Hızlı Soru - Cevap

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #23,521

Arkadaşlar vites kolunun etrafındaki krom malzemede çok çizik var, çizikleri gidermek için elle uygulanabilecek ürün öneriniz varmıdır. Elimde k2 krom parlatıcı var egzoz uçlarında çok güzel iş çıkarmıştı ama krom plastiklere hiç denemedim
Birde aracın gösterge panelinin camında kılcal çizikler var, gösterge ekran camı normal cam değilde pleksi bir malzeme, ordaki kılcal çizikler içinde yine elle uygulanabilen ürün arıyorum.
Gösterge camında Plast x kullanabilirsiniz

Gsokte

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, susuz motor temizleme spreyi önerisi alabilir miyim?
Bir de buna uygun fırça.

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar merhaba, susuz motor temizleme spreyi önerisi alabilir miyim?
Bir de buna uygun fırça.
Temizlikte koch chemi gs. Eski bir diş fırçası, ev boyasında kullanılan kestirme fırça ve jant temizleme fırçası kullanıyorum. Ara ara da sanayide ki dostları ziyaret edince hava tutuyorum.

utkuuzmez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhaba ppf kaplama ile ilgili bir konu varmı öğretici ppf kaplama almak istiyorumda marka tavsiyesi verilebiliyorsa verirmisiniz

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben sadece 1 şişe bitirdim o üründe öyle bişey yaşamadım bezle üstünden geçtikten sonra çalıştırdım aracı bişey olmamıştı
Bende tam tersini yaşadım motordan dumanlar çıkmaya başladı birde temizleme spreyini hatırlayıncaya kadar akla karayı seçtim. Halbuki sık bırak değil bezlede kıyı bucak silmiştim.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bende tam tersini yaşadım motordan dumanlar çıkmaya başladı birde temizleme spreyini hatırlayıncaya kadar akla karayı seçtim. Halbuki sık bırak değil bezlede kıyı bucak silmiştim.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de önceki aracımda başıma gelmişti, soğuk motora uygulayıp 5-6 saat sonra yola çıkmıştım, duman çıkıyordu yolda, sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm, özür mahiyetinde araç içi hava temizleyici gibi birkaç ürün göndermişlerdi.
Kıyı da köşede kalan ürünler motor ısınmasıyla beraber duman çıkartıyor. Kullanacak olanların aklında olsun

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze