıda ki ürün nasıldır?
Work Stuff Blizzard Mini jant fırçası - 36 cm *YENİ*
Sert mi hocam?

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşünürseniz çeşitli jant fırçaları kullandım çeyizi satıyorum fikir olarak yardımcı olurum

Satış - Konu güncellendi! Havlu, Eldiven, Marolex, Kwazar, PO, Magifoam, BH Kil, Jant Fırçası Kimyasallar Vs Tüm Çeyiz

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Arkadaşlar vites kolunun etrafındaki krom malzemede çok çizik var, çizikleri gidermek için elle uygulanabilecek ürün öneriniz varmıdır. Elimde k2 krom parlatıcı var egzoz uçlarında çok güzel iş çıkarmıştı ama krom plastiklere hiç denemedim
Birde aracın gösterge panelinin camında kılcal çizikler var, gösterge ekran camı normal cam değilde pleksi bir malzeme, ordaki kılcal çizikler içinde yine elle uygulanabilen ürün arıyorum.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Merhaba 3D Final Touch radarıma takıldı fakat bu ürünü bir türlü anlamlandırmadım showroom cilası olarakta geçiyor aracın plastik aksamlarındada kullanılıyor kısacası aracın bir çok yerinde kullanılıyor bu nasıl bir ürün tam olarak ne amaçla kullanılıyor apc gibi bir ürün mü ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba 3D Final Touch radarıma takıldı fakat bu ürünü bir türlü anlamlandırmadım showroom cilası olarakta geçiyor aracın plastik aksamlarındada kullanılıyor kısacası aracın bir çok yerinde kullanılıyor bu nasıl bir ürün tam olarak ne amaçla kullanılıyor apc gibi bir ürün mü ?
Berke geçen stoklara serelim kısmında paylaşılınca dikkatimi çekti sefa abiyede sordum ürün showroom cilası. Dayanımı 1 yıkama bile gitmiyormuş. Nasip olursa bi şişede ben alacağım. Petrolde yıkadıktan sonra eve gelene kadar ayna altından vs su damlıyor iz yapıyor onlar için alacağım. Galonluğa göre fiyatı makul.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Berke geçen stoklara serelim kısmında paylaşılınca dikkatimi çekti sefa abiyede sordum ürün showroom cilası. Dayanımı 1 yıkama bile gitmiyormuş. Nasip olursa bi şişede ben alacağım. Petrolde yıkadıktan sonra eve gelene kadar ayna altından vs su damlıyor iz yapıyor onlar için alacağım. Galonluğa göre fiyatı makul.
bende aynı şekilde stokları serelim kısmında gördüm ve dikkatimi çekti dayanım olarak çok az olsada fiyatı çok makul görünüyor.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
bende aynı şekilde stokları serelim kısmında gördüm ve dikkatimi çekti dayanım olarak çok az olsada fiyatı çok makul görünüyor.
Final touchu her yerde kullanabiliyorsunuz hocam ama genellikle kullanım alanları kaporta cam, plastik ve kromlar. İçerisinde az miktarda cila var, parlaklık ve hidrofobi katıyor. Mesela aracı yıkadınız, bim bezleriyle kapı eşiklerini güzelce sildiniz peşine final touch atarsanız hem yüzey bir parlaklık hemde hidrofobi kazanıyor. Etkisi öyle kalıcı birşey değil anca bir yıkama gidebilir. Yada aracı temizlediniz waxladınız, birisi yada siz yanlışlıkla kaportaya değdiniz ve parmak izi yaptınız. Yüzeyde wax olsa bile final touch ile silebiliyorsunuz, o bölgedeki waxı maskelemiyor. Kromlar için de harika bir parlaklık veriyor. Veya bir başka senaryo aracı yıkamayı bitirdiniz ve aracın üzerinde zaten wax var diyelim, yeniden wax atmamak istediniz en son ekstra parlaklık katmak için de final touch atılabilir, final touch zemindeki waxı ellemiyor, aksine üzerine atılması öneriliyor. showroom seviyesindeki parlaklığı kalıcı değil ama kısa bir süre memnun ediyor. Evde de kullanılabilme alanı çok fazla. Kokusu güzel silmesi kolay bıraktığı etki ile tam bir FP ürünü bence…bu arada ürün Amerika pazarında yok satan ve Amazon vb. Yerlerde de binlerce satım ve olumlu yorumu olan bir ürün

Bu ürünün resmi distilerinden birisi ippondetailing, satıcı ilgili ve her soruya yanıt veriyor bilginize

Son düzenleme:

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Final touchu her yerde kullanabiliyorsunuz hocam ama genellikle kullanım alanları kaporta cam, plastik ve kromlar. İçerisinde az miktarda cila var, parlaklık ve hidrofobi katıyor. Mesela aracı yıkadınız, bim bezleriyle kapı eşiklerini güzelce sildiniz peşine final touch atarsanız hem yüzey bir parlaklık hemde hidrofobi kazanıyor. Etkisi öyle kalıcı birşey değil anca bir yıkama gidebilir. Yada aracı temizlediniz waxladınız, birisi yada siz yanlışlıkla kaportaya değdiniz ve parmak izi yaptınız. Yüzeyde wax olsa bile final touch ile silebiliyorsunuz, o bölgedeki waxı maskelemiyor. Kromlar için de harika bir parlaklık veriyor. Veya bir başka senaryo aracı yıkamayı bitirdiniz ve aracın üzerinde zaten wax var diyelim, yeniden wax atmamak istediniz en son ekstra parlaklık katmak için de final touch atılabilir, final touch zemindeki waxı ellemiyor, aksine üzerine atılması öneriliyor. showroom seviyesindeki parlaklığı kalıcı değil ama kısa bir süre memnun ediyor. Evde de kullanılabilme alanı çok fazla. Kokusu güzel silmesi kolay bıraktığı etki ile tam bir FP ürünü bence…bu arada ürün Amerika pazarında yok satan ve Amazon vb. Yerlerde de binlerce satım ve olumlu yorumu olan bir ürün

Bu ürünün resmi distilerinden birisi ippondetailing, satıcı ilgili ve her soruya yanıt veriyor bilginize
bilgilendirme için çok teşekkürler.

srcn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa/Gemlik
merhaba,

çocuklar eşimin arabasının arka koltuğunda bir kaç noktaya çikolatalı süt damlatmışlar. tabi ben fark edene kadar uzunca bir süre lekeler koltukta kaldı. sonrasında detailing için aracı bir yere bıraktım fakat çok uğraştıkları halde bu lekelerin çıkmadığını söylediler.

bu lekeleri çıkartmanın bir yolu var mıdır?

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İkisi farklı kategorideki waxlar. Native carnauba oranı yüksek waxtır doygunluğu parlaklığı daha iyidir dayanımı zayıftır. Blend seramik içerikli waxtır parlaklık native’e göre daha azdır ama dayanımı ve su iticiliği daha güzeldir. Elimde native de var blend de sürekli native tercih ediyorum verdiği doygunluk ve parlaklık daha iyi olduğu için waxlarda dayanım aramıyorum. Tercih sizin tabikide
anladım hocam native alayım o zaman,parlatan adamlar dışında başka firmada yok galiba

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Yukarıda diğer forumdaşım oldukça güzel açıklamış ama ek bir bilgi geçeyim. 3D FT silikon içerir. Bu yüzden kesinlikle camlara önermem.

çok amaçlı yani quick detailer olduğu için , yıkadıktan sonra kapı araları vs sıkıp kuru bezle silince hem parlak hem temiz gözüküyor. Genelde arabayı kuruladıktan sonra jantlarda kalan çok az su birikintilerin üstüne sıkıp kuru bezle kurularım. Hem kalan son kirleri almış olur hemde nitekim biraz parlak görünüyor. Zamanında hem 473 ml küçük boy hemde galonla alıp hala severek kullandığım güzel bir üründür. Bu arada silikon içerdiğinden güzel bir kayganlık sağlar

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Marolex axel 3000i köpük pompasından normal püskürtme pompasına çevirebilir miyiz ucuyla oynayarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi